jirkka
napsal(a):
Mladá holubička po mých rodičích 7925/05 s původem Mario Fritsche a Wolfgang Forbrig a 7908/05 s původem Rudi Fenzl
Letos se mi podařilo odchovat 49 mladých holoubat od 15 párů. Chovám už 10 let bílé pávíky a teď dva roky barevnoocasé. Původ mých holubů pochází především z Německa, kdysi jsme měl dva holuby z Holandska, holubičku z Ameriky a vloni jsem přivezl dvě holubičky od Švýcara Brkice.
jirkka
napsal(a):
Letos se mi podařilo odchovat 49 mladých holoubat od 15 párů. Chovám už 10 let bílé pávíky a teď dva roky barevnoocasé. Původ mých holubů pochází především z Německa, kdysi jsme měl dva holuby z Holandska, holubičku z Ameriky a vloni jsem přivezl dvě holubičky od Švýcara Brkice.
Modrá straka po mém bílém holubu 7203/02 a holubici od Hartmuta Hubnera, oba její rodiče pochází z chovu Boba Vincenta (USA). Jsem zvědavý, kdy po takovéto holubici budu odchovávat bílé holuby. Nemáte někdo zkušenosti?
midar
napsal(a):
Ahoj ti tvoji pávici jsou super a chtěl jsem zeptat je pro zachování postavy nutný voliérový chov?Myslím tí aby se jim třeba nezkazil ocas když budou lítat.
Pávíci se mě moc líbí Jsou krásní!
Co všechno je zapotřebí aby se měli dobře? Potřebují létat či nikoliv? Kolik prosotru potřebují? Kde bych sehnala pěkného pávíka? A za kolik?