Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Wwhiter

5.3.2015 11:17
Wwhiter

XXX.XXX.104.238

Dneska ráno i přes snahu veterinářů nám umřel čtyřletý kocour na toto onemocnění.
Máte s tím někdo zkušenosti, jak často se to u koček vyskytuje?
Dá se proti tomu nějak bránit? Prolezla jsem internet, ale nic moc jsem neobjevila.
Děkuji.

5.3.2015 15:00
rapotacka11

XXX.XXX.32.248

Dá se proti tomu nějak bránit?
- - - - - - - - - -
Asi ne.
U koček jsem o tom neslyšela....

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.3.2015 15:27

Vzácné to není. Bránit se proti tomu nelze. Je to prostě jedna z věcí, které se občas stávají, jako rakovina nebo mrtvice, a prognóza bývá nejistá až špatná, i když kočka přežije, rádo se to vrací.

JolanaS

28.4.2016 07:27
JolanaS

XXX.XXX.67.131

Přišlo to jako blesk z čistého nebe, najednou vstala, začala syčet bolestí a ve vteřině měla ochrnuté zadní nožky a pak už všechno v háji. Noční veterina nebyla žádná a druhý den už doktor konstatoval, že je to konec... Po 12 letech jsem své miminko nádherné musela nechat uspat... strašně to pořád bolí...

28.4.2016 07:34
joanne.s

XXX.XXX.41.2

To je mi líto, cítím s vámi. Nic si nevyčítejte, nemohla jste pro kočičku udělat víc

28.4.2016 07:45

JolanaS napsal(a):
Přišlo to jako blesk z čistého nebe, najednou vstala, začala syčet bolestí a ve vteřině měla ochrnuté zadní nožky a pak už všechno v háji. Noční veterina nebyla žádná a druhý den už doktor konstatoval, že je to konec... Po 12 letech jsem své miminko nádherné musela nechat uspat... strašně to pořád bolí...

Nic si nevyčítejte, trombóza je špatná věc a ani noční veterina by vám pravděpodobně nepomohla. Šanci mají jen kočičky co jsou jen bolavé, ale jakmile za sebou tahají studené zadní nožičky... je to konečná.

Danyny

14.8.2020 15:17
Danyny

XXX.XXX.60.38

Dnes nás postihlo to samé, kočička 4 roky vstala normálně že se jde napít a najednou rána a nefungovaly nohy 😕 zvravela, vzali jsme ji na veterinu. Teď tam leží ale máme počítat s nejhorším

14.8.2020 19:07

JolanaS napsal(a):

..naprosto stejny průběh u spusedovic7leteho kocoura, rano spadnul ze skrabadl a obě zadni nohy ochrnute, utracen vetem okamžitě...

Kkkarol777

28.10.2020 21:38
Kkkarol777

XXX.XXX.174.12

Dnes nam na toto zemrel kocour. Ani ne dvouletej. Z niceho nic zacal rvat a tahat zadni nozky, jeli jsme okamzite, ale nebylo pomoci. Naprosto necekane. Jeste v breznu na vet prohlidce uplne zdravy a dnes, ze mel hypetroficke a extremne zvtesne ruzne casti srdce, ze mel tezkou foru nejakeho onemocneni, proto to slo tak rychle a masivne... jsme v soku, moc to boli, byl soucasti rodiny, budeme brecet dlouho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík