Granule pro kastrovanou venkovní kočku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2015 15:58
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Dobrý den,

mohl by mi někdo doporučit granule? Je to pro vykasrovnaou kočku, která je celoročně venku. Cena by se měla pohybovat do 100 kč za kilo.

14.3.2015 19:12
lavacca

XXX.XXX.164.49

marcelaamax napsal(a):
Dobrý den,

mohl by mi někdo doporučit granule? Je to pro vykasrovnaou kočku, která je celoročně venku. Cena by se měla pohybovat do 100 kč za kilo.

V této cenové relaci jsou dobré TOTW (taste of the Wild), Porta grain free, Brit Care I´m (nová řada jen s rýží),.

16.3.2015 18:10
CattieSphynx

XXX.XXX.255.5

Jednoznacne doporucuji Applaws.

16.3.2015 19:53
fikovnice

XXX.XXX.99.69

CattieSphynx napsal(a):
Jednoznacne doporucuji Applaws.

Prosím, napište proč. V čem např. vidíte výhodu oproti těm, o nichž píše "Lavacca"? Granulím rozumím jen málo, takže můj dotaz je ze zvědavosti a abych se něco přiučila .

16.3.2015 20:46
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Prosím, napište proč. V čem např. vidíte výhodu oproti těm, o nichž píše "Lavacca"? Granulím rozumím jen málo, takže můj dotaz je ze zvědavosti a abych se něco přiučila .

Applaws mají ještě lepší složení, ale to se už nevejdeme do 100, -/kg, co bylo v zadání.

16.3.2015 22:37
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lavacca napsal(a):
Applaws mají ještě lepší složení, ale to se už nevejdeme do 100, -/kg, co bylo v zadání.

Aha, děkuji!

17.3.2015 17:36
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Hledáme spíše levnější. Zkoušli jsme teď dávat Optima - to nám doporučili ve zverimexu, docela jí chutnali, pak Fitmin - toho se ani nedotkla, Nativia - chutnali, a ještě tu máme Britt tak uvidíme. Vidím to tak, že budeme kupovat buď nativii nebo Britt a střídat to s těmi Optima ať má taky něco lepšího, myslíte že je to vhodné? Je hrozně vybíravá tak se divím že vůbec nějaké žere, byla totiž zvyklá na Whiskas a nic jiného nechtěla. Vydžela i týden nežrat, je to kočka venkovní takže si myslím, že pokud ji prostě nebudou chutnat, pujde se najíst jinam.

17.3.2015 21:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

- pokud ji prostě nebudou chutnat, pujde se najíst jinam.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- zvláštní přístup

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2015 07:37

Ještě se dá pořídit za "slušnou" cenu Porta 21 Feline Finest Sensible Grain Free - velké balení za 89.90 Kč na Zoohit. Obsahuje cca 70% masa.

http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/porta21_biokrmivo/170758#more.

18.3.2015 08:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ještě se dá pořídit za "slušnou" cenu Porta 21 Feline Finest Sensible Grain Free - velké balení za 89.90 Kč na Zoohit. Obsahuje cca 70% masa.

http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/porta21_biokrmivo/170758#more.

70% masa ?
Nebudou to náhodou
ingredience živočišného původu ?
Masa asi tak 25 - 30 % ?

18.3.2015 12:05

rapotacka11 napsal(a):
70% masa ?
Nebudou to náhodou
ingredience živočišného původu ?
Masa asi tak 25 - 30 % ?

Oprava! 89,90 Kč/kg u velkého balení!

Reaguji na dotaz zadavatelky, kde se ptá na slušné granule do 100, - Kč/kg

Porta 21 grain free neobsahuje dehydrované maso, což by bylo samozřejmě lepší, ale ve složení je vypsán i konkrétní druh masa jež granule obsahují, což by mělo být zárukou dobré kvality.

Mleté drůbeží maso (64%), sušené brambory, čerstvé kuřecí maso (9,15%), kuřecí tuk, řízečky z cukrové řepy (zbavené cukru), sušené pivní kvasnice, celulóza, MOS (Mannan-Oligosacharidy), FOS (Fructooligosaccharid), sušené brusinky, extrakt ze zeleného čaje.

18.3.2015 16:07
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Oprava! 89,90 Kč/kg u velkého balení!

Reaguji na dotaz zadavatelky, kde se ptá na slušné granule do 100, - Kč/kg

Porta 21 grain free neobsahuje dehydrované maso, což by bylo samozřejmě lepší, ale ve složení je vypsán i konkrétní druh masa jež granule obsahují, což by mělo být zárukou dobré kvality.

Mleté drůbeží maso (64%), sušené brambory, čerstvé kuřecí maso (9,15%), kuřecí tuk, řízečky z cukrové řepy (zbavené cukru), sušené pivní kvasnice, celulóza, MOS (Mannan-Oligosacharidy), FOS (Fructooligosaccharid), sušené brusinky, extrakt ze zeleného čaje.

Moc díky, pokud někde uvidím menší balení, skusím je.

18.3.2015 16:22
lavacca

XXX.XXX.164.49

marcelaamax napsal(a):
Moc díky, pokud někde uvidím menší balení, skusím je.

Je to německá značka, kterou nabízí v ČR jen zoohit, takže jedině u nich objednat 2kg balení.

Naše je mají rády, ale bohužel jsou tvrdší a 2 nejstarší kočky je prostě neukousnou. A nechce se mi kupovat x různých pytlů, takže akorát 2 pytle po 10 kg nabízím v inzerci. Pokud by jste byla náhodou z Prahy - mám tam ještě 1 otevřený - já to míchám s Taste of the Wild, ale asi by to šlo trochu přebrat, aby to byly jen ty porty.

18.3.2015 16:27
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

lavacca napsal(a):
Je to německá značka, kterou nabízí v ČR jen zoohit, takže jedině u nich objednat 2kg balení.

Naše je mají rády, ale bohužel jsou tvrdší a 2 nejstarší kočky je prostě neukousnou. A nechce se mi kupovat x různých pytlů, takže akorát 2 pytle po 10 kg nabízím v inzerci. Pokud by jste byla náhodou z Prahy - mám tam ještě 1 otevřený - já to míchám s Taste of the Wild, ale asi by to šlo trochu přebrat, aby to byly jen ty porty.

Z prahy bohužel nejsem, z internetu objednávam granule psovi, ale z jiných stránek - mám tam slevu. Tak to se mi nevyplatí kvůli poštovnému ty dvě kila objednávat. Kouknu ještě po jiných, ale myslím že jinak bude stačit ta Nativia a Optima smajlík Ale děkuji.

19.3.2015 23:03
lavacca

XXX.XXX.164.49

marcelaamax napsal(a):
Z prahy bohužel nejsem, z internetu objednávam granule psovi, ale z jiných stránek - mám tam slevu. Tak to se mi nevyplatí kvůli poštovnému ty dvě kila objednávat. Kouknu ještě po jiných, ale myslím že jinak bude stačit ta Nativia a Optima smajlík Ale děkuji.

Jasný, to chápu. Možná zkuste dát inzerát, zda by se nenašel někdo z vašeho okolí, který bre velký pytel a byl ochotný vám je odsypat. ;)

U nás Nativia nechutnala, ale chutná Brit Care I´m, takže jsem se rozhodla, že dál pojedeme ten + občas na zpestření asi ještě TOTW...ale u BC se mi líbí, že je to české. :).

11.5.2015 07:53
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Visán optima nova cat adult chicken and rise:

Složení: čerstvé kuře (>40%), sušené drůbeží maso (>30%), rýže (>15%), kukuřice, kukuřičný gluten, kuřecí tuk, kvasnice, hydrolyzát kuřecích jater (5%), řepná dužina, rybí tuk, ryby, chlorid sodný, celé sušené vejce, fosfát sodný, inulin (zdroj frukto-oligosacharidů 0,1%), manno-oligosacharidy (0,1%), chlorid draselný, extrakt z juky, extrakt z citrusových plodů bohatých na bioflavonoidy.

Za cenu granulí Visán Optima můžete mít o třídu lepší granule, bez obilí - kukuřice, a nabité masem druhově určeným /ne "drůbeží"/. Za sebe doporučuju koupit jednoznačně v e-shopu, nenašla jsem zverimex, kde by byly bezobilné, kvalitní masové a cenově dostupné granule pro kočky. Doporučuji ANF Feline Holistic, Artemis, Go natural cat, Now!, Annamet grain free, Orijen cat, Acana cat, N a D, pokud chcete ušetřit, tak Taste of the wild nebo Brit care bezobilná řada Iam /Ive/.

12.5.2015 08:58
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Marcelamax: jinak doporučuji kupovat větší balení než 2 kg, takto si mohu dovolit koupit lepší granule za výhodnější cenu na kg. Doporučuji pořídit box, do kterého se vleze načatý velký pytel granulí, kde budou hermeticky uzavřeny, potom i sedmikilový pytel rozdělaný pět měsíců není žádný problém..

Přidejte reakci

Přidat smajlík