Množírna koťat (podezřelý inzerát)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2015 09:51

Lidi podívejte se na tyto inzeráty...hrůza.Chtěkla jsem koupit naoko koťátko a oni jej posílají ppl kem odněkud z ciziny!Jak mě je těch koťat líto...
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2478222/krasne-kote-na-velikonocni-oslavu/.

Kočičí svět

27.3.2015 11:14
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

Ahoj Wanesso, prosím tě, mohla bys mi napsat do mejlu, co ti psali? Zkusíme něco proti nim udělat. děkuji. kocicisvet2012@seznam.cz.

27.3.2015 12:05

Ahoj,

Díky za návrat zájmu svých koťat.
jsou zdarma přijetí, vše, co potřebujete zaplatit, je právě doprava poplatek
takže vše, co potřebujete zaplatit, je jen 300Kč předem do živočišné
dodávky dopravní agentura

- Pro mě jsou zvířata jako děti, i amgiven moje koťata k přijetí
Jsem připraven na dva, nebo jeden z koťat Cats
Nabídka dárek. Vše, co potřebujete, je láska, péče a
Koťata štěstí.

I Jméno mužské koťátko: Cotty a já nahradit Dámské Koťata; KATTY

Byl jsem v (město Frankfurt (Německo) a moje adresa je:
(Address: Großer Hasenpfad 101,60562 Frankfurt am Main, Německo (Germany),

Posílám koťata podle služeb
Domácí dopravní agentury, které budou mít štěňátka
přímo do domu,

Vše, co potřebujete zaplatit tokoszt dodání / dopravy. od
moje konzultace, náklady na dopravu budou platit za
dodávka dvou koťat je 600 Kč. a poslat jen
kotě je 300 Kč.

Pokud je vše potvrzuje, musí být doručovací adresa odeslána.
A s přihlédnutím k potřebě je jeho;

Jeho plné jméno, (dokumenty změna)

Jeho ID nebo číslo pasu národní licence,
(Chcete-li podepsat dokument, příjemce agentury, jakmile přišel k jeho
home)

Jeho plné domácí adresu, , (vyhledejte váš domov)

Město, (vyhledejte váš domov)

Kód, (vyhledejte váš domov)

Mobilní telefon, (říkám vám za dodání koťata)

koťata se vrací domů, aby,

# One-letá záruka zdraví
#Rejestr Vaccine
# Tapety registr DNA
# Microchip Registrace
# Rodokmen
# Doplněk stravy
# Travel bedna
# Jídelní lístek
# Koťata hračky

Koťátka budou posílat všechny dokumenty, včetně osvědčení o potvrzení přijetí
a převod nemovitostí jménem koťat, která se snažím
přijetí dat znovu.

Postarám se, aby jsem se dokument změnil své jméno, a on
help přenos hnací a zaznamenat dodání zvířat dostat domů v dopoledních hodinách.

Pokud je vše potvrzeno, čeká na čtení od vás.

27.3.2015 12:06

Nějaký divný, ne?Je mi líto těch koťátek, mají vyloženě nemocný očíčka, to jsem majiteli i psala a ptala jsem se, proč je má na starých hadrech.Na to neodpověděl...

27.3.2015 12:35

Děkuji za upozornění. Inzerát jsme vyhodnotili jako podvodný a smazali.

admin.

27.3.2015 12:45
tereza.128

XXX.XXX.32.3

Bože, svatá prostoto!
To je pořád dokola. Pořád ještě jsou lidi co takovým inzerátům věří?!
Ten člověk co koťata nabízí ŽÁDNÁ KOŤATA NEMÁ !
Fotky jsou stažené bůhví odkud z netu a jde jen o to, vymámit z naivků peníze na údajný transport. Ano, vzbudit lítost, to je přesně to, na co tihle podvodníci sází.
Pokud peníze pošlete, už o dotyčném nikdy neuslyšíte a žádných koťat se nedočkáte.

Jediné co s tím můžete udělat je to, že na takový inzerát nebudete reagovat. Těm koťatům nemáte šanci jakkoliv pomoci, zadavatel inzerátu sám netuší, odkud jsou, on jen někde ukradl fotku, klidně z nějakého útulku či depozita.

Kočičí svět

27.3.2015 13:04
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

tereza.128 napsal(a):
Bože, svatá prostoto!
Fotky jsou stažené bůhví odkud z netu a jde jen o to, vymámit z naivků peníze na údajný transport. Ano, vzbudit lítost, to je přesně to, na co tihle podvodníci sází.
Pokud peníze pošlete, už o dotyčném nikdy neuslyšíte a žádných koťat se nedočkáte.

Jediné co s tím můžete udělat je to, že na takový inzerát nebudete reagovat. Těm koťatům nemáte šanci jakkoliv pomoci, zadavatel inzerátu sám netuší, odkud jsou, on jen někde ukradl fotku, klidně z nějakého útulku či depozita.

Tak já jsem opravdu věřila, že prodává koťata jako množitel. Přiznám se, že jsem nepomyslela na to, že by to mohlo být tak, jak píšete. Ale mělo by se už něco dělat se všemi takovými hnusnými podvodníky, kteří ke své podvodné činnosti zneužívají zvířátku. Hnus to je. Já bych se pro svoje čičinky rozkrájela, miluju je nadevše a takoví zmetci jim ubližují. Ještě, že je zde možnost smazání inzerátů administrátorem. Stejně si ale ten podvodník najde jinou cestičku. Ale aspoň, že už se teď dost o všech těch množírnách mluví, kdybych mohla, ihned bych začala pracovat jako chytačka množitelů

27.3.2015 13:12
fikovnice

XXX.XXX.99.69

tereza.128 napsal(a):
Bože, svatá prostoto!

No přiznám se, že jsem také docela vedle z toho, že by tomuto ještě někdo mohl věřit. To stejné se děje se štěndy. No a ten mail - tak tam je přece naprosto jasné, že je do češtiny převeden automatickým překladačem.
Pokud by někdo byl ochoten poslat peníze PŘEDEM (za cokoli - fiktivní očkování, fiktivní očipování atd.atd.), tak mám snad i pocit, že si to takový naivka zaslouží .

27.3.2015 13:17
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kočičí svět napsal(a):
Tak já jsem opravdu věřila, že prodává koťata jako množitel. Přiznám se, že jsem nepomyslela na to, že by to mohlo být tak, jak píšete. Ale mělo by se už něco dělat se všemi takovými hnusnými podvodníky, kteří ke své podvodné činnosti zneužívají zvířátku. Hnus to je. Já bych se pro svoje čičinky rozkrájela, miluju je nadevše a takoví zmetci jim ubližují. Ještě, že je zde možnost smazání inzerátů administrátorem. Stejně si ale ten podvodník najde jinou cestičku. Ale aspoň, že už se teď dost o všech těch množírnách mluví, kdybych mohla, ihned bych začala pracovat jako chytačka množitelů

Dobrý den!
V tomto případě, jak už psala přispěvatelka přede mnou a jak jsem naznačovala i já, se žádná "zvířátka nezneužívají", "žádní zmetci jim neubližují".
Z jediného a velmi prostého důvodu - koťata neexistují, vše je jen smyšlenka, podvod. Takže tady se naštěstí nejedná o týrání zvířat, na rozdíl od některých množíren, kde se kočky "produkují" ve velkém a v šíleném a nevyhovujícím prostředí.

27.3.2015 13:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Kočičí svět napsal(a):

27.3.2015 13:20
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Lidi podívejte se na tyto inzeráty...hrůza.Chtěkla jsem koupit naoko koťátko a oni jej posílají ppl kem odněkud z ciziny!Jak mě je těch koťat líto...
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2478222/krasne-kote-na-velikonocni-oslavu/.

Posílají ?

27.3.2015 13:36
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Posílají ?

"Rapotacko11" neměla jste v této diskusi příspěvek jen se "smajlíkem" palec dolů, který najednou zmizel?
Jsem šíleně unavená, tak možná už halucinuji, ale já tam ten smajl viděla... .

Kočičí svět

27.3.2015 13:41
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

No kéž by tomu tak bylo, jak píšete, ale stejně je to zneužívání zvířat. Jsou to všechno stejní zmetci. ať už doopravdy koťata mají nebo ne. Pryč s nimi z této planety. Taky bych se divila, kdyby jim někdo poslal peníze. Z nás diskutujících by to určitě neudělal nikdo, my už máme všechny nějaké zkušenosti, ale co takový neznalý člověk, který by si poprvé chtěl pořídit kotě a natrefí zrovna na takového debila. Myslím, že český národ není zrovna moc inteligentní, takže podvodník dobře věděl, na kterou zemi se orientovat!

27.3.2015 14:15
tereza.128

XXX.XXX.32.3

Kočičí svět napsal(a):
No kéž by tomu tak bylo, jak píšete, ale stejně je to zneužívání zvířat. Jsou to všechno stejní zmetci. ať už doopravdy koťata mají nebo ne. Pryč s nimi z této planety. Taky bych se divila, kdyby jim někdo poslal peníze. Z nás diskutujících by to určitě neudělal nikdo, my už máme všechny nějaké zkušenosti, ale co takový neznalý člověk, který by si poprvé chtěl pořídit kotě a natrefí zrovna na takového debila. Myslím, že český národ není zrovna moc inteligentní, takže podvodník dobře věděl, na kterou zemi se orientovat!

To se ale teda hodně mýlíte. Český národ patří k těm inteligentnějším, jinde jsou mnohem horší tydýti, i když výjimky se najdou všude že?
Tyhle inzeráty nejsou prioritně cílené na naši zemi, ale v různých překladech kolují po celém světě a sází právě na lidskou hloupost. Čas od času se někdo chytí a peníze pošle a podvodník má zajištěnou snadnou existenci bez práce.
Mimochodem, podle mého názoru jsou nejstupidnějším národem Amíci.

Kočičí svět

27.3.2015 14:32
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

tereza.128 napsal(a):
To se ale teda hodně mýlíte. Český národ patří k těm inteligentnějším, jinde jsou mnohem horší tydýti, i když výjimky se najdou všude že?
Tyhle inzeráty nejsou prioritně cílené na naši zemi, ale v různých překladech kolují po celém světě a sází právě na lidskou hloupost. Čas od času se někdo chytí a peníze pošle a podvodník má zajištěnou snadnou existenci bez práce.
Mimochodem, podle mého názoru jsou nejstupidnějším národem Amíci.

K těm inteligentnějším? Tak mi pak vysvětlete, proč i u nás existují množírny? Já vám to řeknu. Protože náš národ je hloupý a za levné peníze chce kvalitu, musí totiž šetřit na chlast a cigára. Pak se diví, že jim zvíře umře. Kdyby přemýšleli, , koupí" si zdravé zvíře z útulku, udělají tím nádherný skutek a množírny budou mít útrum. Jenže českým sobeckým hlupákům to těžko někdo vysvětlí... Nás, kteří to chápeme, je jen zlomek...

27.3.2015 14:36
tereza.128

XXX.XXX.32.3

Kočičí svět napsal(a):
K těm inteligentnějším? Tak mi pak vysvětlete, proč i u nás existují množírny? Já vám to řeknu. Protože náš národ je hloupý a za levné peníze chce kvalitu, musí totiž šetřit na chlast a cigára. Pak se diví, že jim zvíře umře. Kdyby přemýšleli, , koupí" si zdravé zvíře z útulku, udělají tím nádherný skutek a množírny budou mít útrum. Jenže českým sobeckým hlupákům to těžko někdo vysvětlí... Nás, kteří to chápeme, je jen zlomek...

Množírny jsou všude ve světě a nejvíc jich je právě v Americe a potom v Británii. Samozřejmě to je špatně a všude se proti tomu více či méně úspěšně bojuje.
Trochu si rozšiřte obzory, nebudete potom věřit kdejaké volovině.

Kočičí svět

27.3.2015 14:49
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

tereza.128 napsal(a):
Množírny jsou všude ve světě a nejvíc jich je právě v Americe a potom v Británii. Samozřejmě to je špatně a všude se proti tomu více či méně úspěšně bojuje.
Trochu si rozšiřte obzory, nebudete potom věřit kdejaké volovině.

Píšete to jako, kdyby to byla samozřejmost, že jsou ve světě množírny. Naše republika nemusí být jako oni. Kdyby jen lidi chtěli a byli více dobrosrdeční a empatičtí... ale jsou čím dál tím zvrácenější.

27.3.2015 15:12
tereza.128

XXX.XXX.32.3

Kočičí svět napsal(a):
Píšete to jako, kdyby to byla samozřejmost, že jsou ve světě množírny. Naše republika nemusí být jako oni. Kdyby jen lidi chtěli a byli více dobrosrdeční a empatičtí... ale jsou čím dál tím zvrácenější.

Ne, není to samozřejmost a je to špatně, že takové věci jsou, ale to jsem psala, zvládnete přečíst a pochopit souvislost tří vět?
Jen nevím, jak existence množíren souvisí s inteligencí národa? Leda tak, že ti podle Vás "hloupí" Češi vyprodukují štěňata a koťata, která potom polovina Evropy nakupuje. Jsou přece "chytřejší" a zvířata z našich množíren jsou za poloviční cenu než z těch jejich.
Vaše tvrzení, že Češi jsou hloupý národ, mne jako Češku uráží. Proč tu tedy s námi "hlupáky" vůbec jste? Není to pod Vaši intelektuální úroveň?
Češi jsou mnohem inteligentnější než jiné národy, díky tomu máme mnoho vědců a světových patentů, po našich lidech je poptávka v zahraničních firmách atd.
Jako všude, i u nás se najdou pochopitelně méně inteligentní, co potom svůj pohled na svět paušalizují, podle hesla - podle sebe soudím tebe.
Troufnu si tvrdit, že naprostá většina našich lidí je natolik inteligentní, že na evidentní podvod nenaletí a to nějaké procento troubů, co sežere kdejakou blbinu i s navijákem se najde všude ve světě.

27.3.2015 15:24
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

fikovnice napsal(a):
"Rapotacko11" neměla jste v této diskusi příspěvek jen se "smajlíkem" palec dolů, který najednou zmizel?
Jsem šíleně unavená, tak možná už halucinuji, ale já tam ten smajl viděla... .

Zdravím.
Neřeším. Byl - nebyl ? Fuk.
Maže mi asi polovinu mých názorů.
Např. to, že nechci, aby za mne někdo děkoval..
Je to silná osobnost.
Ví jak to má být a jak chutná moc.

Jestli je to mlaďoch, tak si umí užívat život .

27.3.2015 18:34
danis

XXX.XXX.32.3

Kočičí svět napsal(a):

"Myslím, že český národ není zrovna moc inteligentní, takže podvodník dobře věděl, na kterou zemi se orientovat!"
-

Máte naprostou pravdu! Vy jste toho názorný příklad. Věřit podobným inzerátům může opravdu jen polointeligent.

27.3.2015 22:25
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Zdravím.
Neřeším. Byl - nebyl ? Fuk.
Maže mi asi polovinu mých názorů.
Např. to, že nechci, aby za mne někdo děkoval..
Je to silná osobnost.
Ví jak to má být a jak chutná moc.

Jestli je to mlaďoch, tak si umí užívat život .

Taktéž zdravím!
Jo takhle se věci mají... , a já přemýšlela, jestli jsem fakt měla haluz: smajlík byl, pak bylo "čáry máry fuk" a smajlík zmizel. Nadobro .

27.3.2015 22:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kočičí svět napsal(a):

Množírny snad souvisí s vychc...í, a ne s hloupostí - je to přesně naopak. Český člověk typu množitel je člověk velmi koumavý !

Přidejte reakci

Přidat smajlík