Prosìm má někdo zkušenost s pipetou Advantage? Když nám veterinář dal frontline tak byl chvìli klid a po nějaké době se vylíhli "zapomenutá" vajíčka a je to tu zas. O Advantage čtu že vyhubí právě i larvy v prostředí koček, tak jsem ho objednala, ale zajímal by mě i váš názor, popřípadě jiné zkušenosti. Děkuji :).
nellisss
napsal(a):
Prosìm má někdo zkušenost s pipetou Advantage? Když nám veterinář dal frontline tak byl chvìli klid a po nějaké době se vylíhli "zapomenutá" vajíčka a je to tu zas. O Advantage čtu že vyhubí právě i larvy v prostředí koček, tak jsem ho objednala, ale zajímal by mě i váš názor, popřípadě jiné zkušenosti. Děkuji :).
JÁ mám dobrou zkušenost s Frontline Combo (klasický stojí za prd), popř. při větší invazi Stronghold.
lavacca
napsal(a):
JÁ mám dobrou zkušenost s Frontline Combo (klasický stojí za prd), popř. při větší invazi Stronghold.
No invaze letos je :(... právě co tak čtu na netu, tak jde vidět že u každé kočky ta síla pipety působí individuálně. Ty mrchy skákavý jsou snad už imunní na všechno. Jinak taky děkuji za tip, na ten Stronghold se taky podívám.
nellisss
napsal(a):
No invaze letos je :(... právě co tak čtu na netu, tak jde vidět že u každé kočky ta síla pipety působí individuálně. Ty mrchy skákavý jsou snad už imunní na všechno. Jinak taky děkuji za tip, na ten Stronghold se taky podívám.
Jinak Stronghold se dá koupit jen u veta - v e-shopu je nenaleznete. Je to prostě už větší "driák" na ty potvory. Ale funguje úžasně - dostala se ke mně totálně zablešená kočka a stačilo 1x aplikovat a už se od té doby nepodrbala. A blechy se už neobjevily.
A samozřejmě to chce pořádně ošetřit i prostředí, kde kočka je. Až 95% blech je mimo zvíře - vajíčka různě v kobercích, apod. Co jde, tak vyprat a zbytek ošetřit - já osobně používám slabý roztok sava - ale chce to nechat danou místnost aspoň 24 hodin pak větrat, aby to nikdo nedýchal.
Gabo
napsal(a):
Advantage funguje 100%. Po dvoch aplikáciách mám konečne od blech pokoj.
Hoci kočka žije v byte aplikujem každý měsíc preventívně. Doležité je sledovat vypadávanie blešieho trusu, najlepšie ked chodí kočka do vany. Na mokrom povrchu sa trus rozpustí na červené tečky.
Zatím funguje. Akorárt ten bleší trus pořád mají no, snažím se jim to i vyčesávat tak snad po nic za chvíli nebude památky. A děkuji za info :).