Já mám toto a spokojenost obrovská
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/site_dvirka/site/342512
A to můj kastrovaný briťák má 9 kilo a často do sítě ducá hlavou a věší se na ni
Mám ji už dva roky a pořád jako nová!
joanne.s
napsal(a):
Souhlas.
Mám tu stejnou. A rusáček taky ducá hlavou, a síť drží
"Joanne" či "Hanele", již dlouho plánuji zasíťovat balkón, mám dokonce domluvenou firmu. Netušila jsem, že bych to mohla udělat sama... Jak jste tu síť připevňovali? Nejsem neschopná, ale také nejsem žádný kutil. Od té firmy mám slíbeno, že by to udělali nějak jako roletku - aby balkón nemusel být zasíťován permanentně, ale když budu chtít a kocouři tam nebudou, tak síť vytáhnu nahoru. To tady asi nejde, že?
fikovnice
napsal(a):
"Joanne" či "Hanele", již dlouho plánuji zasíťovat balkón, mám dokonce domluvenou firmu. Netušila jsem, že bych to mohla udělat sama... Jak jste tu síť připevňovali? Nejsem neschopná, ale také nejsem žádný kutil. Od té firmy mám slíbeno, že by to udělali nějak jako roletku - aby balkón nemusel být zasíťován permanentně, ale když budu chtít a kocouři tam nebudou, tak síť vytáhnu nahoru. To tady asi nejde, že?
Aha, "Hanele" již na moji otázku odpovídala. Jenže já bydlím v paneláku, obávám se, že tam s malým vrtáčkem nepochodím...
Tak to tam prostě nějak zatlučete :)
No a ta síť, když je na háčcích, tak když ji nebudete chtít, tak ji zase z háčků "odháčkujete" a schováte...
Taky nejsem bůhví jaký kutil, ale manžel furt musel dělat něco důležitějšího, tak jsem to za 2 hoďky zvládla sama :) A drží dobře jako nová už druhý rok :).
Já upevnění té sítě shora v odkazu, ze zoohitu řešila před týdnem.
Montoval mi to švagr, na stará dvojitá dřevěná okna.
Na upevnění těch háčků /do kterých se pak provléká provaz se sítí/ použil normálně malou vrtačku.
to byla ještě sranda. největší proces byl až pak, poté co už síť držela nahrubo v okně. Na okrajích jsou fuky, které je potřeba stáhnout, aby to bylo opravdu natěsno, to byla makačka na další hodinu, ale podařilo se, a drží.