Dobrý den, měla bych na Vás, zde diskutující, dotaz...
Měla bych tento víkend jet na 2 dny defacto 3 noci jet ke známým...mám kočku a kocoura a bohužel je nemohu vzít s sebou...mají doma poměrně ostrého psa vysazeného na kočky. Co myslíte..dali by to byt doma sami? Samozřejmostí je dostatek pití, jídla..čisté kakace..(silikátová podestylka).
Děkuji za reakce.
sneckyno
napsal(a):
Měla bych tento víkend jet na 2 dny defacto 3 noci jet ke známým...mám kočku a kocoura a bohužel je nemohu vzít s sebou...mají doma poměrně ostrého psa vysazeného na kočky. Co myslíte..dali by to byt doma sami? Samozřejmostí je dostatek pití, jídla..čisté kakace..(silikátová podestylka).
Děkuji za reakce.
Myslím, že zůstat sami mohou, ale asi bych řekla někomu aby aspoň jednou denně vyčistil záchod, dal čerstvé jídlo a trochu je pomazlil
Taky teď odjíždím na víkend. V pátek dopoledne než pojedu jim dám všeho plno a v sobotu a v neděli zaúkoluju rodiče aby se na ně zašli podívat nakrmili je a podle jejich nálady pomazlili, vrátím se v neděli pozdě v noci
Funguje to tak u nás pravidelně málo kdy jezdím déle jak na víkend.
Uživatel s deaktivovaným účtem

I kdyby známí psa neměli, tak by byl pro větší stres někam je na dva vozit než to, že zůstanou samy. Ideálně, jak už tady bylo napsáno, kdyby je mohl někdo zkontrolovat. Ale pokud budou dobře zajištěné, vydrží i takto...
Taky se přidám. Když jsem pryč jen jednu noc, kočinda počká sama doma v pohodě. Když jedu na více nocí, nechám kočindu doma ale zajistím jednou za den návštěvníka, který nakrmí, napojí podle potřeby pomazlí popere a hlavně vyčistí záchodek!
Mám opakovanou zkušenost, že kočka do záchodku nechce jít, když není vyčištěný, ale možná mám háklivější kočku než ostatní, nevím..
joanne.s
napsal(a):
Taky se přidám. Když jsem pryč jen jednu noc, kočinda počká sama doma v pohodě. Když jedu na více nocí, nechám kočindu doma ale zajistím jednou za den návštěvníka, který nakrmí, napojí podle potřeby pomazlí popere a hlavně vyčistí záchodek!
Mám opakovanou zkušenost, že kočka do záchodku nechce jít, když není vyčištěný, ale možná mám háklivější kočku než ostatní, nevím..
Nemám problém ze by tam kočky nesly ale po třech dnech co hlídala babi a neřekla mi ze má averzi k zachodku tak po třech dnech se ta plynova bomba nedala vyvětrat
sneckyno
napsal(a):
Děkuji za reakce.
Prosím, napište pak jak to kočky zvládly, zda třeba nechodily pak dělat potřebu mimo WC. Také chystám na léto pár takových výletů - cca 3denních a mám také 2kočky, resp. kocoury. Jednu noc a den mám opakovaně vyzkoušenou, že zvládnou bez problémů. Ale třeba 3...to nevím.
fikovnice
napsal(a):
Prosím, napište pak jak to kočky zvládly, zda třeba nechodily pak dělat potřebu mimo WC. Také chystám na léto pár takových výletů - cca 3denních a mám také 2kočky, resp. kocoury. Jednu noc a den mám opakovaně vyzkoušenou, že zvládnou bez problémů. Ale třeba 3...to nevím.
Dobrý den, tak kocicaci to zvládli doma na výbornou.. Jediné co mě doma čekalo byl vyzvracený bezoár, ale to by se stalo i kdybych tam byla. Chodili vzorně na WC jen tam kam měli..ta silikátová podestýlka je super. Takže za nás dobrý.
sneckyno
napsal(a):
Dobrý den, tak kocicaci to zvládli doma na výbornou.. Jediné co mě doma čekalo byl vyzvracený bezoár, ale to by se stalo i kdybych tam byla. Chodili vzorně na WC jen tam kam měli..ta silikátová podestýlka je super. Takže za nás dobrý.
Díky za info! Mně, aniž bych si o to řekla, sousedka nabídla, že kočičáky event. zkontroluje. Ale také si říkám, že by měli/mohli 3 dny sami zvládnout...