Komuna

XXX.XXX.95.17
Vlastně je našel náš pes, který tuto zahradu hlídá a žije na ní. Vyhnal napřed kočku a pak se hrabal mezi odložená prkna, kde jsme uviděli asi 5-6 koťátek. Myslím, že nemají ani 1 den (asi z noci, kdy je pes v domě). Psa jsme zavřeli do domu, ale nemůže tam být celý den, když vyběhne na zahradu, okamžitě se vrhá na koťata... co máme dělat? Je to od některé cizí kočky, kterých je zde na vesnici desítky, ale co teď s tím? Nemůžeme je tam nechat...
joanne.s
napsal(a):
Rapotacka: to snad nééé. nemůžete jí to tam aspoň zkopírovat teď?
To už je asi zbytečné, situace se určitě vyřešila sama. Jak tazatelka uvádí, zahrada "patří" psovi, který tam žije, takže určitě nemohl být doma zavřený celý den, zvláště když věděl, že je v jeho teritoriu vetřelec. To by měla paní z bytu asi kůlničku na dříví. Možná tazatelka koťata ze dřeva vytáhla a dala na relativně bezpečnější místo na dohled toho dřeva, aby dala kočce šanci si děti odnést?
rapotacka11
napsal(a):
"Hodil to do koček" - příliš brzy - hned, jak jsem odpověděla, ale teď už... je to fuk.
Aha, takže přemístil z jiného vlána sem - už jsem to konečně pochopila (vážně mi ta vedra zavařují mozek, že mi to nemyslí). Tak to je fakt blbý, pokud někdo hledá odpověď tam, kam ji zadal a ona je jinde. To je škoda...
Komuna

XXX.XXX.95.17
Jen info pro ty, kterým můj zoufalý dotaz nebyl lhostejný . Náš obří pes byl zavřený chudák doma tak dlouho, dokud se kočka nevrátila ke koťatům. Stalo se tak asi do 1 hodiny a podle matky koťat jsme zjistili, komu ten dáreček patří. Naštěstí to byla kočka ze sousedství, kterou jsme poznali a majitelé si ji i s koťaty odnesli k sobě. Jen nechápeme, proč kočka, která ví, že tam náš skutečně velký pes bydlí, a je stále venku kromě noci, si vybrala naši zahradu. Podotýkám, že žádný soused psa nemá. Jen mi
Děkuji za odpovědi.
Komuna
napsal(a):
Jen info pro ty, kterým můj zoufalý dotaz nebyl lhostejný . Náš obří pes byl zavřený chudák doma tak dlouho, dokud se kočka nevrátila ke koťatům. Stalo se tak asi do 1 hodiny a podle matky koťat jsme zjistili, komu ten dáreček patří. Naštěstí to byla kočka ze sousedství, kterou jsme poznali a majitelé si ji i s koťaty odnesli k sobě. Jen nechápeme, proč kočka, která ví, že tam náš skutečně velký pes bydlí, a je stále venku kromě noci, si vybrala naši zahradu. Podotýkám, že žádný soused psa nemá. Jen mi
Děkuji za odpovědi.
Dobrá zpráva!