Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2015 19:07
saty

XXX.XXX.10.1

Tak jsem zase jednou zabrousila na králíky a našla krásnou perličku

"V posteli nemá králík co dělat, jakožto žádné zvíře nemá v posteli co dělat. Z hygienického i z určitého morálního hlediska je to nepřípustné. V posteli mají spát lidi, ne zvířata - ta k tomu mají speciální ubikace. "

Takže dámy přiznejte se kdo je amorální, bez hygienických zásad a má zvířátko v posteli?

Já se přiznám, že už bez nich spát neumím, usínám zásadně s rukou v kožíšku někoho z nich.
Fredie je navíc potvora a zásadně spí pod peřinou přitulený k vnitřní straně mého stehna

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2015 19:13

Naši mají svou rezidenci, ale když jsem sama doma, což je několikrát do měsíce, tak se k nim nakvartýruji... A to je aspoň poleženíčko s huňatými kožíšky a vrněním u hlavy... Takže dámy, ano, přiznávám. Nemám smysl pro tu správnou hygienu...

1.8.2015 19:13
lavacca

XXX.XXX.164.49

Když byli koťata, vždy se mnou v posteli spávali. Jak postupně rostli, tak se chodí večer pomazlit a jdou si lehnout různě po parapetech, škrabadlech, skříních, křeslech, apod. A ráno, jak rozlepím oko, skáčou na mazlení do postele. Ale noc tam netráví, asi se moc přetáčim a ruším je nebo co...

Chápu lidi, kteří je mít přímo v posteli nemusí, ale dle mého je to každého věc. Jako bych netvrdila, že ten kdo nemá kočku v posteli je divný, tak zas nemám ráda odsuzování lidí, kteří je tam mají.

1.8.2015 19:18

"Chápu lidi, kteří je mít přímo v posteli nemusí, ale dle mého je to každého věc. Jako bych netvrdila, že ten kdo nemá kočku v posteli je divný, tak zas nemám ráda odsuzování lidí, kteří je tam mají."
Lavacca: přesně jste to vystihla!

1.8.2015 19:44
saty

XXX.XXX.10.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Chápu lidi, kteří je mít přímo v posteli nemusí, ale dle mého je to každého věc. Jako bych netvrdila, že ten kdo nemá kočku v posteli je divný, tak zas nemám ráda odsuzování lidí, kteří je tam mají."

Zcela souhlasím taky tvrdím že je to každého věc.
Někdo padne do postele opilý a v oblečení někdo i v botech a někdo tam má zvířátko.
Pravda když řeším antiparazitní obojky pro psy tak se ptám na tři základní otázky "potká se s kočičkou, potká se s dítětem, spí s vámi v posteli?" občas to vypadá že po mě vyjedou jako co je mi do toho :-D.

1.8.2015 20:23

Saty: tak toho opilce v botách bych tam nechtěla! Ale probuch, co to tam máte za lidi? To vypadá, že se všichni domluvili a chodí Vás prudit

1.8.2015 21:06
saty

XXX.XXX.10.2

Saty: tak toho opilce v botách bych tam nechtěla! Ale probuch, co to tam máte za lidi? To vypadá, že se všichni domluvili a chodí Vás prudit

Já nevím taky mám ten pocit že jsou tu jen od testování mých nervů
Já vám nevím Praha, sídliště, teplo ty lidi asi nemají co na práci...

2.8.2015 13:19
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Dobrovolně se přiznávám k totální morální zvrhlosti a sděluji, že některý z kocourů se mnou spí noc co noc - většinou ta menší vtěrka a většinou na hlavě . Velký několikrát za noc přijde, lehne si mi na prsa, jak je už hodně těžký, tak to se samozřejmě moc spát nedá, ale mu stačí se krátce pomazlit, a zase odejde. Ale malý je v posteli nakvartýrovaný permanentně. Učinila jsem pokus - zavřela jsem dveře od ložnice, ihned se oba začali dobývat, a to za cenu, že by snad rozsápali dřevěné dveře - pěkných pár škrábanců jsem tam už našla!
Takže jsem morálně zvrhlá a nestydím se za to!

2.8.2015 14:42
koňadra

XXX.XXX.128.31

Každý prostě to máme jinak a je hloupé odsuzovat toho druhého, že to má jinak. Mně tak úplně zásadně nevadí pes / kočka v posteli. Dokonce jsem před mnoha lety spávala se svojí čivavou - sama od sebe spala způsobně v nohách. Občas si na postel vlezl i bytový kocour, ale tomu asi bylo dost teplo, tak raději spával sám na křesle. Když jsem ale později měla koček v bytě více, tak prostě do ložnice byly pro ně vždy zavřené dveře. A protože ložnici neznaly, ani se nedomáhaly vstupu. Nicméně moje dnešní venkovní kočky a ani svoje lovecké psy bych si do postele nevzala. Kočky venku chytají myši - přenašeče všech nemocí - a představa, že mě olíznou obličej jazykem, na kterém před chvílí mizel myší ocas... prostě z toho se mě zvedá žaludek. A když vidím, jak psi mají za nejlepší dezert všelijaké výkaly, vyválí se klidně v mršině... prostě to bych v posteli také nesnesla. Navíc mám velmi mizerné spaní a jakýkoliv pohyb zvířete v mé posteli (hlavně kolem hlavy) by mne okamžitě vzbudil, takže i proto zvířata v posteli prostě nemám. Jednou, před lety, jsem spala u kamarádky, měla asi 4 kočky, a dodnes na to vzpomínám jako na noc hrůzy. Kočky se skoro celou noc honily, jeden kocour neustále lezl ke mně do postele, předl a chtěl se mazlit. Prostě nevyspala jsem se vůbec a mít to noc co noc, tak si neumím představit, jak bych přes den fungovala. Dokáži si představit v posteli bytové malé psy a bytové kočky, ale tak trošku nechápu, když si někdo vezme do postele většího a obřího psa (retrívra, dogu apod.) - jak se tam vůbec vejdou? Ale jestli to někomu vyhovuje...

2.8.2015 15:09

Dámy, tak hlavně, že si do postele netaháme koně

2.8.2015 16:14
saty

XXX.XXX.10.2

Dámy, tak hlavně, že si do postele netaháme koně

Tak ten by se tam hlavně nevešel.. i když zažila jsem pár nocí dva lidi a zlaty retrivr v posteli 80cm... asi tak se cítí sardinky v konzervě
no jsem na to zvědavá já mám tři kočičáky a můj aktuální partner velkého psa, který teda občas do postele jde spíš na společenskou návštěvu jinak spí na zemi
Zatím mám hrůzu z jejich seznámení.

2.8.2015 17:48
miru.m

XXX.XXX.33.11

Úžasný příspěvek :D :) Jsem ráda, že jste stejné zvrhlice jako já :D !

Můj první kocour se mnou spal od malinka v posteli, má své rituály. Před spaním 15 min spal na nočním stolku pak u mého břicha a v noci u nohou. S příchodem druhého koťátka, které máme dneska přesně týden, se to ale změnilo. Můj přítel naše kocoury miluje jako já, ale vadí mu, když ho v noci budili skákáním a hraním si. Takže jsme se dohodli, že kocouři budou spát v obýváku.

Každé ráno, když mi zazvoní budík, už stojí oba kocouři za dveřmi (máme skleněné matné) takže jsou tam vidět jen ty jejich ušaté hlavy :D, pustím je dovnitř a mazlíme se. :).

2.8.2015 20:58
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

Morálka mi zjevně nic neříká jen pak to vdechování chlupů nic moc

3.8.2015 13:52
Tina125

XXX.XXX.12.95

Mně asi morálka taky nic neříká. Většinou si spíš do té postele nemám kam lehnout já, protože jsou tam vyvalené čičiny. Ale jak tu bylo řečeno, je to každýho věc :o).

3.8.2015 19:37
fikovnice

XXX.XXX.240.1

PetraEmily napsal(a):
Morálka mi zjevně nic neříká jen pak to vdechování chlupů nic moc

Jéé, Vy jste koukla k nám na "Kočky" - možná, abych se zase mohla pokochat fotkou Vaší feňule. Vážně se mi moc líbí a jen lituji, že já si psa pořídit nemohu. Pokud na to nemám podmínky (jsem momentálně sama, navíc v panelákovém bytě), tak se snažím chovat zodpovědně. Ono už dva kocouři dají celkem práce. Nezdá se to, ale přijdu z práce - čištění záchodu, výměna vody, večerní krmení, hraní si s nimi - to není záležitost deseti minut...

3.8.2015 21:56
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

fikovnice napsal(a):
Jéé, Vy jste koukla k nám na "Kočky" - možná, abych se zase mohla pokochat fotkou Vaší feňule. Vážně se mi moc líbí a jen lituji, že já si psa pořídit nemohu. Pokud na to nemám podmínky (jsem momentálně sama, navíc v panelákovém bytě), tak se snažím chovat zodpovědně. Ono už dva kocouři dají celkem práce. Nezdá se to, ale přijdu z práce - čištění záchodu, výměna vody, večerní krmení, hraní si s nimi - to není záležitost deseti minut...

Přivádíte jí do rozpaků smajlík my kočičku nemáme, ale nějak mi to naskočilo v diskuzích o psech , jinak já mám ještě suchozemskou želvu a pejsandu sice máme v bytě, tak jsme ji vychovali jako gaučáka, ale pravidelně ven a trávení dnů na zahrádce u babičky, co bydlí o tři bloky od nás smajlík

3.8.2015 23:37
fikovnice

XXX.XXX.240.1

PetraEmily napsal(a):
Přivádíte jí do rozpaků smajlík my kočičku nemáme, ale nějak mi to naskočilo v diskuzích o psech , jinak já mám ještě suchozemskou želvu a pejsandu sice máme v bytě, tak jsme ji vychovali jako gaučáka, ale pravidelně ven a trávení dnů na zahrádce u babičky, co bydlí o tři bloky od nás smajlík

To já mám zas toho pesana, co jej mám v profilu, jako víkendově-chalupového. Půjčuji si jej na víkendy a na dovolené, zrovna teď jej mám u sebe .

3.8.2015 23:41
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Ano, ano, přesně, také souhlasím. Ať si každý dělá, co je jeho srdci nejbližší. Pokud tím neobtěžuje své okolí, tak si myslím, že je dovoleno vše (právě jsem si představila, že by se se mnou kocouři třeba sprchovali , mladého to totiž dost zajímá, vždy přijde, párkrát byl i na okraji vany a jednou sklouzl dolů - ještě, že preferuji sprchování před koupáním - v plné vaně - to by pro něj byl celkem šok!).

4.8.2015 08:03

Původně kvůli kočkám mám širší matraci, a ani jsem si nenechala do ložnice zavést radiátory, protože těch 5 chlupatých koulí pod peřinou mi i při -20st. udělalo z postele horké peklo. Dnes už je ve značné míře vystřídal můj pastevec, který je sice miluje, ale je mu srdečně jedno, na co si lehne (respektive ztěžka žuchne). Je fakt, že bez těch mručících koulí se spí líp

4.8.2015 08:27
joanne.s

XXX.XXX.55.86

Hmn: mému kocourovi je taky velmi jedno na co si lehne. Když přijde za mnou do postele, nežinýruje se a klidně lehne přese mě, třeba mi hodí zadek na hlavu, pohoda.

5.8.2015 10:13
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Moje kočky jdou automaticky za mnou, když si jdu lehnout a spí se mnou celou noc.Kočka u hlavy, kocour u nohou.Teď když je v noci teplo, tak tráví dost času na balkoně a hlavně loví můrysmajlík

5.8.2015 12:45
aluska

XXX.XXX.223.199

Já jsem asi děsný prase, spí se mnou 3 jezevčice a kočka

5.8.2015 13:23
čapice

XXX.XXX.216.126

aluska napsal(a):

Nejste, my tam máme 2 maltézačky,4měsíční kočičku, někdy ještě 2 letého kocoura. Ještě štěstí, že IB chodí poslušně do kachníku. I když už se taky stalo, že si kačer vyšlapoval po schodech na verandu.

5.8.2015 14:55
AnetaM

XXX.XXX.156.2

Přiznám se, spí s námi naše momentálně březí kočka, takže je předpoklad, že nás bude v posteli čím dál více...

5.8.2015 17:39
saty

XXX.XXX.10.1

Víte jsem za ty potvory v posteli a fakt moc ráda. Hlavně vy chvílích kdy je mi mizerně člověk nemusí objímat polštář ale obejmeteplý měkký kožíšek milovaného tvorečka.

5.8.2015 19:56
fikovnice

XXX.XXX.131.20

AnetaM napsal(a):
Přiznám se, spí s námi naše momentálně březí kočka, takže je předpoklad, že nás bude v posteli čím dál více...

5.8.2015 19:58
fikovnice

XXX.XXX.131.20

saty napsal(a):
Víte jsem za ty potvory v posteli a fakt moc ráda. Hlavně vy chvílích kdy je mi mizerně člověk nemusí objímat polštář ale obejmeteplý měkký kožíšek milovaného tvorečka.

To máte pravdu, já bych většímu kocourovi také ráda někdy poplakala do srsti, jenže on se tváří jako že tím mým mazlením se s ním dost trpí . Tak jsem vděčná za tu mladou vtěrku - ta se mazlí veeelmi ochotně!

5.8.2015 20:49
saty

XXX.XXX.10.1

fikovnice napsal(a):
To máte pravdu, já bych většímu kocourovi také ráda někdy poplakala do srsti, jenže on se tváří jako že tím mým mazlením se s ním dost trpí . Tak jsem vděčná za tu mladou vtěrku - ta se mazlí veeelmi ochotně!

Belluška se na to taky netváří a mladý Fredie mě utěšuje ochotně.
Pravda teď jsem si ze žalu málem pořídila psa. Kříženečka hnědého labradora a zlatého retrívra štěně asi 14 týdnů v dočasné péči dobrovolníka z útulku.
No žal dělá divy ale kočky by mě doma asi roznesly na tlapách.

6.8.2015 09:51
aluska

XXX.XXX.223.199

aluska napsal(a):

A teď týden hlídám kamarádce 2 psice, bydlí o 4 baráky dál, takže je ráno vyvenčím s mejma, pak je nechám na zahradě, odpoledne jdeme ven a mám nutkání si tu malou vzít na noc taky k sobě

6.8.2015 10:05

Aluska: čtyři nebo pět zvířátek, to už není takový rozdíl Ale tomu šestému bude samotnému smutno

6.8.2015 12:29
aluska

XXX.XXX.223.199

Ta šestá je už moc velká, kříženec borderky a labradora a doma nesmí do bytu, jenom do předsíně . Ona nesmí do bytu ani ta malá, obě spí v předsíni, tak abych je nenaučila něco, co se paničce nebude líbit...

6.8.2015 13:05

To ano, to máte pravdu. Ale psi jsou venku šťastní

6.8.2015 14:21
aluska

XXX.XXX.223.199

Ty moje chtějí být pořád se mnou. Kam se hnu, jdou i ony.

6.8.2015 15:06

Aluska: to ano, protože to můžou a jsou takto zvyklé ;-) Chtěla jsem jen říci, že pejsci od kamarádky nikterak venku nestrádají, jsou na to navyklí smajlík

6.8.2015 17:05
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Aluska: čtyři nebo pět zvířátek, to už není takový rozdíl Ale tomu šestému bude samotnému smutno

10.9.2015 10:19
Lilien Plichtova

XXX.XXX.80.190

Naše kotě zatím pořád chrní ať už s námi v posteli nebo na gauči a nejraději na měkoučké dece nebo polštáři

Přidejte reakci

Přidat smajlík