Nevím zda pudr ještě vůbec je. to že ho přestali vyrábět bylo zdůvodněno že v čr byl jediný stát kde o něj byl zájem a pro jednu zemi nemá výroba smysl.
Pudr x Sprej bych volila pudr z důvodu že pokud se řeší již napadení parazity taky částečky pudru sami vypadávají kudy zvířátko chodí a řeší parazity i tam.
spíš bych při napadení parazity řešila volila spot nebo tabletu ale u koťátek jako máte vy bych konzultovala podání s veterinářem spíš ohledně dávkování.
Adanaja1
napsal(a):
Právě že kudy chodí by se blešky vyhubily, jak jsou v kožíšku tak budou všude.Pipety jsme měli ale žádnej zázrak teda a psiska mají obojky Bolfo.Škoda že už ho nedělají.
Duležitá je kompletní "deratizace" prostor což se snadno řekne ale zatraceně těžko dělá.
Většinou se používá biokill a podobné přípravky pote místnost vyvětrat alespoň na půl hodiny jak kvůli zvířatům tak dětem v ideálním případě toto dodržovat 2x týdně alespoň 2 měsíce
jen z praxe ještě doporučím nevytírat pokud to děláte ale vysávat.
vajíčkům blech vlhká podlaha svědčí a ani savo je netrápí.
saty
napsal(a):
Duležitá je kompletní "deratizace" prostor což se snadno řekne ale zatraceně těžko dělá.
Většinou se používá biokill a podobné přípravky pote místnost vyvětrat alespoň na půl hodiny jak kvůli zvířatům tak dětem v ideálním případě toto dodržovat 2x týdně alespoň 2 měsíce
jen z praxe ještě doporučím nevytírat pokud to děláte ale vysávat.
vajíčkům blech vlhká podlaha svědčí a ani savo je netrápí.
Ta u nás zabralo právě to savo nejlíp - nastříkat do spár, apod. a vše vytřít. Jinak deky, pelechy, apod. všechno vyprat. Prostě komplet úklid. A to samozřejmě opakovaně.
fikovnice
napsal(a):
Poměr ředění Vám neporadím, ale až to budete vědět, tak bych asi i koberce po vyklepání a vysátí přetřela mokrou hadrou s tím Savem.
Já se přiznám, že jsem to brala dle popisu na lahvi - tam píšou nějaký poměr na mytí podlah, apod. Takže jsem dávala dle toho.
A na koberce jsem vzala normálně tep a drhla, nechala na slunci uschnout a do druhého kolečka úklidu jsem koberce schovala, abych to nemusela dělat znovu. A ještě před drhnutím jsem je pořádně vysála, po uschnutí zrovna tak (oni to i píšou na tom tepu, že se má pak ta špína, co se dostane pěnou ven ještě vysát).
lavacca
napsal(a):
Já se přiznám, že jsem to brala dle popisu na lahvi - tam píšou nějaký poměr na mytí podlah, apod. Takže jsem dávala dle toho.
A na koberce jsem vzala normálně tep a drhla, nechala na slunci uschnout a do druhého kolečka úklidu jsem koberce schovala, abych to nemusela dělat znovu. A ještě před drhnutím jsem je pořádně vysála, po uschnutí zrovna tak (oni to i píšou na tom tepu, že se má pak ta špína, co se dostane pěnou ven ještě vysát).
Děkuji za, zkusím to