Jaký pudr na blechy pro kočičáky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2015 13:22
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

Máte někdo zkušenost s pudrem na kočky a koťata?

6.8.2015 14:20
saty

XXX.XXX.10.1

Adanaja1 napsal(a):
Máte někdo zkušenost s pudrem na kočky a koťata?

Mám zkušenosti s pudrem bolfo byl skvělý ale přestal se vyrábět.

6.8.2015 16:08
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

No právě smajlík takže nevím čím nahradit.

6.8.2015 16:09
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

Myslím že pudr má lepší účinost než sprey, ale jaký je ted místo něho nevím, třeba někdo ví.

6.8.2015 16:33
saty

XXX.XXX.10.1

Nevím zda pudr ještě vůbec je. to že ho přestali vyrábět bylo zdůvodněno že v čr byl jediný stát kde o něj byl zájem a pro jednu zemi nemá výroba smysl.

Pudr x Sprej bych volila pudr z důvodu že pokud se řeší již napadení parazity taky částečky pudru sami vypadávají kudy zvířátko chodí a řeší parazity i tam.

spíš bych při napadení parazity řešila volila spot nebo tabletu ale u koťátek jako máte vy bych konzultovala podání s veterinářem spíš ohledně dávkování.

6.8.2015 16:42
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

Právě že kudy chodí by se blešky vyhubily, jak jsou v kožíšku tak budou všude.Pipety jsme měli ale žádnej zázrak teda a psiska mají obojky Bolfo.Škoda že už ho nedělají.

6.8.2015 17:42
saty

XXX.XXX.10.1

Adanaja1 napsal(a):
Právě že kudy chodí by se blešky vyhubily, jak jsou v kožíšku tak budou všude.Pipety jsme měli ale žádnej zázrak teda a psiska mají obojky Bolfo.Škoda že už ho nedělají.

Duležitá je kompletní "deratizace" prostor což se snadno řekne ale zatraceně těžko dělá.
Většinou se používá biokill a podobné přípravky pote místnost vyvětrat alespoň na půl hodiny jak kvůli zvířatům tak dětem v ideálním případě toto dodržovat 2x týdně alespoň 2 měsíce
jen z praxe ještě doporučím nevytírat pokud to děláte ale vysávat.
vajíčkům blech vlhká podlaha svědčí a ani savo je netrápí.

6.8.2015 18:42
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

Jenže Biokill je toxický pro kočky a po tom co jsme ted utekli zubatý s kočičí chřipkou tak mám strach, jsou ještě oslabení určitě ale nechci tu mít bleší armádu.

6.8.2015 19:24
saty

XXX.XXX.10.1

Toxický při požití nebo použití na kočku pokud vystříkáte pokoj necháte zaschnout a vyvětráte tak se nic neděje používám ho běžně, i na dětskou postýlku.

6.8.2015 20:18
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

Aha, tak to jsem nevěděla tady právě někdo psal v náký diskusi že je toxickej.tak to ho dáme taky no.A já myslela že savem a domestosem likviduju, mrchy jedny odolný.

6.8.2015 21:25
lavacca

XXX.XXX.164.49

saty napsal(a):
Duležitá je kompletní "deratizace" prostor což se snadno řekne ale zatraceně těžko dělá.
Většinou se používá biokill a podobné přípravky pote místnost vyvětrat alespoň na půl hodiny jak kvůli zvířatům tak dětem v ideálním případě toto dodržovat 2x týdně alespoň 2 měsíce
jen z praxe ještě doporučím nevytírat pokud to děláte ale vysávat.
vajíčkům blech vlhká podlaha svědčí a ani savo je netrápí.

Ta u nás zabralo právě to savo nejlíp - nastříkat do spár, apod. a vše vytřít. Jinak deky, pelechy, apod. všechno vyprat. Prostě komplet úklid. A to samozřejmě opakovaně.

6.8.2015 22:19
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

A v jakém poměru ředit?a co s kobercema?

7.8.2015 00:20
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Adanaja1 napsal(a):
A v jakém poměru ředit?a co s kobercema?

Poměr ředění Vám neporadím, ale až to budete vědět, tak bych asi i koberce po vyklepání a vysátí přetřela mokrou hadrou s tím Savem.

7.8.2015 01:30
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

No tak to bude asi nářez se toho zbavit ale tak zvládli jsme chřipku, blechy zvládnem taky, savu zdar třeba někdo pídne ten poměr jak ředit.

7.8.2015 14:51
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Poměr ředění Vám neporadím, ale až to budete vědět, tak bych asi i koberce po vyklepání a vysátí přetřela mokrou hadrou s tím Savem.

Já se přiznám, že jsem to brala dle popisu na lahvi - tam píšou nějaký poměr na mytí podlah, apod. Takže jsem dávala dle toho.

A na koberce jsem vzala normálně tep a drhla, nechala na slunci uschnout a do druhého kolečka úklidu jsem koberce schovala, abych to nemusela dělat znovu. A ještě před drhnutím jsem je pořádně vysála, po uschnutí zrovna tak (oni to i píšou na tom tepu, že se má pak ta špína, co se dostane pěnou ven ještě vysát).

8.8.2015 23:32
Adanaja1

XXX.XXX.213.9

lavacca napsal(a):
Já se přiznám, že jsem to brala dle popisu na lahvi - tam píšou nějaký poměr na mytí podlah, apod. Takže jsem dávala dle toho.

A na koberce jsem vzala normálně tep a drhla, nechala na slunci uschnout a do druhého kolečka úklidu jsem koberce schovala, abych to nemusela dělat znovu. A ještě před drhnutím jsem je pořádně vysála, po uschnutí zrovna tak (oni to i píšou na tom tepu, že se má pak ta špína, co se dostane pěnou ven ještě vysát).

Děkuji za, zkusím to

Přidejte reakci

Přidat smajlík