Lamee

XXX.XXX.178.179
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušnost s tímto švédským soustem pro kočky (viz obrázek)? Udávané složení: Kuřecí, krabi (7.2%), vepřové, hovězí, uhličitan vápenatý, kopr, kvasnice (B-1.3/1.6- glukany 0.01%). Jde o to, že se nic nedozvím o dochucovadlech a jiných umělotinách, koupil jsem zatím jen jednu krabici na test, kočičce moc chutná a to mě dost zarazilo, je to tvor hodně vybíravý... třeba granule, které konečně může, jsem vybral na devátý pokus
Uživatel s deaktivovaným účtem

Složení dobré, chutnalo to venkovnímu kocourkovi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já koupila našemu nalezenci od každé "příchutě" jednu na vyzkoušení a baští všechno
MaBa
napsal(a):
Tak musim říct, ze Bozita mela velký úspěch navíc opravdu krasne voní, az tak, ze jsem sama měla chuť ochutnat :-D máme ty kousky s omáčkou a jako první vylizaji tu omáčku a pak teprve jedí ty kousky. Rozhodne dobra volba
Jo, moji kocouři v podstatě u veškerého mokrého krmiva nejdřív vylížou omáčku a až pak milostivě snědí kousky masa, anebo také ne... .
Lamee

XXX.XXX.178.179
MaBa
napsal(a):
Tak musim říct, ze Bozita mela velký úspěch navíc opravdu krasne voní, az tak, ze jsem sama měla chuť ochutnat :-D máme ty kousky s omáčkou a jako první vylizaji tu omáčku a pak teprve jedí ty kousky. Rozhodne dobra volba
U nás má taky velký úspěch, po ochutnání Bozity začala kočka pohrdat konzervami TOTW :D.
joanne.s
napsal(a):
Štastná to žena. to je můj sen.
Vám kočky nežerou maso? Já myslela, že to žerou všechny kočky. Nijak jsem ji na to neučila, prostě jednou manžel koupil kus masa a dal to kočce a ona se mohla zbláznit. Krmena byla chudák jen supermarketovkami. Bohužel lepší značky jí nejely ale k masu dávám granule, teď Portu 21, není jen na mase. Nechce se mi studovat, aby měla vše co potřebuje, navíc jí granule moc chutnají.
joanne.s
napsal(a):
TOTW sama nekrmím, ale myslela jsem, že u koček moc oblíbené nejsou. Nebo se pletu? Složení samozřejmě nezpochybňuji, to je výborné.
TOTW chci zkusit, protože náš pes se po nich může zbláznit. Kdyby tak taky chutnali kočce, bylo by to super, tyto granule jsou pro nás TOP!
Hanulik

XXX.XXX.24.1
Tak třeba můj kocour maso nesežere. A to jsem zkoušela hodně druhů. Jediný co mu šmakuje je uzená makrela ale o tu se zas nedělím ja :D.