Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanulik

27.8.2015 23:51
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Hci se zeptat zda je můj kocourek opravdu britský kocour. Zaráží mě že klasicka šedá britka má hlavičku krásně kulatou ale nas až zas tak ne. Rodiče sem viděla a briti to byli ale spousta známých mi řeklo že je to jak obyč kocour. Děkuji za radu.

28.8.2015 10:11
AnetaM

XXX.XXX.156.2

Má hlavu kulatou a krásně umístěná ouška. Nedokáži říct, zda je to brit, ale krásný je, a moc smajlík

28.8.2015 14:26
lavacca

XXX.XXX.164.49

Hanulik napsal(a):
Hci se zeptat zda je můj kocourek opravdu britský kocour. Zaráží mě že klasicka šedá britka má hlavičku krásně kulatou ale nas až zas tak ne. Rodiče sem viděla a briti to byli ale spousta známých mi řeklo že je to jak obyč kocour. Děkuji za radu.

Chtělo by to lepší foto. Plus napsat i kolik kocourkovi je, atd. Každé kotě roste trochu jinak (kolem 3-4 měsíců bývají nohatější i britky), zakulacovat se začínají později. Navíc kresbové britky bývají drobnější, občas i v CHS je k vidění chovná britka, jež tu hlavu až tak kulatou nemá... suma sumárum pokud jste viděla oba rodiče a byli typičtí, tak bych si z toho nic nedělala. Však on to doroste.

A i kdyby náhodou ne - přestanete ho mít ráda? Koneckonců tím, že nemá PP by vám dost lidí řeklo, že je to jen "napodobenina" plemene. Ať je to jak chce, je hezký a určitě dělá radost. ;).

30.8.2015 02:07
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Hanulik napsal(a):

Líbí se mi! A to, zda je to Britka, máte zaručeno jen když je s PP. Pokud ne, tak s ním stejně nemáte asi žádné soutěžní ambice a bohatě stačí, že je hezký!

30.8.2015 13:12
farmarsamouk

XXX.XXX.128.54

Pokud nemáte PP, tak to máte 50 na 50 jen otázka proč mají papírového kocoura a kočku a nemajá papírová koťata? Už to by mě zaráželo.
Nicméně pokud rodiče papírový nejsou, může v historii být "duch" který se teď může vyjevit na Vašem koťátku, to Vás nechci strašit, ale bohužel bez papíru bez záruky..

Hanulik

30.8.2015 19:45
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Jo Mikisek je zlatý koťátko ale je pro mě zarážející ze ma teprve 5 měsíců a uz ma 3kg. Jinak ja s pp nemám žádné zvířátko mam to jako miláčky ne na výstavy. Me spis znepokojilo me okoli a představa dat tolik peněz za klasického kocourka :).

milan78

30.8.2015 20:43
milan78

XXX.XXX.227.76

Hanulik napsal(a):
Jo Mikisek je zlatý koťátko ale je pro mě zarážející ze ma teprve 5 měsíců a uz ma 3kg. Jinak ja s pp nemám žádné zvířátko mam to jako miláčky ne na výstavy. Me spis znepokojilo me okoli a představa dat tolik peněz za klasického kocourka :).

No jestli Vas to uklidní, náš má 4 měsíce a 3 kg má taky.Je to modrej britak.

Hanulik

30.8.2015 20:44
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Aha :D a to jsem se bála že mam doma kuličku :D.

30.8.2015 22:04
lavacca

XXX.XXX.164.49

farmarsamouk napsal(a):
Pokud nemáte PP, tak to máte 50 na 50 jen otázka proč mají papírového kocoura a kočku a nemajá papírová koťata? Už to by mě zaráželo.
Nicméně pokud rodiče papírový nejsou, může v historii být "duch" který se teď může vyjevit na Vašem koťátku, to Vás nechci strašit, ale bohužel bez papíru bez záruky..

Docela jednoduchý - spousta lidí si koupí kotě s PP "na mazlíčka" a pak na nich chovají bez PP, protože do PP chovu jim ho chovatel neprodal ("na mazlíčka" jdou za nižší ceny a hlavně většinou jsou to koťata, jež mají nějakou tu mouchu - hubenější hlavu, delší nohy, apod. - prostě ne zcela typoví jedinci).

Přidejte reakci

Přidat smajlík