mesič
napsal(a):
Nakonec koupím Taste, líbí se mi nejvíc
Za mě doporučuji ty rybí - canyon river. Ty naše kočky milují. Ty kuřecí mě složením až tak moc nenadchly ( na můj vkus až dost hrášku), takže ty jsme jim ani nekupovala. Co je teď ale nadchlo je Brit Care I´m gourmet (kachna, losos, kuře), těch se můžou užrat. :).
lavacca
napsal(a):
Za mě doporučuji ty rybí - canyon river. Ty naše kočky milují. Ty kuřecí mě složením až tak moc nenadchly ( na můj vkus až dost hrášku), takže ty jsme jim ani nekupovala. Co je teď ale nadchlo je Brit Care I´m gourmet (kachna, losos, kuře), těch se můžou užrat. :).
Nevím u nás TOTW canyon river moc neuchvátili jako snědli je to jo ale že by se užrali to ne ted jim hodně střídám různé druhy Brit Care zrovna včera jsem koupila 7 kg I´m gourmand + nějaké malé baličky na chuť.
Já ty brit care původně chtěla taky, ale blbec jsem brala na mall.cz granule psovi, protože byla akce s tím že pro kocoura vezmu na zoohitu. Potřebuji novou pumpu k fontánce a filtry a abych měla poštovné zdarma, tak musím vzít granule pro kočku tam, ale na zoohitu brit care nemají nebo neumím hledat...
mesič
napsal(a):
Já se v tom začínám hrozně patlat asi ať koupim jedno nebo druhé, nešlápnu vedle, ale co byste mi doporučily? TOTW nebo Portu 21? Děkuji.
TOTW je lepší. Popř. z Porty tu grain free (zelený obal).
Ale záleží na věku čičiny - mně třeba Portu nejstarší kočky nechtějí (jsou to dost tvrdé granule), ale TOTW i BC I´m koušou v pohodě.