Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2015 12:37
mesič

XXX.XXX.163.49

Dobrý den,
prosím o radu, našemu kocourovi je 5 let a kupovala jsem Brit premium. K tomu mu dávám syrové maso na přilepšenou a sušené maso a pivní kvasnice jako pamlsek, ale chtěla bych mu koupit něco lepšího. Doporučili byste mi spíš Brit care nebo ontario?
Děkuji.

9.9.2015 13:46
mesič

XXX.XXX.163.49

Ještě mě napadá Taste of the wild, ve finále se mi líbí asi nejvíc...

9.9.2015 14:19
joanne.s

XXX.XXX.41.2

1. Taste of the wild,2. Brit care,3. Ontario, to je jednoznačně nejhorší, plno obilí, méně masa.

Ovšem Brit care jsou o kus levnější, než Taste.

9.9.2015 14:41
mesič

XXX.XXX.163.49

joanne.s napsal(a):
1. Taste of the wild,2. Brit care,3. Ontario, to je jednoznačně nejhorší, plno obilí, méně masa.

Ovšem Brit care jsou o kus levnější, než Taste.

Super, děkuji moc asi půjdu do toho Brit care a vynahradím mu to masem smajlík

26.9.2015 11:44
mesič

XXX.XXX.174.1

Nakonec koupím Taste, líbí se mi nejvíc

26.9.2015 16:21
lavacca

XXX.XXX.164.49

mesič napsal(a):
Nakonec koupím Taste, líbí se mi nejvíc

Za mě doporučuji ty rybí - canyon river. Ty naše kočky milují. Ty kuřecí mě složením až tak moc nenadchly ( na můj vkus až dost hrášku), takže ty jsme jim ani nekupovala. Co je teď ale nadchlo je Brit Care I´m gourmet (kachna, losos, kuře), těch se můžou užrat. :).

26.9.2015 16:58
saty

XXX.XXX.10.1

lavacca napsal(a):
Za mě doporučuji ty rybí - canyon river. Ty naše kočky milují. Ty kuřecí mě složením až tak moc nenadchly ( na můj vkus až dost hrášku), takže ty jsme jim ani nekupovala. Co je teď ale nadchlo je Brit Care I´m gourmet (kachna, losos, kuře), těch se můžou užrat. :).

Nevím u nás TOTW canyon river moc neuchvátili jako snědli je to jo ale že by se užrali to ne ted jim hodně střídám různé druhy Brit Care zrovna včera jsem koupila 7 kg I´m gourmand + nějaké malé baličky na chuť.

26.9.2015 18:56
mesič

XXX.XXX.174.1

Já ty brit care původně chtěla taky, ale blbec jsem brala na mall.cz granule psovi, protože byla akce s tím že pro kocoura vezmu na zoohitu. Potřebuji novou pumpu k fontánce a filtry a abych měla poštovné zdarma, tak musím vzít granule pro kočku tam, ale na zoohitu brit care nemají nebo neumím hledat...

26.9.2015 19:08
mesič

XXX.XXX.174.1

Já se v tom začínám hrozně patlat asi ať koupim jedno nebo druhé, nešlápnu vedle, ale co byste mi doporučily? TOTW nebo Portu 21? Děkuji.

26.9.2015 19:57
saty

XXX.XXX.10.1

mesič napsal(a):
Já se v tom začínám hrozně patlat asi ať koupim jedno nebo druhé, nešlápnu vedle, ale co byste mi doporučily? TOTW nebo Portu 21? Děkuji.

TOTW
Portu jedině tu bezobilnou.

26.9.2015 20:05
lavacca

XXX.XXX.164.49

mesič napsal(a):

TOTW je lepší. Popř. z Porty tu grain free (zelený obal).

Ale záleží na věku čičiny - mně třeba Portu nejstarší kočky nechtějí (jsou to dost tvrdé granule), ale TOTW i BC I´m koušou v pohodě.

26.9.2015 20:36
mesič

XXX.XXX.174.1

Kocour má 5 let a s kousáním nemá problém. Dnes kousal kosti z pstruha.-)
Pokud portu, tak bych brala určitě jen tu grain free, ale vidím, že názor je jasnej, že lepší je TOTW, tak není co řešit smajlík děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík