Kočíčí svrab u kotěte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2015 11:46
princessjane

XXX.XXX.239.250

Dobrý den přeji,

Máme doma kotě, kterému je 8 týdnů, je zdravé, naočkované a odčervené od veterináře co jsme ho nechali ale veterinář mu našel kočičí svrab v uších, tak mu za krk nakapal takové ty kapičky na parazity vnitřní a vnější a když jsem se ho ptala zda to bude ok, tak říkal že ano, že ještě za měsíc radši nakapame znova za krk ale mělo by to být v pořádku už ale mám doma dítě a psa a jednoho kocoura 2 letýho a moje otázka je zda je to na lidi a psa přenosné aby to taky nechytli a pokud to Vaše kočka měla, za jak dlouho se toho zbavila a jak se pozná, že už ho nemá? Ouška jsem pořádně vyčistila těma uchoštouchama, nedrbe si je jen tak 2× za den třebas. Postačí ta kapička nebo mám ještě vyžádat nějakou jinou léčbu?
Docela si to vyčítám a mám strach :( kotě bylo doma chované a v čistotě viděla jsem to u té rodiny doma ale nejspíš to zdědilo prý po kočičí matce :? není to kotě s PP, tak prosím o nerýpání a ani o blbé komentáře potřebuju poradit jen a děkuju.

22.9.2015 11:54
Valoušek

XXX.XXX.35.241

Dobrý den, moje známa to mela u koťátka taky, a co vím, nelecila to dlouho. Pokud jste byla na veterine a dostala jste kapky, nemusíte se bát. Akorát vím, že se mají prelecit všechny zvirata doma. To by se Vam vracelo.

22.9.2015 12:18
princessjane

XXX.XXX.239.250

Valoušek napsal(a):
Dobrý den, moje známa to mela u koťátka taky, a co vím, nelecila to dlouho. Pokud jste byla na veterine a dostala jste kapky, nemusíte se bát. Akorát vím, že se mají prelecit všechny zvirata doma. To by se Vam vracelo.

Děkuji Vám za odpověď ok jasný dneska tam sjedu radši pro klid v duši ano kotě dostalo ty kapičky za krk na ty parazity a svrab ale přeci jenom je doma ještě jeden kocour a pes, tak nechci nic riskovat

22.9.2015 12:37
Valoušek

XXX.XXX.35.241

To musíte každopádně dat všem. To vím jistě smajlík to by se Vam vrátilo. Jinak nebojte, bude to ok :-D.

22.9.2015 12:46
princessjane

XXX.XXX.239.250

Valoušek napsal(a):
To musíte každopádně dat všem. To vím jistě smajlík to by se Vam vrátilo. Jinak nebojte, bude to ok :-D.

Moc děkuju dám jim to - hnedka dneska odpoledne sjedu k veterináři to koupit a snad to zvládnu sama nakapat doma abych tam netahala psa a kocoura

22.9.2015 12:55
Valoušek

XXX.XXX.35.241

Zvládnete. To bude ok smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2015 13:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jen jak to nakapete, bylo by dobré, aby byla zvířátka oddělená než jim to zaschne. Kdyby si to navzájem olízli, ať jim není špatně

milan78

22.9.2015 19:50
milan78

XXX.XXX.227.76

Nám dala veta na svrab kapičky Dexoryl. Kapali jsme 2x denně asi 10 dni a je to v pohodě.

28.9.2015 23:56
Cesmina_Ostrolista

XXX.XXX.63.241

My mame ted mast (pastu) primo do usi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík