Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2016 08:04
july8

XXX.XXX.96.6

Máme kocourka, kterému je něco málo přes rok. Byl to nalezeneček a tak jsme si ho s přítelem nechali ikdyž tchánové nebyli zrovna nadšení ( nj 2 baráky na stejné, společné zahradě).
Jenže teď je kocour u nich vařený, pečený. Dříve kocour chodil do vytepleneho domečku, co jsme mu udělali na zahradě, když nejsme doma.
Když je u nich chová se úplně jinak...je mazlivý, přítulný a vydrží u nich klidně půl dne.
Doma takový už není, prijde, nají se a hned mňouká, že chce jít ven nebo k ním a už se ani nemazlí, hned od nás utiká .
Večer spává u nás doma.
Čím to může být?

17.1.2016 09:40
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

Ví, kde mu je líp .

17.1.2016 16:18
july8

XXX.XXX.149.9

rapotacka11 napsal(a):
Ví, kde mu je líp .

Líp... asi, jak se to veme, když mi ho cpou vším možným a nedá se s něma rozumně domluvit.
Jeho chování se změnilo až když ho začali bravat k sobě.

17.1.2016 16:23
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

july8 napsal(a):
Líp... asi, jak se to veme, když mi ho cpou vším možným a nedá se s něma rozumně domluvit.

A vám vadí co přesně? Bylo by lepší, kdyby tcháni po kocouru stříleli ze vzduchovky? Kocour je spokojený, je u nich rád, tcháni už jsou asi taky spokojení, tak to nechte být. Jste malé žárlivé děcko? Pokud vám jde o kocoura a ne o sebe, tak se těšte z toho, že jste udělali několik bytostí šťastnými

17.1.2016 16:34
july8

XXX.XXX.149.9

Nejde mi o sebe, proto ho tam nechavam (ikdyž nerada, protože ho krmí vším)...nikdy jsem kočku dříve neměla, proto mě zajímal názor proč se jeho chování změnilo.

17.1.2016 16:47
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

july8 napsal(a):
Nejde mi o sebe, proto ho tam nechavam (ikdyž nerada, protože ho krmí vším)...nikdy jsem kočku dříve neměla, proto mě zajímal názor proč se jeho chování změnilo.

Tak za prvé dospěl. Dítě se také chová jinak něž dospělý člověk. Je vykastrovaný? Pokud ne, změní se jeho chování ještě víc, začne se toulat a nejspíš se brzy nevrátí. Pokud je, tak bude třeba požitkář a bude se radši doma v teple muconit s tchánama a cpát se dobrotama, než bloumat sám po zahradě...nejste-li doma. Možná ho rozmazlujou a všechno mu dovolí stejně, jako by to dělali s vnuky, vy jste se ho třeba doma snažili vychovávat, někam nesměl atd. Tak mu to u tchánů prostě vyhovuje víc, je vyčůraný

17.1.2016 16:52
lavacca

XXX.XXX.164.49

july8 napsal(a):

Jednoduché, je rád, že má společnost a klid u nich. A pokud mu navíc dávají něco dobrého na zub, proč by tam nebyl?

Pokud mu dávají nevhodné potraviny pro kočky, tak jim to zkuste vysvětlit a dejte jim pro něj zdravé pamlsky (sušené maso, apod.), ať mají možnost mu přilepšit, ale neublíží mu tím.

22.1.2016 06:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.11

july8 napsal(a):

A jak myslíte, že se kočky na venkově krmily a mnohdy ještě krmí ?
Dříve granule totiž nebyly.
Jak už někdo psal: buďte ráda za spokojenou kočku
a "kvalitní" pamlsky mu ke tchánům nakupte za své .
Kočky, když mají možnost, si vyberou, kde jim je líp.

Přidejte reakci

Přidat smajlík