Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2016 11:19
www.ruskamodra.com

XXX.XXX.212.42

Dnes jsme složili domeček pro kočku (ale píšou že pro panenku), naší kočce moc vyhovuje.
http://www.ruskamodra.com/malovana-chaloupka-pro-panenky/

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2016 11:23

Tak ten je skvělý. Pro kočku tak akorát. v Lidlu občas mají kartonové domečky pro děti, ale ty jsou velikostně opravdu pro děti smajlík

13.2.2016 15:41
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak ten je skvělý. Pro kočku tak akorát. v Lidlu občas mají kartonové domečky pro děti, ale ty jsou velikostně opravdu pro děti smajlík

"Blazice", já mám ze ZOOHITU tento, byl levný, uvnitř je škrábací deska, vše z kartónu. Kocouři jej používají k číhání jeden na druhého smajlíkřž.

13.2.2016 15:42
fikovnice

XXX.XXX.99.69

fikovnice napsal(a):
"Blazice", já mám ze ZOOHITU tento, byl levný, uvnitř je škrábací deska, vše z kartónu. Kocouři jej používají k číhání jeden na druhého smajlíkřž.

To "řž " připsal do mého příspěvku velký, motá se mi na klávesnici smajlík.

13.2.2016 15:51

fikovnice napsal(a):

Také ho máme, jen s jiným "dizajnem". Jeden z kocourů v něm rád lenoší smajlík Mě se líbí, že ten od zadavatele/lky má i okna a dveře. To by se druhému kocourovi líbilo. On hrozně rád loví cokoliv odkudkoliv...

Ááá... Z velkého kocoura bude spisovatel

13.2.2016 16:50
Tina125

XXX.XXX.12.95

fikovnice napsal(a):
To "řž " připsal do mého příspěvku velký, motá se mi na klávesnici smajlík.

My ho máme taky a taky akorát s jiným obrázkem. Hm a nám tu leží a práší se na něj. Kočky o něj nejeví zájem...

13.2.2016 20:14
rybka

XXX.XXX.80.149

Naše koťátka domeček tak milovala až ho láskou sežrala, ale spodní díl se škrábadlem zůstal a plní svůj účel nadále

14.2.2016 14:53
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tina125 napsal(a):
My ho máme taky a taky akorát s jiným obrázkem. Hm a nám tu leží a práší se na něj. Kočky o něj nejeví zájem...

Mně napadli moli několik pytlů otevřených granulí (vím - jsem blbka, že jsem to dopustila), kocouři přesto některé ty granule dál jedli. Já už ale dál odmítala mít byt jak rozkvetlou louku s motýly (=rozuměj s moly smajlík ), tak jsem se dohodla s jednou servírkou v mé oblíbené pizzerii, že jí je dám. U pizzerky se zdržují kočky a servírka byla nadšená, že bude mít na dlouho krmení. Tím chci říct, zda neuvažejete věnovat domeček třeba nějakému depozitu? Vím, že v tom má člověk peníze, ale já po darování granulí zvažuji, že udělám čistku i stran hraček (mám plný byt myší! Naštěstí jen plyšovýchsmajlík ) a aspoň něco daruji nějakému útulku...

14.2.2016 15:08
Tina125

XXX.XXX.12.95

fikovnice napsal(a):
Mně napadli moli několik pytlů otevřených granulí (vím - jsem blbka, že jsem to dopustila), kocouři přesto některé ty granule dál jedli. Já už ale dál odmítala mít byt jak rozkvetlou louku s motýly (=rozuměj s moly smajlík ), tak jsem se dohodla s jednou servírkou v mé oblíbené pizzerii, že jí je dám. U pizzerky se zdržují kočky a servírka byla nadšená, že bude mít na dlouho krmení. Tím chci říct, zda neuvažejete věnovat domeček třeba nějakému depozitu? Vím, že v tom má člověk peníze, ale já po darování granulí zvažuji, že udělám čistku i stran hraček (mám plný byt myší! Naštěstí jen plyšovýchsmajlík ) a aspoň něco daruji nějakému útulku...

Ale to mě by nevadilo. Útulku z kterého máme kocourka už jsme dali fakt dost krmení, které naše potvůrky nechtěli. Je to pořád lepší, než to vyhodit. A pomůže to pár kočičkám...Ale ten domeček je mi spíš blbý jim dát, páč má na jednom boku ve střeše díru. Jako ne úplně, ale je to takový nakousnutý. No jo no, holt jsem šikovná.

14.2.2016 15:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tina125 napsal(a):
Ale to mě by nevadilo. Útulku z kterého máme kocourka už jsme dali fakt dost krmení, které naše potvůrky nechtěli. Je to pořád lepší, než to vyhodit. A pomůže to pár kočičkám...Ale ten domeček je mi spíš blbý jim dát, páč má na jednom boku ve střeše díru. Jako ne úplně, ale je to takový nakousnutý. No jo no, holt jsem šikovná.

Já myslím, že i tak by to využili. Stejně časem při množství koček, které v útulcích jsou, by to asi zničili definitivně.

16.2.2016 10:53
Tina125

XXX.XXX.12.95

fikovnice napsal(a):
Já myslím, že i tak by to využili. Stejně časem při množství koček, které v útulcích jsou, by to asi zničili definitivně.

Tak možná asi jo. Jen mi bylo blbý jim tohle dát. Jakože jim odhazuju zničený věci...

16.2.2016 13:35

www.ruskamodra.com napsal(a):
Dnes jsme složili domeček pro kočku (ale píšou že pro panenku), naší kočce moc vyhovuje.
http://www.ruskamodra.com/malovana-chaloupka-pro-panenky/

Kolik to stálo?Docela jsem se zasmálasmajlík

13.3.2016 15:19
www.ruskamodra.com

XXX.XXX.183.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kolik to stálo?Docela jsem se zasmálasmajlík

Cena 54, -Kč a tochu jsme to vytunil

7.5.2017 11:47
Acamar

XXX.XXX.29.135

Možná někteří už měli to štěstí, ale nám se poštěstilo až teď.
https://www.spokojenypes.cz/tak-trochu-jina-krabice/

Moc milý detail, který potěsí. Aspoň naši stračenu určitě

7.5.2017 17:16
lavacca

XXX.XXX.218.25

Acamar napsal(a):
Možná někteří už měli to štěstí, ale nám se poštěstilo až teď.
https://www.spokojenypes.cz/tak-trochu-jina-krabice/

Moc milý detail, který potěsí. Aspoň naši stračenu určitě

My už mame doma 3. :) Nakupuju tam často, tak už se zadarilo vícekrát. :).

7.5.2017 17:22

Ty jo, já vyrábím domečky z normálních kartonových krabic. Hromadí se mi jich doma spoustu. Něco použiju na zahradě, kočky z toho mají paneláky a králík je žere po nocích. Každá krabice může být jiná.

7.5.2017 18:42
Acamar

XXX.XXX.29.135

Já tam taky nakupuji už dlouho, ale tak 3x do roka, takže k nám krabka dorazila poprvé. Vzhledem k tomu, že jsme nad něčím takovým uvažovali, tak to bylo moc fajn. A kočce se líbí.

Určitě by se to vyrobit dalo, ale při naší šikovnosti by nebyl domeček tak pohledný jednou jsme se pokoušeli z polystyrénu vyrobit boudičku pro toulavého kocourka, skončilo to fiaskem, vůbec to nedrželo pohromadě naštěstí kocourka pak ubytovala sousedka, tak to nebylo nakonec ani třeba.
Pro králíčka to je takový domeček na jedno použití ne? I když ten náš kdysi "žral" výhradně umělou hmotu, dřeva na okus se ani nedotkl...

7.5.2017 19:24

Acamar napsal(a):
Já tam taky nakupuji už dlouho, ale tak 3x do roka, takže k nám krabka dorazila poprvé. Vzhledem k tomu, že jsme nad něčím takovým uvažovali, tak to bylo moc fajn. A kočce se líbí.

Určitě by se to vyrobit dalo, ale při naší šikovnosti by nebyl domeček tak pohledný jednou jsme se pokoušeli z polystyrénu vyrobit boudičku pro toulavého kocourka, skončilo to fiaskem, vůbec to nedrželo pohromadě naštěstí kocourka pak ubytovala sousedka, tak to nebylo nakonec ani třeba.
Pro králíčka to je takový domeček na jedno použití ne? I když ten náš kdysi "žral" výhradně umělou hmotu, dřeva na okus se ani nedotkl...

Jo, je to na jedno použití, ale to nevadí, když krabici sežere, udělám mu domek z jiné krabice.

8.5.2017 10:03
lavacca

XXX.XXX.218.25

Acamar napsal(a):

Ja prave objednavam cca 1x za 2 měsíce a u menších objednávek si chodím mezitím jeste na prodejnu. Pokud je objednávka menší, daji do malé krabice. Tedka jsem mela velká balení granuli v jednom velkém balíku a malé konzervy s tyčinkami papoušků prave v Šimečková krabici dané vedle. :).

8.5.2017 10:03
Acamar

XXX.XXX.29.135

Jsou to takové živé skartovačky

8.5.2017 10:04
lavacca

XXX.XXX.218.25

lavacca napsal(a):
Ja prave objednavam cca 1x za 2 měsíce a u menších objednávek si chodím mezitím jeste na prodejnu. Pokud je objednávka menší, daji do malé krabice. Tedka jsem mela velká balení granuli v jednom velkém balíku a malé konzervy s tyčinkami papoušků prave v Šimečková krabici dané vedle. :).

to mělo byt domeckove krabici ja z tech přepisu na ipadu umru.

8.5.2017 10:08
Acamar

XXX.XXX.29.135

a já si lámala hlavu, co to je krabice Šimečková.

8.5.2017 17:18

Jedna "Šimečková" krabice přišla s těmito popisky :-D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík