Uživatel s deaktivovaným účtem

Pravda je, že některé kočky si kytek nevšímají, ale člověk nikdy neví. Já mám pokojové kytky pro jistotu jen v práci. Je to doma bez kytek takové "holé", ale neměnila bych
Uživatel s deaktivovaným účtem

joanne.s
napsal(a):
Blazice: já dycky říkám, že doma má zahrádku jen kocour. Pěstujeme výhradně šáchory, kočičí trávu a meduňku:).
Tráva a šáchor se nepočítá, to je nutná výbava každé kočičí domácnosti
joanne.s
napsal(a):
Rozhodně bych ji odstranila, mojí kamarádce to také kočka neožrala první týden! Pak si to budete vyčítat.
Mně si takhle do kytky kousla kočka po roce, co jsem kytku měla doma. Ani jsem tehdy nevěděla, že by mohla být jedovatá (teče ji bílé mléko, kdy se zlomí list, což jsem zjistila, až když kočka blinkala a nechtěla žrát. Dostala jsem do ní jako první pomoc injekcí mléko (mělo by vázat toxiny). Následovala veterina, kde ji píchli injekci na uklidnění žaludku, doporučili dietu a pozorovat. Naštěstí do druhého dne byla kočka ok, ale už bych to zažít nechtěla. Tak máme u koček jen "jedlé" kytky (kaktusy - ty je nelákají + velký fíkus a šáchor, seju obilí, sem tam bylinky). Ostatní kytky má máma v jídelně, kam kočky nemůžou.