Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2016 08:07
Hanna

XXX.XXX.40.233

Zdravím, potřebovala bych radu :) Koupili jsme si velkou Dracenu a naš kocourek nám pořád vyhrabává hlínu z květináče.. Už jsme koupili i sprej na odpuzování, ale přijde mi že je to uplně neučínné.. Nemáte někdo učínnou radu? Děkuji moc za názory, jsme už bezradní

20.2.2016 09:29
Bacon

XXX.XXX.34.39

Moje sestra používala kaminky, které naskládala těsně vedle sebe na hlínu v květináči.

20.2.2016 09:32
joanne.s

XXX.XXX.41.83

Dracenu okamžitě odstranit z kocourova dosahu! Je pro kočky prudce jedovatá!

moje kamarádka to nevěděla. Kocour ji ožral, jen trošku, a pak dlouho zvracel krvavě! Zhubl, skoro nežral, skončil na veterině, drahá léčba! kamarádka je ráda, že žije, dracenu dala samozřejmě pryč.

20.2.2016 10:19
Hanna

XXX.XXX.40.233

On naštěstí dracenu nežere. Jen ho láká ta hlína :)

20.2.2016 10:55
ladd

XXX.XXX.217.14

Hanna napsal(a):

Tak budete čekat, až to zkusí?

20.2.2016 11:07
lavacca

XXX.XXX.164.49

Hanna napsal(a):

Nezkoušela bych to - může ji nechat i rok v klidu a pak si kousne a je průšvih na světě...

Jinak na vyhrabávání hlíny platí dát navrch větší kamínky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2016 11:31

Pravda je, že některé kočky si kytek nevšímají, ale člověk nikdy neví. Já mám pokojové kytky pro jistotu jen v práci. Je to doma bez kytek takové "holé", ale neměnila bych smajlík

20.2.2016 16:22
joanne.s

XXX.XXX.39.177

Rozhodně bych ji odstranila, mojí kamarádce to také kočka neožrala první týden! Pak si to budete vyčítat.

20.2.2016 16:23
joanne.s

XXX.XXX.39.177

Blazice: já dycky říkám, že doma má zahrádku jen kocour. Pěstujeme výhradně šáchory, kočičí trávu a meduňku:).

20.2.2016 17:59

joanne.s napsal(a):
Blazice: já dycky říkám, že doma má zahrádku jen kocour. Pěstujeme výhradně šáchory, kočičí trávu a meduňku:).

Tráva a šáchor se nepočítá, to je nutná výbava každé kočičí domácnosti

21.2.2016 13:56
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
Rozhodně bych ji odstranila, mojí kamarádce to také kočka neožrala první týden! Pak si to budete vyčítat.

Mně si takhle do kytky kousla kočka po roce, co jsem kytku měla doma. Ani jsem tehdy nevěděla, že by mohla být jedovatá (teče ji bílé mléko, kdy se zlomí list, což jsem zjistila, až když kočka blinkala a nechtěla žrát. Dostala jsem do ní jako první pomoc injekcí mléko (mělo by vázat toxiny). Následovala veterina, kde ji píchli injekci na uklidnění žaludku, doporučili dietu a pozorovat. Naštěstí do druhého dne byla kočka ok, ale už bych to zažít nechtěla. Tak máme u koček jen "jedlé" kytky (kaktusy - ty je nelákají + velký fíkus a šáchor, seju obilí, sem tam bylinky). Ostatní kytky má máma v jídelně, kam kočky nemůžou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík