jája123

XXX.XXX.129.165
Sháním kocoura (i křížence) naučeného na záchodek a zvyklého na děti okolo 1 roku.
Mončiči

XXX.XXX.34.1
Zkusila bych nějaký útulek poblíž vašeho bydliště. Určitě tam nějaký kocourek, co vám padne do oka bude
jája123

XXX.XXX.129.165
Do bytu, k 5 letému (musí něco vydržet).
jája123

XXX.XXX.129.165
A stím útulkem to se mámě moc nelíbí.
jája123
napsal(a):
A stím útulkem to se mámě moc nelíbí.
A z jakého důvodu?
Takhle leda projíždějte inzeráty, zda nedává někdo ročního kocoura pryč..velmi oblíbené jsou teď inzeráty "daruji z důvodu těhotenství, apod. " Aneb dítě na cestě, tak kočku vykopneme pryč... snad si naivka nemyslela, že s námi zůstane celý život...
rapotacka11
napsal(a):
Ale proč někdo chce roční kočku ?
Těžce si zvyká, bude se snažit utéct (dveřmi, oknem).
Přesně tak! To opravdu snad jen nějakého útulkáče a vyptat se, zda je vhodný k dětem. A ne napsat "musí něco vydržet". Kočka nic nemusí, není to tvor, který bý rád něco dělal z "musu". Kočka dělá jen to, co chce.
Ale tato slova patří zadvatelce, tak pardon, že jsem se rozepsala do příspěvku Vám.
lavacca
napsal(a):
A z jakého důvodu?
Takhle leda projíždějte inzeráty, zda nedává někdo ročního kocoura pryč..velmi oblíbené jsou teď inzeráty "daruji z důvodu těhotenství, apod. " Aneb dítě na cestě, tak kočku vykopneme pryč... snad si naivka nemyslela, že s námi zůstane celý život...
"...daruji z důvodu těhotenství..."
Toto nikdy nepochopím!
Taky jsem se tenkrát bála vzít si kotě.Bála jsem se zničeného nábytku, hovínek, čůrání do podtele a podobně, proto jsem si na inzerát koupila 16ti měsíčního kocoura.Byl plachý, zanedbaný + další prachy mě stál zánět dásní .Nenávidí česání a podobnou péči.Pomazlit se přišel sž tak po půl roce.
Teď máme 8mi měsíčního mourka, našla jsem ho okolo věku 5ti týdnů u silnice. Je to miláček, záchod pochopil ihned, co se týče péče, ničemu se nebrání, nešrábe nic co mu nedovolím moc ho zbožňujeme i on nás :) V závěru mohu tedy kotě jen doporučit, naučíte ho zvykům a všemu co sama chcete. Dospělého jedince už nepřevychováte a nezbyde než se s neřestmi smířit. Takže hůrá pro koťátko, a držíme tlapky
Mončiči

XXX.XXX.34.1
fikovnice
napsal(a):
Toto nikdy nepochopím!
Také ne... Přitom kočky tak dětské postýlky a miminka milují
jája123

XXX.XXX.129.165
Kocoura mám tak už nemusíte nic psát.
Pppppppp

XXX.XXX.42.26
fikovnice
napsal(a):
Toto nikdy nepochopím!
Tak ono se řika že přenášejí toxoplazmozu.Mě v těhotenství také lidi říkali ze není vhodne aby jsme měli kočku ale v živote by mě nenapadlo ji dát pryc. Moje mamka porodila 4 deti doma jsme měli 5 koček a žádnou nemoc nikdo nedostal.Tak nevím co je na tom pravdy.
Mončiči

XXX.XXX.34.1
Pppppppp
napsal(a):
Tak ono se řika že přenášejí toxoplazmozu.Mě v těhotenství také lidi říkali ze není vhodne aby jsme měli kočku ale v živote by mě nenapadlo ji dát pryc. Moje mamka porodila 4 deti doma jsme měli 5 koček a žádnou nemoc nikdo nedostal.Tak nevím co je na tom pravdy.
Ano, je to kvůli toxoplazmóze. Ale pokud máte kočky celý život, tak už ji máte většinou prodělanou a tudíž jste potom imunní. A hlavně toxoplazmózu spíš dostanete ze špatně umyté zeleniny, zahradničení a nebo masa... Takže dát kočku pryč kvůli těhotenství je vážně scestné. Navíc pokud je řádně ošetřena.
Mončiči
napsal(a):
Ano, je to kvůli toxoplazmóze. Ale pokud máte kočky celý život, tak už ji máte většinou prodělanou a tudíž jste potom imunní. A hlavně toxoplazmózu spíš dostanete ze špatně umyté zeleniny, zahradničení a nebo masa... Takže dát kočku pryč kvůli těhotenství je vážně scestné. Navíc pokud je řádně ošetřena.
Osobne pro me je jakýkoliv zvíře který si poridim člen rodiny a třeba naše kočka je pro me jako Dítě.A Dítě taky nikdo nedá do decaku protoze by mohlo přinést domu nejakou nemoc.Ale lidi jsou ruzni.