Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2016 10:04
rybka

XXX.XXX.80.149

16.3.2016 10:44
lavacca

XXX.XXX.164.49

Skvělý! Třeba se dosti lidem konečně rozsvítí, když slyší toto i od veterináře.

16.3.2016 10:46
rybka

XXX.XXX.80.149

Shlédla jsem i jejich nabídku www.falcokrmiva.com a určitě by toto měli shlédnout i chovatelé, kteří hledají to správné krmení pro své psí i kočičí miláčky. Já dosud nakupovala u Zoohitu, ale nyní vyzkouším výrobky z této firmy. Doufám jen, že jsem ty svoje holky již nezkazila těmi uměle dochucenými srač...i na které si zvykly a příjmou bez problémů tuto zcela stoprocentní masovou stravu. Granule zatím vysazovat nehodlám, ale určitě konzervy a kapsičky nahradím s výrobky od této firmy, které jsou i cenově vzhledem ke gramáži nesrovnatelné. Již nehodlám podporovat výrobce, kteří záměrně klamou spotřebitele.
Rapoťačko díky za příspěvek, který mi otevřel oči

16.3.2016 11:56
lavacca

XXX.XXX.164.49

rybka napsal(a):
Shlédla jsem i jejich nabídku www.falcokrmiva.com a určitě by toto měli shlédnout i chovatelé, kteří hledají to správné krmení pro své psí i kočičí miláčky. Já dosud nakupovala u Zoohitu, ale nyní vyzkouším výrobky z této firmy. Doufám jen, že jsem ty svoje holky již nezkazila těmi uměle dochucenými srač...i na které si zvykly a příjmou bez problémů tuto zcela stoprocentní masovou stravu. Granule zatím vysazovat nehodlám, ale určitě konzervy a kapsičky nahradím s výrobky od této firmy, které jsou i cenově vzhledem ke gramáži nesrovnatelné. Již nehodlám podporovat výrobce, kteří záměrně klamou spotřebitele.
Rapoťačko díky za příspěvek, který mi otevřel oči

Já se chystám objednat od nich syrové maso, ale zaváží jen při objednávce nad 2500, -, tak musím nachystat více místa v mrazáku. :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2016 12:03

Tak nevím, ale není poněkud lepší a zároveň levnější, než jakékoliv konzervy, syrové maso?

16.3.2016 12:19
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Hmn: Jasně že maso lepší, levnější může být.

Ale co vám to pomůže, pokud to kočka odmítne/na rozdíl od kvalitní masové konzervy.

16.3.2016 12:29

No, padlo tady výše :
"hledají to správné krmení pro své psí i kočičí miláčky"

to se musím přiznat, že konzervy či kapsičky bych se do správného krmení poněkud rozpakovala zařadit...Samozřejmě že se může stát, že kočka maso odmítá (ale já se setkala zatím jenom s odmítači, kteří odmítli jakékoliv maso, tudíž i v konzervě, zato jsou ochotni konzumovat onu hmotu nejasného původu v těch "nekvalitních" či granule) - ale to jsme u odchylky od normálu a ne u toho pravého ořechového.

16.3.2016 12:33
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Myslím si, že nejsem jediná. Nabízím maso jednou dvakrát týdně, vařené i syrové, přijato je jen občas, a i tehdy sežere jen dva kousky a šlus.

Proto krmím masové kapsičky/konzervy, aby nebyla kočka jen o granulích. Ty žere docela ochotně.

16.3.2016 12:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Ta přednáška. Ta se mi líbí-la.
Někteří vůbec netuší...jak a co.

16.3.2016 12:56
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Lavacca: Pošlou i při menší objednávce. Normálně za poštovné, poštou.

16.3.2016 13:18
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
Lavacca: Pošlou i při menší objednávce. Normálně za poštovné, poštou.

Jj, to vím, akorát s poštou je to u nás na štíra slušně řečeno. A navíc některá ta velká balení, která se mi líbí nejvíc ani poštou nezasílají.

16.3.2016 13:22
joanne.s

XXX.XXX.41.2

S poštou je to na štíra všude, i u nás ve městě. A to máme v naší čtvrti oficiálně možnost i odpoledního doručování, až do 19.h. Ovšem praxe je jiná:-/.

16.3.2016 13:27
rybka

XXX.XXX.80.149

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak nevím, ale není poněkud lepší a zároveň levnější, než jakékoliv konzervy, syrové maso?

Určitě ano, to mají v nabídce také.

16.3.2016 13:42
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak jasně, že jo. To taky nabízejí. :) Jak kusovky, tak mleté. Ale třeba na výlety, apod. jsou ty konzervy fajn volba. Nebo pro zpestření - a tyhle konzervy jsou fakt kvalitní, ne jako ty ostatní předražené šuntíky..

Navíc někomu kočky přímo syrové nechtějí, ale konzervu zbaští. A pokud má těch koček méně, tak ho ani finančně nepoloží jim koupit tuhle konzervu.

16.3.2016 13:42
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
S poštou je to na štíra všude, i u nás ve městě. A to máme v naší čtvrti oficiálně možnost i odpoledního doručování, až do 19.h. Ovšem praxe je jiná:-/.

Právě. Zlaté PPL, apod.

16.3.2016 16:21
lusice

XXX.XXX.27.162

Mně kocour syrové maso taky strašně nerad. Ale v konzervě Applaws ho miluje. Kuřecí s dýně je nyní jeho nejoblíbenější. Když jsem mu nabídla kuřecí maso s dýní, tak nereagoval. Malé krevetky z tuňákové kapsičky vybírá. Tak jsem si odtrhla od úst a pokrájela mu dvě krevety, co jsem si koupila pro sebe. Ani se jich nedotkl. Posypala jsem je pak rozdrcenými granulemi, ale bez výsledku. O víkendu snědl trochu syrového krůtího masa, ale druhý den už si ho nevzal.

16.3.2016 16:37
rybka

XXX.XXX.80.149

lavacca napsal(a):
Tak jasně, že jo. To taky nabízejí. :) Jak kusovky, tak mleté. Ale třeba na výlety, apod. jsou ty konzervy fajn volba. Nebo pro zpestření - a tyhle konzervy jsou fakt kvalitní, ne jako ty ostatní předražené šuntíky..

Navíc někomu kočky přímo syrové nechtějí, ale konzervu zbaští. A pokud má těch koček méně, tak ho ani finančně nepoloží jim koupit tuhle konzervu.

Zuzi, co jsem koukala na ceny konzerv, nejmenší balení 400g čistého masa od 41 - 57 Kč a když porovnám s údajně kvalitní kapsičkou 100g, často i s menší gramáží s neidenfikovatelným obsahem všeho možného za 30 a výše Kč, tak co mě položí dříve ? Vím to sama. Doteď jsem investovala do svých miláčků majland s pocitem, že snad předkládám to nejlepší jak domácím, tak venkovním a tady se mi otevřely oči. Naskytla se příležitost jim podat opravdu kvalitu a je jedno, jestli v konzervě, syrové, nebo vařené, ale pořád je to maso. I na oko vím co jim nabízím.
Naše občas maso dostanou, něco na dvoře chováme, v čerstvém i vařeném stavu, ale i tak se k lecčemu nedostanu co mi zde nabízejí za slušnou cenu. Koček mám s venkovníma celkem 6. na rozdíl od domácích pozřou vše co jim předložím a jsou za to vděčné, takže pokud ty domácí ohrnou nos, mají smůlu. Budou se mít dobře alespoń venkovní
Určitě nabídku také využiji.

16.3.2016 16:50
rybka

XXX.XXX.80.149

lusice napsal(a):
Mně kocour syrové maso taky strašně nerad. Ale v konzervě Applaws ho miluje. Kuřecí s dýně je nyní jeho nejoblíbenější. Když jsem mu nabídla kuřecí maso s dýní, tak nereagoval. Malé krevetky z tuňákové kapsičky vybírá. Tak jsem si odtrhla od úst a pokrájela mu dvě krevety, co jsem si koupila pro sebe. Ani se jich nedotkl. Posypala jsem je pak rozdrcenými granulemi, ale bez výsledku. O víkendu snědl trochu syrového krůtího masa, ale druhý den už si ho nevzal.

To je právě to o čem pán mluvil. Soli a různá dochucovadla. Chutnají zvířatům stejně jako lidem. Dejte si na talíř dochucené jídlo a na druhý jídlo bez soli a koření. Co vám bude chutnat lépe ? Když jste již zvyklá na jídlo ochucené, těžko si budete přivykat naopak.

16.3.2016 18:15
lavacca

XXX.XXX.164.49

rybka napsal(a):
Zuzi, co jsem koukala na ceny konzerv, nejmenší balení 400g čistého masa od 41 - 57 Kč a když porovnám s údajně kvalitní kapsičkou 100g, často i s menší gramáží s neidenfikovatelným obsahem všeho možného za 30 a výše Kč, tak co mě položí dříve ? Vím to sama. Doteď jsem investovala do svých miláčků majland s pocitem, že snad předkládám to nejlepší jak domácím, tak venkovním a tady se mi otevřely oči. Naskytla se příležitost jim podat opravdu kvalitu a je jedno, jestli v konzervě, syrové, nebo vařené, ale pořád je to maso. I na oko vím co jim nabízím.
Naše občas maso dostanou, něco na dvoře chováme, v čerstvém i vařeném stavu, ale i tak se k lecčemu nedostanu co mi zde nabízejí za slušnou cenu. Koček mám s venkovníma celkem 6. na rozdíl od domácích pozřou vše co jim předložím a jsou za to vděčné, takže pokud ty domácí ohrnou nos, mají smůlu. Budou se mít dobře alespoń venkovní
Určitě nabídku také využiji.

To určitě, pokud už teď člověk kupoval ty kvalitnější. Tam cenový hup nebude a přitom kvalitou to bude velký skok. Ale pokud někdo kupuje ty nejlevnější konzervy v Albertu, apod. za 15, - 400g, tak takového člověka to nepřesvědčí a bude říkat, jak je to drahé.

17.3.2016 23:56
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009541-konzervy-pro-psy-a-kocky#nejnovejsi

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009545-rozhovor-s-mvdr-jirim-sokolem-majitele-psu-a-kocek-podlehaji-reklame-je-to-velky-byznys#nejnovejsi.

"Rapotacko", promiňte můj OT. Prozradíte či aspoň naznačíte, od čeho je odvozen Váš nick? Pokud ne, plně Vaše rozhodnutí respektuji.

18.3.2016 01:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Zdravím.
Doma babička vyprávěla vnukovi pohádku,
ve které se opakovalo: já jsem žabka rapotačka a kdo jsi ty?
No a já jsem zrovna dostala PC, objevila "to" zde,
přihlásila se sem a jako nick jsem použila to, co jsem právě slyšela.
Nenamáhala jsem se něco vymýšlet, toť vše.
A Vy to máte jak ?

.

18.3.2016 09:12
RomčaJelča

XXX.XXX.206.103

joanne.s napsal(a):
Myslím si, že nejsem jediná. Nabízím maso jednou dvakrát týdně, vařené i syrové, přijato je jen občas, a i tehdy sežere jen dva kousky a šlus.

Proto krmím masové kapsičky/konzervy, aby nebyla kočka jen o granulích. Ty žere docela ochotně.

Tak nějak.

18.3.2016 09:18
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Rybka: Mně se Falco taky líbí. Bohužel nejmenší gramáž 400g, to je při jedné kočce v bytě nepoužitelné, to bychom spotřebovali tak nejdřív za 48 hodin, možná by to trvalo i déle. Pokud by to kočka žrala, když je to tak dlouho načaté.

18.3.2016 14:57
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Zdravím.
Doma babička vyprávěla vnukovi pohádku,
ve které se opakovalo: já jsem žabka rapotačka a kdo jsi ty?
No a já jsem zrovna dostala PC, objevila "to" zde,
přihlásila se sem a jako nick jsem použila to, co jsem právě slyšela.
Nenamáhala jsem se něco vymýšlet, toť vše.
A Vy to máte jak ?

.

Jejda, moc díky za odpověď! Já to mám tak, že náš pes se měl původně jmenovat Fík a plánovala jsem mu říkat i Fíkus. Takže je to odvozené od jména našeho psa, a dokonce tento nick používám na vícero diskusích.

18.3.2016 20:08
rybka

XXX.XXX.80.149

joanne.s napsal(a):
Rybka: Mně se Falco taky líbí. Bohužel nejmenší gramáž 400g, to je při jedné kočce v bytě nepoužitelné, to bychom spotřebovali tak nejdřív za 48 hodin, možná by to trvalo i déle. Pokud by to kočka žrala, když je to tak dlouho načaté.

Jj, já mám teď doma dvě, ale venku čtyři, takže jim případně těch 400g podělím naráz. Škoda, že nepočítají s tím, že většinou mají lidé doma 1 - 2 kočky. Myslím, že těch co mají větší počet není až tak moc. Toto člověk využije pouze s koťaty a i když je načatá konzerva v lednici, po dvou dnech už moc vábně nevoní ani kočkám.
Jinak já si objednala i různé maso v salámovém balení a to hodlám naporcovat do mikrotenu a šoupnu na mrazák. Tak dostanou opravdu porci, kterou spotřebují během dne.
Hlavně, aby měly pestrý a hodnotný jídelníček

18.3.2016 20:18
lavacca

XXX.XXX.164.49

rybka napsal(a):
Jj, já mám teď doma dvě, ale venku čtyři, takže jim případně těch 400g podělím naráz. Škoda, že nepočítají s tím, že většinou mají lidé doma 1 - 2 kočky. Myslím, že těch co mají větší počet není až tak moc. Toto člověk využije pouze s koťaty a i když je načatá konzerva v lednici, po dvou dnech už moc vábně nevoní ani kočkám.
Jinak já si objednala i různé maso v salámovém balení a to hodlám naporcovat do mikrotenu a šoupnu na mrazák. Tak dostanou opravdu porci, kterou spotřebují během dne.
Hlavně, aby měly pestrý a hodnotný jídelníček

Ta venkovní číčule je suprová.

Jj, u nás taky 40 gramů není problém, to vždy každá dostane jen kousek, popř. otevřu rovnou dvě. :) Jinak salámy jsou super, vždy je trochu nechám povolit a nakrájím, popř. nasekám na menší a pak už jen tahám potřebné množství na daný den.

19.3.2016 15:57
fikovnice

XXX.XXX.99.69

fikovnice napsal(a):
Jejda, moc díky za odpověď! Já to mám tak, že náš pes se měl původně jmenovat Fík a plánovala jsem mu říkat i Fíkus. Takže je to odvozené od jména našeho psa, a dokonce tento nick používám na vícero diskusích.

Jinak to Fíkus mělo být podle jedné z povídek z Maxipsa Fíka. Tuším jak je na závodech (koní? už si to moc nepamatuji) a Pepa Dvořák tam říká něco ve smyslu "Připraví se startovní (kůň?) jménem Fikus!".

20.3.2016 15:37
www.ruskamodra.com

XXX.XXX.6.216

joanne.s napsal(a):

No jo i pro nás je 400g hodně, nějaký tip?

20.3.2016 18:00
joanne.s

XXX.XXX.53.165

Už jsem dříve psala v jiném vlákně, napíšu znovu: Cosma original/thai, Schesir, Animonda von feinsten Select, Brit Care, ShinyCat, Miamor feine filets. Všechny uvedené složení výborné, jen maso rýže vývar, pěkné kousky masa, žádné mletiny ani paštiky. Balení 70g - 100g.

Přidejte reakci

Přidat smajlík