Viz: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58873180/Kocicka-ke-kryti.php
Dobrý den,
hledáme ženicha pro naši skoro 2letou kočičku, je očkovaná, odčervená, ale neustále mrouskání nás nenechává klidnými. Kastrace je pro nás příliš drastická, tak bychom rádi nechali kočičku nakrýt a jedno koťátko ji posléze nechat, aby měla společnost a necítila se už sama. Je z poloviny britská klapouchá, a proto sháníme plemeno britskou modrou. Doufáme, že kočičku zbavíme starostí a bude to zase naše veselá micka.
To jsou fakt tak naivní, že si myslí, že když ji jednou nakryjí a nechají ji kotě, že dál mrouskat nebude?!?
Uživatel s deaktivovaným účtem

No když si nechají kocourka...
joanne.s
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2712521/daruji-kocicku-z-exotickych-ostrovu-s-pp/
Taky dobrý.
Inu, vypadá exoticky! Dokonce jí chybí ocas...
kvido46

XXX.XXX.131.0
fikovnice
napsal(a):
Inu, vypadá exoticky! Dokonce jí chybí ocas...
Myslím si, že je to kurilský bobtail.
kvido46

XXX.XXX.131.0
fikovnice
napsal(a):
kvido46
napsal(a):
Http://www.starislands.cz/kotata/.
No vidíte a já myslela, že si děláte srandu! Díky za rozšíření obzorů!

Majitel nepíše, co je to za "plemeno", ale kočička na obrázku je také kurilský bobtail a vypadá podobně...
napsal(a):
Majitel nepíše, co je to za "plemeno", ale kočička na obrázku je také kurilský bobtail a vypadá podobně...
No, je hodně divné že to plemeno nepíše...a i to, že by kočku s PP, notabene odrostlé kotě jen tak daroval... navíc, co jsem viděla kurilské bobtaily, tak všichni měli trochu delší srst a chlupaté špičky uší ?!?
Aha, tak koukám, že ono jsou i krátkosrstí! Tak to jsem vůbec netušila... http://www.aksarahbhutani.cz/clanky/kocky-female/kbl-kbs-kocky-female/.
Byla jsem chytrá a nějaké takové injekce jsem nechávala dávat své nejmladší kočičce.
Sice tady psaly, že to končí komplikacemi - nedbala jsem, dokud nás to nepotkalo.
Dostala těžký zánět. Doktorka mi řekla, že ji operují "v hodině dvanácté". Nikdy víc !
Neúčinkovalo to rok. Ale postupně se intervaly mezi injekcemi prodlužovaly.
Upřímně nedoporučuji.
RomčaJelča
napsal(a):
Nevíte, jestli existují i nějaké jednorázové injekce, které mají účinnost po dobu jednoho roku? (Jsem slyšela).
Rok leda snad ta hormonální s podáním čipu - u koček většinou 1-1,5 roku pauza, ale bývá pak dost problém se zabřeznutí, co jsem tak četla...
Jinak klasické injekce na tak dlouho nefungují, co vím.
Já bych dala kočce max. prášek, který potlačí vedlejší "příznaky" mrouskání, ale nezasahuje do hormonální hladiny kočky (přestane volat kocoura, ale jen na tu 1 říji, pak v běžné době další říje zas mrouská).
Tak tohle mě rozsekalo - dávat měsíční koťata pryč : http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58966672/BRITSKA-KOTATKA-ODBER-JIZ-MOZNY.php
BRITSKÁ KOŤÁTKA ODBER JIZ MOZNY
Viz foto, nejsou ockovany...
cena je 200 euro a nebo 5500kc
je jim mesic.JIZ K ODBERU!
- a když mu napíšu, že takhle malličká z domova nemůžou, napíše "Ahhh, proc mne to pisete?je velky umneji pit jist a uz 50/50 vedi co to je wc)" Chudáčci malí.
Už je to foto s mámou člověku trhá srdce - dle mýho je nijak nepřikrmuje a máma jich má plné zuby, jak ji při kojení už koušou, apod...
lavacca
napsal(a):
Tak tohle mě rozsekalo - dávat měsíční koťata pryč : http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58966672/BRITSKA-KOTATKA-ODBER-JIZ-MOZNY.php
BRITSKÁ KOŤÁTKA ODBER JIZ MOZNY
Viz foto, nejsou ockovany...
cena je 200 euro a nebo 5500kc
je jim mesic.JIZ K ODBERU!
- a když mu napíšu, že takhle malličká z domova nemůžou, napíše "Ahhh, proc mne to pisete?je velky umneji pit jist a uz 50/50 vedi co to je wc)" Chudáčci malí.
My jsme před dvěma lety zachránili z ryny uvízlé měsíční koťátko. Plakalo tam prý dva dny a nikdo nic neudělal ! My náhodou šli s manželem kolem, tak jsme ho vysvobodili. Máma nikde nebyla a tak jsme ho vzali k nám domů. Sice dokázalo samo pít a i jíst, ale hodně plakalo po mámě. Neumělo se očistit tak, jak to umějí už dvouměsíční koťátka. Podařilo se nám ho nakonec vypiplat na krásného kocourka, ale po této zkušenosti jsem velkým zastáncem toho, že pokud kotě maminku má, mělo by u ní být co nejdéle, nejméně ty dva měsíce, protože je to ještě miminko závislé na mamince.
Takže z toho inzerátu je mi smutno...
a když mu napíšu, že takhle malličká z domova nemůžou, napíše "Ahhh, proc mne to pisete?je velky umneji pit jist a uz 50/50 vedi co to je wc)"
No, tohle je hrozný. A já si myslím, že čím déle jsou s mámou, tím lepší mají "návyky". Lidi jsou neskuteční, no
Jsem nějakou dobu ve spolku ochránců zvířat a bohužel mě to zklamalo, protože buď jsou tam přímí fanatici, což teda neuznávám, nebo je na té organizaci vidět, že to stejně bohužel účinek nemá, protože co svět je světem, vládne hlavně byznys.
joanne.s
napsal(a):
Lavacca: no mně připadá i zvláštní, nabízet ještě malinké kotě bez PP za 5500, aniž by vyčkala věku, kdy malé naočkovat..
No, o tom žádná..to je skoro výsměch nabízet za takovouhle cenu takhle malinké kotě a dík věku samozřejmě neočkované a tipuju, že takovýhle člověk ani to odčervení neřeší...