Kde v Praze pomoct kočičákům

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2016 16:25
Bacon

XXX.XXX.82.208

Krásný den všem kočkomilcům, chtela jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké "brigádě" v kočičím útulku v Praze. Brigáda v uvozovkách proto, protože mi 15 bude až za několik týdnů a stále studuji na zš. Všechna zvířata ze srdce miluju, obzvlášť kočky, a proto bych jim chtěla pomoct i jinak než finančním přispíváním. Samozřejmě bych to dělala zadarmo, ale nejsem si jistá, zada-li to jevůbec vzhledem k mému věku a studiu na zš možné. Za každou odpověď budu moc vděčná

29.3.2016 16:51
lavacca

XXX.XXX.164.49

Bacon napsal(a):
Krásný den všem kočkomilcům, chtela jsem se zeptat, jestli nevíte o nějaké "brigádě" v kočičím útulku v Praze. Brigáda v uvozovkách proto, protože mi 15 bude až za několik týdnů a stále studuji na zš. Všechna zvířata ze srdce miluju, obzvlášť kočky, a proto bych jim chtěla pomoct i jinak než finančním přispíváním. Samozřejmě bych to dělala zadarmo, ale nejsem si jistá, zada-li to jevůbec vzhledem k mému věku a studiu na zš možné. Za každou odpověď budu moc vděčná

Zkus pohledat nějaké depozita, apod. ve svém okolí. Věřím, že i byť na mazlení nemusíš být plnoletá. ;) Případně bude potřeba podpis rodiče, že s tím souhlasí, ale to snad nebude problém ? :).

29.3.2016 17:06
Bacon

XXX.XXX.82.208

To určitě nebude :D jinak moc díky za reakci.

29.3.2016 19:47
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Bacon napsal(a):

29.3.2016 19:49
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Bacon napsal(a):

Jinak já Prahu neznám, chtěla jsem těmi smajlíky v předchozí zprávě jen Vám/Ti vyjádřit úctu za nabídku pomoci kočkám. Tuším ale, že se zde občas píše o útulku v Tróji.

29.3.2016 20:11
Bacon

XXX.XXX.82.208

Jeee moc díky :) miluju kočičky a navíc jdu studovat veterinu, takže to pro mě bude i dobrá praxe.

31.3.2016 15:08
Bacon

XXX.XXX.36.231

Tak v sobotu se jdu kouknout do depozita útulku Kocour Felix v Praze :) snad vše dobře dopadne a budu tam moci dlouhodobě pomáhat všem kocickam

31.3.2016 15:51
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Jinak já Prahu neznám, chtěla jsem těmi smajlíky v předchozí zprávě jen Vám/Ti vyjádřit úctu za nabídku pomoci kočkám. Tuším ale, že se zde občas píše o útulku v Tróji.

Myslim, že v Měcholupech (v Tróji jsou jen psy, kočky jsou v Měcholupech) jen tak někoho ke kočkám dozadu nepustí.

Proto jsem psala spíš oslovit soukromé depozity, apod. ;).

3.4.2016 19:04
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Bacon napsal(a):
Tak v sobotu se jdu kouknout do depozita útulku Kocour Felix v Praze :) snad vše dobře dopadne a budu tam moci dlouhodobě pomáhat všem kocickam

Super!

3.4.2016 19:05
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Bacon napsal(a):

Pak sem písněte Vaši zkušenost.

4.4.2016 17:26
Bacon

XXX.XXX.55.124

V sobotu jsem se tam byla kouknout a dost mě to překvapilo :) je to malička mistnustka ve starém paneláku, ale i tak se mi to tam moc líbilo. Nacházeli se tam 4 kočeny, ktere byly prý sebrané od nekud z ulice a byly příšerně plaché (vůbec nevylezly z boudicky) bude asi hodně těžké je udat a zajistit jim krásný zivot, který si bezesporu zaslouží po tom čím si musely chuděrky projít :( zítra je odváží vedoucí do Klecan a v nejbližší době přivezou 4 nastávající maminky, o které se budu po 15. Starat moc se těším a jsem neskutečně ráda, že se to povedlo a můžu pomoci těm úžasným němým tvařičkám.

6.4.2016 20:49
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Bacon napsal(a):
V sobotu jsem se tam byla kouknout a dost mě to překvapilo :) je to malička mistnustka ve starém paneláku, ale i tak se mi to tam moc líbilo. Nacházeli se tam 4 kočeny, ktere byly prý sebrané od nekud z ulice a byly příšerně plaché (vůbec nevylezly z boudicky) bude asi hodně těžké je udat a zajistit jim krásný zivot, který si bezesporu zaslouží po tom čím si musely chuděrky projít :( zítra je odváží vedoucí do Klecan a v nejbližší době přivezou 4 nastávající maminky, o které se budu po 15. Starat moc se těším a jsem neskutečně ráda, že se to povedlo a můžu pomoci těm úžasným němým tvařičkám.

Jste moc hodná! A myslím, že mj. můžete pomoct právě i s tou socializací, tj. snažit se s kočenami mazlit, mírně na ně mluvit, respektovat pokud se naopak mazlit nechtějí...však to sama vycítíte!
Za mě respekt a je vidět, že ne všechna dnešní mládež je zkažená!

7.4.2016 15:57
Bacon

XXX.XXX.24.133

Děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2016 18:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bacon: držím palce, ať je to ku prospěchu Vám i

8.4.2016 08:11
Bacon

XXX.XXX.24.133

Díky :) doufám že bude