Koťata ve zverimexech ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2016 14:51
Bacon

XXX.XXX.82.208

Všem přeji krásný den, nedávno jsem se nekde dočetla, že se ve zverimexech dají sehnat koťata a popravdě mě to dost šokovalo, netušila jsem, že to je vůbec možné ( tady u nás v čr). Docela by mě zajímalo, kolik je takových zverimexu např. v Praze. Máte s tím někdo zkušenost? Já osobně si nedokážu představit svoji reakci, kdybych něco takového naživo viděla.

26.4.2016 15:36
Kočičí svět

XXX.XXX.79.170

Bacon napsal(a):
Všem přeji krásný den, nedávno jsem se nekde dočetla, že se ve zverimexech dají sehnat koťata a popravdě mě to dost šokovalo, netušila jsem, že to je vůbec možné ( tady u nás v čr). Docela by mě zajímalo, kolik je takových zverimexu např. v Praze. Máte s tím někdo zkušenost? Já osobně si nedokážu představit svoji reakci, kdybych něco takového naživo viděla.

Myslím, že u nás ne. ale v Usa nebo Anglii je to běžné... bohužel.

26.4.2016 15:45
N.u

XXX.XXX.222.247

U nás jsou běžně k vidění.Někomu se okotí kočka tak místo toho aby koťata zabili tak je daj do zvěráče.

26.4.2016 18:32
lavacca

XXX.XXX.164.49

Bacon napsal(a):

Co vím, v Praze žádný takový zverimex není. Vím, že loni se řešilo kotě ve zverimexu v Českých Budějovicích mám pocit, ale je to spíše ojedinělé... v zahraničí (Francie, apod.) je to ale běžné. Bohužel.

26.4.2016 19:21
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lavacca napsal(a):
Co vím, v Praze žádný takový zverimex není. Vím, že loni se řešilo kotě ve zverimexu v Českých Budějovicích mám pocit, ale je to spíše ojedinělé... v zahraničí (Francie, apod.) je to ale běžné. Bohužel.

Něco se mi plete, že v ČB se řešila štěňata za výlohou zveráče a po mnoha protestech od tohoto zvěrstva ustoupili...

cOmU

26.4.2016 19:40
cOmU

XXX.XXX.75.25

Já ve zverimexu pracovala a lidi tam donesou kde co. Měli jsme tam vyhozené kotě i štěně o spoustě hlodavců nemluvě. Jinak je zajímavé, že koťátka chuďátka vás tolik znepokojují zatímco velcí papoušci a ostatní zvířata, tam trpět mohou?

26.4.2016 19:50
joanne.s

XXX.XXX.0.35

Já viděla už před lety ve zveráku i živou opičku. Taky tam nebyla happy..

Takže věřím, že možné je vše.

26.4.2016 20:14
Bacon

XXX.XXX.82.208

Je mi líto všech zvířat ve zverimexu. Ale přeci jenom je trochu rozdíl mezi kreckem a kočkou.

26.4.2016 20:37
saty

XXX.XXX.95.33

U nás to žádný zákon nezakazuje tedy je možné koťata i štěňata ve zverimexech prodávat problém je ovšem většinou s nákupem takových kotat ale když se někdo zbavuje vesnických micek tak je spousta zverimexů hlavně větší sítě rádi nabídnou.

27.4.2016 17:48
fikovnice

XXX.XXX.30.49

cOmU napsal(a):
Já ve zverimexu pracovala a lidi tam donesou kde co. Měli jsme tam vyhozené kotě i štěně o spoustě hlodavců nemluvě. Jinak je zajímavé, že koťátka chuďátka vás tolik znepokojují zatímco velcí papoušci a ostatní zvířata, tam trpět mohou?

Upřímně - velkých papoušků mi líto je, a hodně. V našem "Zvěrokruhu" je nějaký velký papouch, snad za 30 litrů (možná trochu přeháním, ale cena je tam fakt šílená). Takže je asi neprodejný, celý den tam vyřvává, faktem je, že jej prodavačky naučily již plno slov - nejlepší je, když platíte a ozve se "ZAVÍRÁME!" A prodavačka mu odpoví:"Buď v klidu, ještě hodinu!" Ale líto mi ho je, to ne, že ne!

27.4.2016 19:31
saty

XXX.XXX.95.33

cOmU napsal(a):

Já v nich stále pracuji. Teda teď pravda už můžu tvrdit že dělám jen v akvaristice a chovatelských potřebách. Upřímně většinou má papoušek takovou i pořizovací natož prodejní cenu že se na něj úplně tolik nesere.. Na rozdíl od ostatních zvířat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík