Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2016 06:22
denisa123

XXX.XXX.159.151

Chci se zeptat, které granule jsou lepsi pro kocku, zda je to HILL'S nebo BRIT ? nebo jestli máte nejaky tip budu rada :)

16.6.2016 06:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.210

Roštěnka.

16.6.2016 12:27
Kočičí svět

XXX.XXX.32.208

denisa123 napsal(a):
Chci se zeptat, které granule jsou lepsi pro kocku, zda je to HILL'S nebo BRIT ? nebo jestli máte nejaky tip budu rada :)

Za mě brit care, nutram, taste of the wild, purizon, feringa, porta 21, cenově vycházejí nejlépe asi brit care a porta 21.

16.6.2016 19:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

denisa123 napsal(a):

Jaký máte rozpočet pro kočku na měsíc? Ani jedny z uvedených nejsou nic moc kvalita..

Za mě vybírejte z : Brit Care, Porta 21 Grain free, Brit Carnilove cat, N&D grain free cat, Meowing Heads, Canine Caviar, Taste of the wild feline, FirstMate, Acana, Applaws, Arden Grange, Annamaet Feline Grain Free, Orijen

Vždy kupte menší balení a odzkoušejte - míchá se nové krmení do stávajícího po několik dnů až se přejde plně na to nové krmivo.

KlarysNo

30.9.2016 08:54
KlarysNo

XXX.XXX.36.40

Souhlasím s tím, jsou to většinou jen komerční krmiva a jejich obsah není moc pro kočku dobrý. Já Třeba používám Optimanovu. Micka se mi po nich může utlouct, navíc jsou granulky monoproteinové a používají správný počet sacharidů.

30.9.2016 14:11
joanne.s

XXX.XXX.41.2

"používají správný počet sacharidů"

p.s.
OptimaNova není o nic méně komerční než Brit care nebo Porta 21

p.p.s. Roštěnka by Rapotacka - nejlepší tip na krmenísmajlík

11.3.2017 07:39
Milkyway765

XXX.XXX.195.177

Za mě Arden Grange, First mate, Applaws.Granule od Vafo Brit premium, Brit care, Carnilive nejsou dobrá volba...

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2017 08:00

Pokud se rozhodujete mezi Hilľs a Brit, tak potom Brit - je to taková střední třída.

Kocour se nám po Brit care Daisy (potřeboval lehce zredukovat váhu) začal drbat na krku až si vyškubal srst. Na dotaz odkud ma výrobce moučku, odpověděl, že mají více dodavatelů a že je moučka v potravinářské kvalitě, což je nesmysl, jelikož moučka se pro potravinářské účely nevyrábí. Možná to byla jen "nešťastná formulace" a výrobce chtěl říct, že moučka, kterou používají k výrobě granulí je ze surovin pro lidskou spotřebu. Avšak v tomto případě by se to muselo odrazit na ceně.

Přešla jsem zpět na Meowing heads, kterým krmím více jak rok a půl a drbání ustalo, srst dorostla. Toť má (možná ojedinělá) zkušenost.

11.3.2017 14:44
lavacca

XXX.XXX.218.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud se rozhodujete mezi Hilľs a Brit, tak potom Brit - je to taková střední třída.

Kocour se nám po Brit care Daisy (potřeboval lehce zredukovat váhu) začal drbat na krku až si vyškubal srst. Na dotaz odkud ma výrobce moučku, odpověděl, že mají více dodavatelů a že je moučka v potravinářské kvalitě, což je nesmysl, jelikož moučka se pro potravinářské účely nevyrábí. Možná to byla jen "nešťastná formulace" a výrobce chtěl říct, že moučka, kterou používají k výrobě granulí je ze surovin pro lidskou spotřebu. Avšak v tomto případě by se to muselo odrazit na ceně.

Přešla jsem zpět na Meowing heads, kterým krmím více jak rok a půl a drbání ustalo, srst dorostla. Toť má (možná ojedinělá) zkušenost.

Ono to chce odzkoušet, u nas s nimi problém nebyl. Brala jsem BC Daisy pro kastrovane koceny na prostridani a vše Ok. Tocim kočkám několik příchutí od BC a u žádné z 10 koček jsem nezaznamenala nějaké potíže. ;).

11.3.2017 19:14

lavacca napsal(a):
Ono to chce odzkoušet, u nas s nimi problém nebyl. Brala jsem BC Daisy pro kastrovane koceny na prostridani a vše Ok. Tocim kočkám několik příchutí od BC a u žádné z 10 koček jsem nezaznamenala nějaké potíže. ;).

Ano, proto jsem dala dovětek - (možná ojedinělá) zkušenost smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík