Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

SarkaP

20.7.2016 11:22
SarkaP

XXX.XXX.168.216

Můj ragdolí kocourek má už delší dobu problémy s kůží, hlavně v oblasti hlavy. Veterinář řekl, že je to alergie, že má oslabený imunitní systém a ten se neumí bránit. Jsme teď na dietě. Vet mi poradil, ať mu dávám lososový olej, chci se zeptat, zda je lepší tento olej, nebo pupalkový a nebo je na trhu ještě olej z černého kmínu. Mátě někdo zkušenosti?

20.7.2016 20:31
lavacca

XXX.XXX.164.49

A co je tak nějak střídat? Myslim ten lososový a pupalkový? O tom z černého kmínu jsem do teď neslyšela, tak to netuším, jak moc je dobrý...

Ten lososový si dost lidí chválí na zlepšení srsti, tak ten bych dávala.

21.7.2016 01:49
Tina125

XXX.XXX.12.95

SarkaP napsal(a):
Můj ragdolí kocourek má už delší dobu problémy s kůží, hlavně v oblasti hlavy. Veterinář řekl, že je to alergie, že má oslabený imunitní systém a ten se neumí bránit. Jsme teď na dietě. Vet mi poradil, ať mu dávám lososový olej, chci se zeptat, zda je lepší tento olej, nebo pupalkový a nebo je na trhu ještě olej z černého kmínu. Mátě někdo zkušenosti?

Nám teda veterinářka řekla, že nikdy není dobré používat jen jeden. Že každý více podporuje jiné orgány.
A chce to koupit takový ve kterém je dobře vyvážený poměr omega 3 a omega 6. A to aji tak, aby se to "netlouklo" s krmivem.

Vypsala nám tři o kterých ví, že to takhle mají:

Dermanorm (ten je docela drahý)
Brit Care
Canvit.

21.7.2016 06:52
fikovnice

XXX.XXX.30.49

SarkaP napsal(a):

Pokud má oslabenou imunitu (můj kocourek teď onemocněl FeLV, tak si tím také procházíme), tak tu byly opakovaně rady koupit Imunoglukan. Já se na něj již ptala, ale ještě nekoupila (zatím šílené výdaje za veterinu - za asi 20 dní je to už kolem 15 tis.Kč.!)...

SarkaP

21.7.2016 10:13
SarkaP

XXX.XXX.168.216

fikovnice napsal(a):
Pokud má oslabenou imunitu (můj kocourek teď onemocněl FeLV, tak si tím také procházíme), tak tu byly opakovaně rady koupit Imunoglukan. Já se na něj již ptala, ale ještě nekoupila (zatím šílené výdaje za veterinu - za asi 20 dní je to už kolem 15 tis.Kč.!)...

To je mi hrozně líto a to se nakazil i když je na to očkovaný? Na tyto nemoce se přece očkují. Hodně jsem o nich četla, už si s kocourkem nevím rady, nikdo nám nedokáže pořádně říct z čeho to má a ani k nějakým testům se můj vet nemá, dělali se mu jen potravinové testy. Přemýšlím o změně veterináře pokud mu tato dieta nezabere.

SarkaP

21.7.2016 10:22
SarkaP

XXX.XXX.168.216

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2016 14:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste se veterinářem poradit o tomhle přípravku:
http://www.dobre-krmeni.cz/allerderm-spot-on/.

SarkaP

21.7.2016 15:21
SarkaP

XXX.XXX.138.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zkuste se veterinářem poradit o tomhle přípravku:
http://www.dobre-krmeni.cz/allerderm-spot-on/.

O tom uz jsem cetla, nejdrive chci pockat, jestli zabere to hypoalergeni krmivo, pak bych zkusila koupit toto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík