Náš kocour močí mimo záchůdek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2016 19:47
Miki1

XXX.XXX.119.159

Dobrý večer :) jde o to že náš kocour kterého máme už 3 roky nikdy nemočil mimo záchůdek.Najednou začal čůrat v koupelně na kobereček vždy když máma stanne do práce tak už tam je načůráno už se to stalo tak 5x po sobě.Jinak odpoledne či večer čůrá normálně do záchůdku Nevíte čím to může být ?

Předem děkuji za odpověd ;).

16.9.2016 20:00
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Mám na vás otázku kde kocourek je přes noc? Nebyla právě změna, že v noci nesmí někam kde dříve mohl? To by znamenalo, že tímto způsobem protestuje, že má něco s čím nesouhlasí nějakou velikou změnu, která se přihodila v poslední době.

16.9.2016 20:37
Miki1

XXX.XXX.119.159

Laila.aila napsal(a):
Mám na vás otázku kde kocourek je přes noc? Nebyla právě změna, že v noci nesmí někam kde dříve mohl? To by znamenalo, že tímto způsobem protestuje, že má něco s čím nesouhlasí nějakou velikou změnu, která se přihodila v poslední době.

Právě že né záchůdek je na chodbě kterou mu vždy necháváme otevřenou.Akorát nevím s čím by měl protestovat ? Když se nic nezměnilo :/.

17.9.2016 07:23
joanne.s

XXX.XXX.39.127

Neodpověděl jste, kde kocourek je přes noc?

Chce to trochu detektivně zapátrat po příčině. Pokud nic nenajdete, co by mu mohlo začít vadit, určitě to chce zajít k veterináři na řádné vyšetření močáku a ledvin.

21.9.2016 15:25
Miki1

XXX.XXX.126.171

Je to jasné protestuje kvůli tomu že každý ráno někám jdeme.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2016 07:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

No mně nějaká moje sviňucha (mám podezření na 1 kocourka) taky občas zajde na kobereček do koupelny (přísně nakázáno jej věšet nahoru!), a to má moje zvěř trvalý přístup ven. Jedinou příčinou, bych řekla, je to, že se mu ten kobereček k danému účelu prostě a jednoduše moc a moc líbí

Přidejte reakci

Přidat smajlík