Miki1
napsal(a):
Dobrý den náš kocour ráno protestuje tím že nám čůrá do koupelny či na boty když ráno někam jdeme nevíte co s tím je to třeba tím že si sním moc nehrajem ? Jinak jídlo má vždycky v misce i vodu
Předem děkuji za odpověd ;).
Když víte, že ho zanedbáváte nebo že by byl rád za více pozornosti, proč to nenapravíte? Chudák kocourek nechce zůstat celý den trčet doma. Třeba se nudí nebo je mu smutno. Pohrajte si s ním a pomazlete se předtím, než odejdete, popřípadě mu tam nechte nějakou hračku, která by ho zabavila na delší čas. Dalším nápadem je pořízení kočičího kamaráda, který by s ním trávil dlouhé chvíle, když budete v práci.
Jinak pokud čůrá jen na určitá místa, tak mu na ně znemožněte přístup (třeba jen zavřením dveří), aby ho to nelákalo už jen ze zvyku.
Miki1
napsal(a):
Dobrý den náš kocour ráno protestuje tím že nám čůrá do koupelny či na boty když ráno někam jdeme nevíte co s tím je to třeba tím že si sním moc nehrajem ? Jinak jídlo má vždycky v misce i vodu
Předem děkuji za odpověd ;).
Určitě by pomohlo pořízení kočičího kamaráda, zabavil by se a váš odchod by tolik jistě neprožíval...
Některé kočky špatně snáší samotu.Moje kočka vždy řvala za dveřmi, když jsem šla do práce a vlastně to byl impuls k tomu, abych jí pořídíla kamaráda.Už šest let jsou dva, já se nemusím bát, že se doma kočce stýská, že se nudí, takhle přijdu z práce a najdu je spát spolu a je to paráda...je to jasný, potřebuje kámoše...