Akvarijni rybka pro kočku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Libor1970

25.9.2016 18:51
Libor1970

XXX.XXX.246.26

Mame 11ti měs. kocoura ocicat. Dneska mu znamej kteryho jsem poslal pro konzervu ze srandy dotahl ze zverace i 3 rybicky a vlil to do nizky misy. Kocour zacal lovit. Vadi kdyz to sezere?

25.9.2016 19:05
lavacca

XXX.XXX.164.49

Libor1970 napsal(a):
Mame 11ti měs. kocoura ocicat. Dneska mu znamej kteryho jsem poslal pro konzervu ze srandy dotahl ze zverace i 3 rybicky a vlil to do nizky misy. Kocour zacal lovit. Vadi kdyz to sezere?

Za a) mi přijde krutý předhazovat kočce rybičku
za b) zjistěte min. druh rybky, zda není nějaká jedovatá, apod..

Ale být to na mě, tak jí tu rybku nedám. Max. do akvárka, místo "televize".

25.9.2016 19:17
Machyska

XXX.XXX.252.23

lavacca napsal(a):
Za a) mi přijde krutý předhazovat kočce rybičku
za b) zjistěte min. druh rybky, zda není nějaká jedovatá, apod..

Ale být to na mě, tak jí tu rybku nedám. Max. do akvárka, místo "televize".

Libor1970

25.9.2016 19:21
Libor1970

XXX.XXX.246.26

Chovat to nehodlam nemam na to podminky a o ryby nestojim. nevim co to je za druh znamej se neptal už maj zavřeno. Hlidam at to nesežere no.na pohrani dobry. jak dlouho vase kocky trapi mys? proc mysim neudelate vilu vedle vaseho domu?

25.9.2016 19:54
lavacca

XXX.XXX.164.49

Libor1970 napsal(a):
Chovat to nehodlam nemam na to podminky a o ryby nestojim. nevim co to je za druh znamej se neptal už maj zavřeno. Hlidam at to nesežere no.na pohrani dobry. jak dlouho vase kocky trapi mys? proc mysim neudelate vilu vedle vaseho domu?

Bytové kočky nic netrápí, jsou jen doma.

Venkovní myšilovky - ano, ty občas myš trápí než ji zabijou a sežerou, tam tomu jaksi zabránit nelze. Ale je sakra rozdíl předhodit kočce rybku, která nemá úniku nebo když kočky jde a sama loví !

Libor1970

25.9.2016 20:03
Libor1970

XXX.XXX.246.26

No to je jedno už si pochutnal.

25.9.2016 20:46
Machyska

XXX.XXX.252.23

Libor1970 napsal(a):

Tak se tomu zasmějte , akvarijní ryba může být jedovatá a o problémy přece nestojíte.

Proč kamarád nekoupil myšku, to by byla legrace a mohl by ji i sníst.

Nechejte kocourka dívat, to ho baví stejně víc než ji baštit.

25.9.2016 20:49
Machyska

XXX.XXX.252.23

Libor1970 napsal(a):
No to je jedno už si pochutnal.

A co fotka rybičky, určitě ji na netu najdeme a uvidíme jestli si jen zlepšil jídelníček, nebo bude problém.
Nejsou na fóru i akvaristé, ti by ji určitě poznali.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2016 21:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Machyska napsal(a):
A co fotka rybičky, určitě ji na netu najdeme a uvidíme jestli si jen zlepšil jídelníček, nebo bude problém.

Já bych si tipla, že to budou živorodky, případně tetry nebo falešné neonky, nic dražšího by asi nekupoval. Jedovaté by být neměly, to spíš můžou být ošetřované antibiotiky a antimikotiky. Nikdy jsem jedlost akvarijních léčiv řešit nemusela, netuším jestli to může kočce nějak ublížit. Zdravé to ale asi nebude..
(taky by mě zajímala fotka).

25.9.2016 21:45
joanne.s

XXX.XXX.32.70

Machyska napsal(a):

Akvaristé na svém fóru by asi neradi četli o tom, že je předhodil kočce.

26.9.2016 07:42
Machyska

XXX.XXX.252.23

joanne.s napsal(a):
Akvaristé na svém fóru by asi neradi četli o tom, že je předhodil kočce.

To je asi pravda

26.9.2016 07:44
Machyska

XXX.XXX.252.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já bych si tipla, že to budou živorodky, případně tetry nebo falešné neonky, nic dražšího by asi nekupoval. Jedovaté by být neměly, to spíš můžou být ošetřované antibiotiky a antimikotiky. Nikdy jsem jedlost akvarijních léčiv řešit nemusela, netuším jestli to může kočce nějak ublížit. Zdravé to ale asi nebude..
(taky by mě zajímala fotka).

Tak snad jedna malá rybička nezpůsobí žádné závažnější problémy . Zdravé to nebude, ale katastrofa taky ne

29.9.2016 11:22
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Vy máte Ocicat?konečně někdo, Já mám kočku čokoládovou, tečkovanou.Pošlete foto vašeho krasavce, jinak s rybičkami já to řeším tak, že jsem jim koupila roborybu(hračku) a to jim na lovení stačísmajlík

29.9.2016 12:14
amiš

XXX.XXX.11.7

Neuvěřitelné, na co může pa... taky přijít

29.9.2016 19:13
Biochemik

XXX.XXX.211.55

1. Pokud obecně přeložím zákon, tak kočky(a další zvířata) nesmí být krmeny živými živočichy.
Pokud to není nutné.'
2. Nebál bych se, že by to kočičce ublížilo ba naopak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík