Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2016 15:01
918

XXX.XXX.8.77

Dobrý den,
Před nějakou tou dobou jsem sem psala a prosila o radu ohledně odebrání koťat od maminky (s nejvetsi pravdepodobnosti by byla utopena). Na můj dotaz zde zareagovala spoustu uživatelů opravdu nehezky a řekla bych až urážlivě. Bylo mi tu řečeno, že to nemá cenu, že pokud kočky nevykastruji (i když jsem zmiňovala několikrát, že nemám možnost) tak je to bezvíznamné a koťat bude příští rok o to víc. Reakce se snad ještě zhoršili, když jsem řekla, že je mi (v tu dobu) 14 let.
Kdybych ty milé paní na těchto stránkách poslechla, tak bych teď neměla doma nádherného 6ti měsíčního kocoura, který mimochodem jediný přežil (populace mnou krmených koček se najednou někam vytratila.

7.10.2016 15:26
lidule

XXX.XXX.117.206

Jééé ten je krásný... já se letos o prázdninách ujala 3 koťat, které by též čekal stejný osud buď utopením či jiným způsobem, ale naštěstí s mým příslibem že si vezmu všechny 3 tak zůstali naživu u matky do doby než ji mohly opustit... teď máme doma 4 kočičky (jednu jsem už měla, jako roční kočička se k nám přitoulala a už zůstala) a jsem ráda, že je tu máme... je s nima sranda a za nic bych je nedala pryč... i když jsou venku i tak jsou řádně odčervovány, očkovány a až nastane ten správný čas půjdou i na kastraci...

7.10.2016 15:31
918

XXX.XXX.3.58

Děkujem :) pozdravujte kočičky

7.10.2016 15:34
Machyska

XXX.XXX.252.23

Moc pěkný chlapeček

7.10.2016 15:40
918

XXX.XXX.3.58

Děkujem :).

7.10.2016 15:50
Acamar

XXX.XXX.158.162

"918" důležitý je výsledek - krásný zrzeček

7.10.2016 22:43
Tina125

XXX.XXX.12.95

918 napsal(a):
Dobrý den,
Před nějakou tou dobou jsem sem psala a prosila o radu ohledně odebrání koťat od maminky (s nejvetsi pravdepodobnosti by byla utopena). Na můj dotaz zde zareagovala spoustu uživatelů opravdu nehezky a řekla bych až urážlivě. Bylo mi tu řečeno, že to nemá cenu, že pokud kočky nevykastruji (i když jsem zmiňovala několikrát, že nemám možnost) tak je to bezvíznamné a koťat bude příští rok o to víc. Reakce se snad ještě zhoršili, když jsem řekla, že je mi (v tu dobu) 14 let.
Kdybych ty milé paní na těchto stránkách poslechla, tak bych teď neměla doma nádherného 6ti měsíčního kocoura, který mimochodem jediný přežil (populace mnou krmených koček se najednou někam vytratila.

Jó to se tu občas bohužel stává. Kocourek je nádherný. Hezky si ho važte, užívejte a rozmazlujte.:o)

8.10.2016 08:24
918

XXX.XXX.41.75

Děkujem :) neříkám, že bylo vše růžově, když byl malý, tak byl hodně agresivní a když jsme ho dovezli byl hodně špatném stavu, ale teď už jsme to zvládli a je z něj náš milovaný puberťák. Myslím, že je to nejrozmazlovanější kocour na zemi :D. Ješťe přidám pár fotek z dnešní procházky.

8.10.2016 10:55
j.Stela

XXX.XXX.240.130

918: kocourek je nádherný

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2016 13:48

918: Chlupáček kouzelný

8.10.2016 19:31
Acamar

XXX.XXX.158.162

918 - tak ten stál za tu námahu, co jste s ním měli nádherný!
Už z fotek je vidět, že je to milované princátko.

8.10.2016 20:07
lidule

XXX.XXX.117.206

Je opravdu kouzelnej... jak vůbec snáší postrojek a vodítko?

9.10.2016 14:53
918

XXX.XXX.0.104

Protože ho vychovala naše fenka, tak se chova jak pejsek. Miluje vodu, prochazky, aportovani a celkove ma psi povahu :).

9.10.2016 16:02
fikovnice

XXX.XXX.30.49

918 napsal(a):
Děkujem :) neříkám, že bylo vše růžově, když byl malý, tak byl hodně agresivní a když jsme ho dovezli byl hodně špatném stavu, ale teď už jsme to zvládli a je z něj náš milovaný puberťák. Myslím, že je to nejrozmazlovanější kocour na zemi :D. Ješťe přidám pár fotek z dnešní procházky.

Ta fotka s pesanem - NÁDHERA!
A kocourek, teda kocouřisko krásný!
Ale stejně mě zajímá, kterou že tu diskuzi máte na mysli. Dáte sem odkaz? Jak jste psala, že jsme vás zde odrazovali od vzetí si malého kotěte.
Jinak přeji hlavně hodně zdravíčka pro všechny!

9.10.2016 16:02
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lidule napsal(a):
Je opravdu kouzelnej... jak vůbec snáší postrojek a vodítko?

Jo, to by mě také zajímalo.

9.10.2016 16:03
fikovnice

XXX.XXX.30.49

918 napsal(a):

A ještě ke všemu je bílonáprsenkovej s bílými ponožkami!

10.10.2016 13:56
macomb

XXX.XXX.200.36

Opravdu nááádhernej kocourek smajlík

10.10.2016 15:49
918

XXX.XXX.43.163

Děkuji :) je to už opravdu docela dlouho a odkaz bohužel nemám. "Fikovnice" vy jste na moje příspěvky reagovala vždy kladně a vždy jste poradila a proto mé velké díky patří i Vám :).

10.10.2016 16:57
fikovnice

XXX.XXX.30.49

918 napsal(a):
Děkuji :) je to už opravdu docela dlouho a odkaz bohužel nemám. "Fikovnice" vy jste na moje příspěvky reagovala vždy kladně a vždy jste poradila a proto mé velké díky patří i Vám :).

Jejda, tak to jsem ráda. Děkuji také! V souvislosti s opakovaným napadáním mé osoby zde na diskuzi jsem usilovně přemýšlela, jestli jsem tady někomu někdy nějak ublížila, ale nikdo mě nenapadal. Nemám ráda rýpání. Občas to i písnu. Že to rýpání odradí často úplně nové lidi, začátečníky - nikdo učený z nebe nespadl. A hned se na něj sesypou urážlivé příspěvky jak sršni. Dotyčný se zde už pak neobjeví a diskuze postrádá smysl. Což je určitě škoda!
Přeji Vám hodně radosti s nádherným kocourkem!

10.10.2016 17:13
918

XXX.XXX.43.163

Děkuji :) no mě osobně se to docela dotklo, protože jsem si snad rok studovsla vše potřebné o kočkách (původně jsem chtěla kočku s pp, nebo z útulku) a zde mi bylo řečeno, že ho budu akorát týrat, a že když nic nevím, tak že si mám alespoň přečíst nějakou knihu. No tak alespoň pro pobavení přidávám foto té naší týrané koule s novým dárečkem a jeho koťecí výbavičkou (granule na fotce jsem darovala útulkáčkům).

10.10.2016 17:24
fikovnice

XXX.XXX.30.49

918 napsal(a):
Děkuji :) no mě osobně se to docela dotklo, protože jsem si snad rok studovsla vše potřebné o kočkách (původně jsem chtěla kočku s pp, nebo z útulku) a zde mi bylo řečeno, že ho budu akorát týrat, a že když nic nevím, tak že si mám alespoň přečíst nějakou knihu. No tak alespoň pro pobavení přidávám foto té naší týrané koule s novým dárečkem a jeho koťecí výbavičkou (granule na fotce jsem darovala útulkáčkům).

Je opravdu moc pěkný!

10.10.2016 18:29
lidule

XXX.XXX.117.206

Já třeba nic o kočkách nestudovala než byla první... u mě to bylo rozhodnutí z minuty na minutu... cca před 2roky se u našeho domku potulovala cca roční kočka, bylo vidět že se lidi boji a nikomu nepatří... tak jsem ji nalákala na kuřecí stehno (v tu chvíli jsem nic jiného neměla), oba se najedla a já ji pořídila granule a začala ji pravidelně krmit... obě jsme k sobě našly cestu a ona u nás zustala... teď je z ní náš člen rodiny i když zustala polodivoka - je dost opatrná a neznameho hluku se lekne a uteče, ale na jméno slyší a přijde... celé dny tráví na svých toulkách, sem tam něco uloví prostě má svůj kočičí zivot, ale na mazlení s ní si čas udělám... pak máme ještě ty 3 holky jak jsem psala, též pořízené nečekaně... i když jsem nikde nic nestudovala, mají se u nás dobře... granule dostávají momentálně od Britů, když je možnost dostanou i čerstvé maso a návštěvy u veterináře jsou pravidelne a až bude správný čas půjdou na kastraci i když bych ráda odchovala koťata vím že jich je dost a co pak s nima... i když se trošku kastraci sáhnu víc do kapsy ty peníze za to stojí...

10.10.2016 18:40
918

XXX.XXX.43.163

Já krmím Ontariem, Applawsem a hodně masem :)Pokud chcete koťátka, takdoporučuji oba rodiče nechat testovat na genetické nemoci, ale jinak v tom nevidím zas tak strašný problém (samozřejmě jen když půjde pouze o jeden odchov). Útulky jsou sice plné, ale pokud bude o kotítky dobře pistaráno a budou zdravá, tak bych to neodsuzovala hned jako "množení" (jak to spoustu "kočkobab" zde dělá).

10.10.2016 19:04
lidule

XXX.XXX.117.206

U nás se potuluje dost koček i kocourů takže je velké riziko že by holky nakryl nějaký toulavý kocour takže nějaké testy nemá cenu to raději tu kastraci... samozřejmě pokud neohlidam správny čas a bude nějaká nakryta nechám ji je, na nějaký potrat mít sílu ji dát nebudu a raději ji nechám a vidělo by se...

10.10.2016 19:09
Machyska

XXX.XXX.252.23

lidule napsal(a):
Já třeba nic o kočkách nestudovala než byla první... u mě to bylo rozhodnutí z minuty na minutu... cca před 2roky se u našeho domku potulovala cca roční kočka, bylo vidět že se lidi boji a nikomu nepatří... tak jsem ji nalákala na kuřecí stehno (v tu chvíli jsem nic jiného neměla), oba se najedla a já ji pořídila granule a začala ji pravidelně krmit... obě jsme k sobě našly cestu a ona u nás zustala... teď je z ní náš člen rodiny i když zustala polodivoka - je dost opatrná a neznameho hluku se lekne a uteče, ale na jméno slyší a přijde... celé dny tráví na svých toulkách, sem tam něco uloví prostě má svůj kočičí zivot, ale na mazlení s ní si čas udělám... pak máme ještě ty 3 holky jak jsem psala, též pořízené nečekaně... i když jsem nikde nic nestudovala, mají se u nás dobře... granule dostávají momentálně od Britů, když je možnost dostanou i čerstvé maso a návštěvy u veterináře jsou pravidelne a až bude správný čas půjdou na kastraci i když bych ráda odchovala koťata vím že jich je dost a co pak s nima... i když se trošku kastraci sáhnu víc do kapsy ty peníze za to stojí...

Kastrace vyjde možná levněji než péče o miminka .

Já jsem si udělala jednou radost a měli jsme koťátka, byla to "jen" obyčejná koťátka, ale vyšla pěkně draho . Rozmazlovala jsem je jak to šlo , nádherné období, škoda že tak krátké.

10.10.2016 19:14
lidule

XXX.XXX.117.206

joanne.s napsal(a):
Doporučuji k samostudiu zde:
http://www.prokocky.estranky.cz/clanky/kastrace-a-pokastracni-pece/nemnozte-nas_-nechceme-umirat.html.

Pěkně napsanej článek a bohužel pravdivej... znám případy kdy nedaj kočku kastrovat a chtěj do ní cpat antikoncepci ale stejně to neuhlidaj a maj koťata a neví co s nima... přitom kastrace není tak drahá aby člověka zrujnovala (já sama si pro jistotu už setrim stranou, přeci 4 kočky budou trošku větší palba než kdybych měla 4 kocoury)...

10.10.2016 19:18
lidule

XXX.XXX.117.206

Machyska napsal(a):
Kastrace vyjde možná levněji než péče o miminka .

Já jsem si udělala jednou radost a měli jsme koťátka, byla to "jen" obyčejná koťátka, ale vyšla pěkně draho . Rozmazlovala jsem je jak to šlo , nádherné období, škoda že tak krátké.

To věřím... jak se znám tak bych si chtěla všechny nechat

10.10.2016 19:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Je nepředstavitelně těžké, je poslat do světa...

10.10.2016 19:43
Machyska

XXX.XXX.252.23

lidule napsal(a):

Ze šesti zůstal jen jeden , ostatní jsou u moc hodných lidí .

Bylo to těžké se s nimi rozloučit, odcházeli postupně, vždy až jsem na to byla připravena, až na toho posledního, to nějak nešlo

Chovatelskou stanici mít nikdy nebudu, to bych nedala

10.10.2016 20:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Chovatelskou stanici mít nikdy nebudu, to bych nedala .
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Mně to odrovnalo.
Chovat bych nemohla.
Ani psy...

11.10.2016 05:20

rapotacka11 napsal(a):
Je nepředstavitelně těžké, je poslat do světa...

Chov jako takový není jednoduché, ale pokud člověk chce a je zápalený, tak to jde. Ale mít doma tři měsíce ta chlupatá stvoření, ke kterým za tu dobu člověk neskutečně přilne a potom se s nimi musí rozloučit... Nemohla bych.

11.10.2016 07:50

lidule napsal(a):

Já si je tenkrát taky všechny nechala...

11.10.2016 08:56
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Hmn: tak to muselo být doma rušno - veselo!

11.10.2016 13:01
fikovnice

XXX.XXX.30.49

918 napsal(a):

Mimochodem, já mezitím přišla o toho kocourka, co mám v profilovce - nevím, nakolik jste četla diskuze...? Měl FeLV. Takže od začátku září mám ke staršímu kocourkovi nově kotisko Kukyho!

Přidejte reakci

Přidat smajlík