Inzerce - neobvyklé příspěvky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2016 07:31
fikovnice

XXX.XXX.30.49

"Matýsek hledá nový domov!

DARUJEME!Kanadského sphynxe Matýska, má 4 roky, a je kastrovaný. Je naučený na kočičí wc. Důvod darování: nesnese se s naším malým synkem, proto nedoporučuji do rodin s malými dětmi. Před dítětem byl o.k. S sebou dostane, wc a tašku na převoz.Pro více info volejte, pište"

Darování shynxe se hned tak nevidí... Nevíte o někom vhodném, ať jej nečapne někdo, kdo na něm bude chtít vydělat, apod.?
Jinak já teda nevím - nemám právo soudit - ale dítě odroste, mění se jeho chování v podstatě kontinuálně a pokud by byl syn náležitě usměrňován, tak by to snad zvládnout mohli... No ale je to jejich věc, dávám link:

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2856469/matysek-hleda-novy-domov/.

21.10.2016 07:54
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Podle mě ty uváděné důvody často nebývají pravdivé, skutečné důvody, proč kočka musí z domu.

Třeba doma znečišťuje, je nemocná a léčba "drahá", dosavadní majitel často odjíždí pryč a nechce ji brát s sebou, atd.

Všimněte si, jak často se uvádí jako důvod alergie na kočku! Přitom mezi námi kočkaři se srdcem pro kočky alergici normálně taky jsou..

21.10.2016 07:59
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Podle mě ty uváděné důvody často nebývají pravdivé, skutečné důvody, proč kočka musí z domu.

Třeba doma znečišťuje, je nemocná a léčba "drahá", dosavadní majitel často odjíždí pryč a nechce ji brát s sebou, atd.

Všimněte si, jak často se uvádí jako důvod alergie na kočku! Přitom mezi námi kočkaři se srdcem pro kočky alergici normálně taky jsou..

No jo, to máte pravdu...
Děkuju moc za SZ , chystám se též napsat.

21.10.2016 09:21
Bejina

XXX.XXX.112.69

joanne.s napsal(a):

Také mě to napadlo, že tohle jsou nejčastější důvody...

...přitom mi je vždycky líto těch zvířátek, že si je lidé pořídí a pak jim nezapadají do jejich rodinných plánů... z toho je mi vždy smutno...

21.10.2016 17:13
Machyska

XXX.XXX.252.23

Ty kočky, které udávají lidé na inzerát to mají ještě relativně dobré, bůh ví kolik jich majitelé jednoduše odvezou někde k lesu...

22.10.2016 11:56
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Machyska napsal(a):
Ty kočky, které udávají lidé na inzerát to mají ještě relativně dobré, bůh ví kolik jich majitelé jednoduše odvezou někde k lesu...

To je také pravda...

25.10.2016 13:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Daruji černé chlupaté koťátko Mainské Mývalí bez PP
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2835228/daruji-cerne-chlupate-kotatko-mainske-myvali-bez-pp/

Ale moc "mainsky" mi to kotě nepřipadá...

25.10.2016 13:57
lunin

XXX.XXX.109.199

U inzerátu je psané, že otec neznámý a babička Main, tak je to kříženeček.

25.10.2016 14:57
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lunin napsal(a):
U inzerátu je psané, že otec neznámý a babička Main, tak je to kříženeček.

Jj, ale ta hlavní věta - nadpis je trochu zavádějící. Každopádně ať kotě najde dobrý domov!

25.10.2016 17:55
lunin

XXX.XXX.109.199

To asi, aby se podívalo více lidí

Přidejte reakci

Přidat smajlík