"Matýsek hledá nový domov!
DARUJEME!Kanadského sphynxe Matýska, má 4 roky, a je kastrovaný. Je naučený na kočičí wc. Důvod darování: nesnese se s naším malým synkem, proto nedoporučuji do rodin s malými dětmi. Před dítětem byl o.k. S sebou dostane, wc a tašku na převoz.Pro více info volejte, pište"
Darování shynxe se hned tak nevidí... Nevíte o někom vhodném, ať jej nečapne někdo, kdo na něm bude chtít vydělat, apod.?
Jinak já teda nevím - nemám právo soudit - ale dítě odroste, mění se jeho chování v podstatě kontinuálně a pokud by byl syn náležitě usměrňován, tak by to snad zvládnout mohli... No ale je to jejich věc, dávám link:
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2856469/matysek-hleda-novy-domov/.
Podle mě ty uváděné důvody často nebývají pravdivé, skutečné důvody, proč kočka musí z domu.
Třeba doma znečišťuje, je nemocná a léčba "drahá", dosavadní majitel často odjíždí pryč a nechce ji brát s sebou, atd.
Všimněte si, jak často se uvádí jako důvod alergie na kočku! Přitom mezi námi kočkaři se srdcem pro kočky alergici normálně taky jsou..
joanne.s
napsal(a):
Podle mě ty uváděné důvody často nebývají pravdivé, skutečné důvody, proč kočka musí z domu.
Třeba doma znečišťuje, je nemocná a léčba "drahá", dosavadní majitel často odjíždí pryč a nechce ji brát s sebou, atd.
Všimněte si, jak často se uvádí jako důvod alergie na kočku! Přitom mezi námi kočkaři se srdcem pro kočky alergici normálně taky jsou..
No jo, to máte pravdu...
Děkuju moc za SZ , chystám se též napsat.
joanne.s
napsal(a):
Také mě to napadlo, že tohle jsou nejčastější důvody...
...přitom mi je vždycky líto těch zvířátek, že si je lidé pořídí a pak jim nezapadají do jejich rodinných plánů... z toho je mi vždy smutno...
Daruji černé chlupaté koťátko Mainské Mývalí bez PP
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2835228/daruji-cerne-chlupate-kotatko-mainske-myvali-bez-pp/
Ale moc "mainsky" mi to kotě nepřipadá...