Plánujeme zasíťovat terasu a chci koupit vhodnou síť. Na výběr jsou tři druhy sítí a já nevím, která by byla nejlepší. Nejlevnější je "transparentní", ale mám obavy, že nebude až tak pevná. Pak je tam ochranná síť zesílená drátem. A třetí varianta- nejdražší je "trixie" síť.
Máte-li někdo zkušenosti, budu ráda za jakékoliv rady a názory. V mém okolí neznám nikoho, kdo by zasíťovaný balkon či terasu měl, tak nemám možnost se zeptat.
Síť pravděpodobně objednám na zoohitu.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Triixie.Určitě.
Mám jí již pět let na balkoně a vydrží i když se na ní pověsí sedmikilový kocour
JuliaChang

XXX.XXX.120.159
Dobrý den, taktéž plánujeme zasíťovat terasu, resp. jednu stranu. Přikládám foto.. Nemáte někdo nějaký nápad, jak zasíťování realizovat, příp. doporučení na nějakou vhodnou firmu? Všude se dočítám (i v nabídkách většiny firem) o zasíťování spíše balkónů a ne teras. Rozhodně ne takového typu, jaký máme my. Kocour přelézá po vestavném truhlíku (na fotce) k sousedům. Potřebujeme tudíž udělat zátarasu, která povede až ven do úrovně okapové roury. Pokud bychom se měli pouštět do zasíťování svépomocí, vůbec si nevíme rady ohledně uchycení k okapu, vrtání apod. Uvítám jakékoli nápady.
Děkuji,
Lucie
PS: Koupenou máme zatím jen tu síť :D