Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2016 15:53
Bejina

XXX.XXX.112.69

Plánujeme zasíťovat terasu a chci koupit vhodnou síť. Na výběr jsou tři druhy sítí a já nevím, která by byla nejlepší. Nejlevnější je "transparentní", ale mám obavy, že nebude až tak pevná. Pak je tam ochranná síť zesílená drátem. A třetí varianta- nejdražší je "trixie" síť.
Máte-li někdo zkušenosti, budu ráda za jakékoliv rady a názory. V mém okolí neznám nikoho, kdo by zasíťovaný balkon či terasu měl, tak nemám možnost se zeptat.
Síť pravděpodobně objednám na zoohitu.cz.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2016 20:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Triixie.Určitě.
Mám jí již pět let na balkoně a vydrží i když se na ní pověsí sedmikilový kocour

JuliaChang

24.7.2019 21:00
JuliaChang

XXX.XXX.120.159

Dobrý den, taktéž plánujeme zasíťovat terasu, resp. jednu stranu. Přikládám foto.. Nemáte někdo nějaký nápad, jak zasíťování realizovat, příp. doporučení na nějakou vhodnou firmu? Všude se dočítám (i v nabídkách většiny firem) o zasíťování spíše balkónů a ne teras. Rozhodně ne takového typu, jaký máme my. Kocour přelézá po vestavném truhlíku (na fotce) k sousedům. Potřebujeme tudíž udělat zátarasu, která povede až ven do úrovně okapové roury. Pokud bychom se měli pouštět do zasíťování svépomocí, vůbec si nevíme rady ohledně uchycení k okapu, vrtání apod. Uvítám jakékoli nápady.

Děkuji,
Lucie

PS: Koupenou máme zatím jen tu síť :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík