Zdravím, máte také, tak umazlené kočky? Člověk už pořádně nemá ani klid Mám doma 3 kocoury a kolikrát na mě všichni naskáčou a chtějí se mazlit :D Potom po mě leze 14kg váhy Lezou za mnou i na záchod prostě všude :D.
evan

XXX.XXX.44.8
Já mám jen 2 a když dělám - teda se snažím dělat - na počítači, tak se překonávaj, mám jednu na klíně, jinou na zádech, další za krkem, druhá něco píše na klávesnici, další se prochází před monitorem, leží mi na lejstrech, při tom sedí na okně, leží na tiskárně s ocáskem strčeným zásadně do podavače a zároveň mňouká u dveří, snaží se mi napít z hrnku kafe a při tom mi v obýváku ožrat snídani a zároveň slyším, jak se mi v kuchyni snaží nastěhovat do pootevřený myčky na nádobí - a to jsou dohromady jenom 2, jak to jenom dělaj?
No já mám takového kocoura, i když kočka se už po něm opičí a začíná se taky až dost mazlit.Ale kocour je jako můj magnet, kam jdu já, tam je on, a stále by se mazlil a u toho pořád "kecá"Dneska v noci mi spal na hrudi (má sedm kilo) a hlavičku natlačenou na můj obličej, přede a pořád se mazlí. Moc jsem se nevyspala ale to nevadí, je to moje zlatíčko umazlený. Kocouři prý jsou víc umazlenější než kočky a asi to bude pravda, protože kočka to zase tak nepřehání i když mě má ráda.Ta mi zase dává lásku najevo tím, že si lehne na záda jako pes a ukazuje mi svoje puntíkatý bříško, jemně mňouká a přede, vyžaduje pozornost