Ahoj kočkaři, s chovem koček mám teprve roční zkušenost, stále se něco nového dozvídám a učím, již jsem pomáhala mojí Šmudle při porodu (perská). Nikdy nebyla mazlící, ani po kotatech (červenec 2016) a tento týden mě překvapuje. Sama skočí na klín, nebo se vydrží minuty otírat o nábytek, moje nohy. a vrní. Zajímalo by mě, zda to něco neznačí a nebo jen má potřebu mazlení a dává tím najevo svojí spokojenost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třeba že jde do říje?
Smutny z lidi

XXX.XXX.193.78
Bude chtít znovu kocoura, už to na ni leze. Ty doteky, hlazení, ji prostě přivádějí k takovým malým orgasmům. Kdybyste holky viděli tu moji rajdu (dnes už je vykastrovaná, takže se její kocour přestal vracet), ta se i nastavila, strst se jí zježila a byla by schopna dosáhnout maxi orgasmu, takového malého dosahovala jistojistě (člověk to nesměl přehánět a nechat ji ať se jde uspokojit tam kam má). Stačila jedna noc s kocourem a věděla přesně co potřebuje, předtím se také jen lísala (a to je to hrozná netykavka co zbytek roku jen chce aby ji někdo lovil nebo ona jeho).
Když jsem říkal kdybyste viděli tu moji rajdu... Chtěl jsem říct, že mi lidi děláme něco hodně špatně. Málokterá žena je schopná si něco takhle užít a tolik touží a hned zamlada snad žádná. Navíc neplatí ani to že sex máte v hlavě, protože tam je všechno jiné možné a nemožné jen ne to.
Tak se pořádně dívej. Třeba pochopíš o čem píšu a budeš díky tomu i lépe žít se svým mužem.
Vili
napsal(a):
Ahoj kočkaři, s chovem koček mám teprve roční zkušenost, stále se něco nového dozvídám a učím, již jsem pomáhala mojí Šmudle při porodu (perská). Nikdy nebyla mazlící, ani po kotatech (červenec 2016) a tento týden mě překvapuje. Sama skočí na klín, nebo se vydrží minuty otírat o nábytek, moje nohy. a vrní. Zajímalo by mě, zda to něco neznačí a nebo jen má potřebu mazlení a dává tím najevo svojí spokojenost.
..kamarádky ragdolka takhle chce kocoura...