Uživatel s deaktivovaným účtem

Milkyway765
napsal(a):
Máte někdo zkušenost s grabulkama APPLAWS ? Prý jsou teď špatné.Koupila jsem vzoreček našim docela chutnali ale bojím se kiupit větší pytel.
Jak, teď?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Milkyway765
napsal(a):
No většinou čtu že se výroba přesunula a nějak se změnily.
Pokud se to nestalo od doby, co jsem objednala dva sedmikilový pytle - je pravda, že to pár měsíců vydrží, ale při třech kočkách zase tak dlouho ne - tak o ničem nevím.
Ano, výroba se přesunula do Francie. Je to už ale minimálně pár měsíců. U nás kočkám Applaws chutnal a pak to trochu opadlo, ale nevím, jestli tím přesunem výroby nebo tím, že se ho přejedly (což se u nás stává poměrně pravidelně - kromě jedné značky - u všech granulí). Když tak zkuste to malé 400 g balení. Kvalita by se změnit snad neměla.
Acamar
napsal(a):
Ano, výroba se přesunula do Francie. Je to už ale minimálně pár měsíců. U nás kočkám Applaws chutnal a pak to trochu opadlo, ale nevím, jestli tím přesunem výroby nebo tím, že se ho přejedly (což se u nás stává poměrně pravidelně - kromě jedné značky - u všech granulí). Když tak zkuste to malé 400 g balení. Kvalita by se změnit snad neměla.
Děkuji :) no právě jak u nás naši mají ARDEN GRANGE tak chci zkusit zas změnu :).
Dobrý den, také jsem krmila Arden Grange kotěcí a přešla na Aplaws, který krmím již tři roky. S oběma naprostá spokojenost . Myslím, že jsou obě značky tak na stejné úrovni jen Aplaws výjde finančně o něco levněji.
notregistered

XXX.XXX.211.132
Milkyway765
napsal(a):
Tak máme Applaws ze začátku míchám s ARDEN GRANGE.Zatím, to vypadá dobře :) jen měkčí hovínka ne průjem jen měkčí nevím zda se to srovná :/.
Můžete sem napsat složení v jiném jazyce než cz ? Anglicky, italsky např. Stačí první 3 slova. Děkuji.
Milkyway765
napsal(a):
Tak zůstáváme u ARDEN GRANGE :) Jsou nejlepší krásně voní masem a čerstvostí a našim srdíčkům chutnají nejvíc.Takže nadále střídáme příchutě a k tomu čerstvé masíčko :).
U Applaws pozor - poslední dobrou si dost lidí stěžovalo, že menší balení byla cítit po spálenině. Většina prodejců to vyreklamovala, ale i tak.. :/.