Dobrý deň. Mám 2r kocúrika bývame na dome. Kocúr si chodí von kedy sa mu zachce a je tam koľko sa mu chce. Je vykastrovaný.Dávam mu pipetu proti kliešťom aj 2x mesačne a aj napriek tomu má nacucané kliešte veľké ako necht. Poradíte mi niečo účinné aby ich domov proste neťahal? Mám malú dcérku 1rok a už nejedenrát som po ňom našla odpadnutého nacucaného alebo len čerstvo donesených na zemi a bojím sa o malú. Lebo všetko čo nájde na zemi dáva do pusy keď štvornoškuje. Vytieram a zametám stále. Ďakujem za rady.
No i když je zavrhovaný kvůli nebezpečí uskrcení někde jak se by se mohl zaháknout, tak u koček mojí mámy nelíp na to na léto zabírá obojek tedy vloni poprvé i kvůli blechám od ježků, ale od té doby žádné klíště a to je nosili klidně i 2- 3 denně ted měli stronghold, ale i přes něho klíště donesli nacucané na blechy a ušní svab je ze zkušenosti 100%. budeme jim zase dávat obojek na sezonu i když ho měli poprvé za svůj život 7 a 6 let, tak si zvykli téměř hned.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Stronghold nefunguje a nikdy nefungoval na klíšťata.
pipety většinou nefungují, teď je novinka bravecto a to funguje, akorát teda klíšťata neodpuzuje, takže nekouslé klíště může přinést domů i tak.
kockomil

XXX.XXX.238.109
Kupte mu Bravecto, nám funguje bezvadně u koček i u psa.

Machyska
napsal(a):
Už jsem to dohledala na příbalovém letáku, garantují 12 týdnů, jaké máte osobní zkušenosti. Působí opravdu tak dlouho?
Na jedné veterinární poradně psali, že funguje i déle, ale tam šlo o tablety pro psy. Předpokládám, že by to mělo mít stejný účinek i u spot-on preparátu.
Osobní zkušenosti ještě nikdo mít nebude. bravecto pro kočky je na trhu od jara a dvanáct neděl to ještě nebylo.
ale u psů to opravdu funguje tak dlouho i déle.
napsal(a):
Osobní zkušenosti ještě nikdo mít nebude. bravecto pro kočky je na trhu od jara a dvanáct neděl to ještě nebylo.
ale u psů to opravdu funguje tak dlouho i déle.
Děkuji za odpověď.
Nejspíš to půjde pořídit jen přes veterináře, že? Na netu je jen jeden odkaz a na osobní odběr. Ráda bych to vyzkoušela.

Machyska
napsal(a):
Děkuji za odpověď.
Nejspíš to půjde pořídit jen přes veterináře, že? Na netu je jen jeden odkaz a na osobní odběr. Ráda bych to vyzkoušela.
Jj, prodej jen přes veteriny.