Janae

XXX.XXX.229.18
Potřebovala bych poradit s problémovou, dlouhodobě (mnoho let) nemocnou a neléčenou kočkou.
Já nevím, napadají mě nějaké útulky, spolky na ochranu zvířat nebo jiné instituce, kterým přijdou do rukou podobné kočky.
Napadá někoho kam se obrátit a kdo byl ochotný poradit?
Veterinář je jasný, ten nás čeká zítra, ale jak dál.
Děkuji
Nechci Kláru z televize, neřeším čůrání do peřin, ale vážnější problém.
Janae

XXX.XXX.229.18
rapotacka11
napsal(a):
Nemyslím, že by útulek pomohl.
Jsou přeplněné, nemají peníze, pro kočky stresující prostředí ...
Nemyslím dát kočku do útulku.
Mám k ní pouto a kupodivu i původní majitel ji má rád. Jde mi jen o radu jak ji zapojit do normálního života. Jak se k ní chovat.
Je mi jasné, že to s ní bude těžké a nikdy nebude normální, ale prostě ji chci a i musím pomoci.
Zrovna v útulku by s asimilací problémových koček mohli mít zkušenosti.
Janae
napsal(a):
Nemyslím dát kočku do útulku.
Mám k ní pouto a kupodivu i původní majitel ji má rád. Jde mi jen o radu jak ji zapojit do normálního života. Jak se k ní chovat.
Je mi jasné, že to s ní bude těžké a nikdy nebude normální, ale prostě ji chci a i musím pomoci.
Můžete zkusit se obrátit na hodonínský útulek. Jsem s nimi v kontaktu a pokud jsem potřebovala radu, vždy ochotně poradili i když vždy nešlo o kočku přímo z jejich útulku. A potřeboval-li i někdo z mého okolí poradit, odkázala jsem ho na tento útulek na paní Naďu Tomalovou, nikdy se nestalo, že by neporadila. Zkušenosti s nemocnými kočkami mají a nechybí jim ochota poradit. Napište na mailovou adresu: kocky.sos@seznam.cz... a bude-li potřeba, tak se s nimi pak spojíte telefonicky...
Janae

XXX.XXX.229.18
Bejina
napsal(a):
Můžete zkusit se obrátit na hodonínský útulek. Jsem s nimi v kontaktu a pokud jsem potřebovala radu, vždy ochotně poradili i když vždy nešlo o kočku přímo z jejich útulku. A potřeboval-li i někdo z mého okolí poradit, odkázala jsem ho na tento útulek na paní Naďu Tomalovou, nikdy se nestalo, že by neporadila. Zkušenosti s nemocnými kočkami mají a nechybí jim ochota poradit. Napište na mailovou adresu: kocky.sos@seznam.cz... a bude-li potřeba, tak se s nimi pak spojíte telefonicky...
Děkuji, zkusím to.
rapotacka11
napsal(a):
"""""""""""""""""""""""""""
S útulkem bych TO řešila jen v teoretické rovině.
V tak silné koncentraci koček, jaká tam zpravidla bývá,
bych se bála nákazy.
V teoretické rovině klidně napište i pí Cetlové z Azylu Kocourkov - také dlouhodobé zkušenosti s problémovými kočkami (včetně použití alternativních metod), doporučí případně i "kvalitní" veterináře - kontakt cetlova@azyl-kocourkov.cz, na webu je i tel., ale napište raději maila - pí Cetlová není na mobilu nonstop...