Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2017 15:42
beranifb

XXX.XXX.161.55

Dobrý den, chci se poradit ohledně granulí Meowing. Známá mi je doporučila, ale ta značka mi nic neříká. Krmím hlavně N&D, občas Carnilove nebo Arden grande (ty beru jen po menších balení). Ráda kočkám prostřídám kvůli pestrosti. Prosím o vaše zkušenosti s touto značkou. Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2017 17:07

Meowing H. jsou jedny z nejlepších, spolu s Canagan, Eden, N&D, Purizon. Kromě N&D jsou i ze stejné továrny. Lepší už neexistují ;-)
Jak komu chutná M.H., nevím, mé kočky sní vše.

7.6.2017 17:13
lavacca

XXX.XXX.32.239

Jj, MH jsou kvalitní, klidne prostridejte. ;).

7.6.2017 17:35
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Super, díky moc. Zítra si je objednám. Mají tam v nabídce asi 3 druhy, tak zkusím to kuře se žloutkem.

7.6.2017 17:44
beranifb

XXX.XXX.161.55

Děkuju za reakce, jak vidím granulky byly doporučeny dobře. Dostala jsem od kamošky na zkoušku vzorek. Čičinám chutnají, ale jak jsem psala jsou zvyklé na střídání. Proto jsem spíš chtěla vědět něco o kvalitě. Ty moje hvězdy jsou totiž docela vybíravé

7.6.2017 19:34

Britské granule jsou nejlepší, vážně.
Ale jak do toho zapadá tohle:
"lososový protein (16%), sleďová moučka (14%) " = moučka s ubohými antioxidanty 2x
škoda tyto míchat do kvality jako je ND, MH apod.

bb

20.11.2020 15:59
bb

XXX.XXX.186.22

Dnes jsem obdržel granule Meowing Heads So fish ticated Salmon. Překvapilo mne , že ve výrobním kodu je uvedeno MADE IN SPAIN. Řekl bych , že oproti dřívějšku jsou granule světlejší a že dříve nebyla rybí vůně granulí tak intenzívní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík