Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2017 11:51
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Prosím, kdo krmíte granule Purizon, koukněte na pytel. Kde je vaše konkrétní balení vyrobeno?
Zarazilo mě, že na mých kočičích Purizon rybí 400g (koupeno před měsícem) je zkratka SRB.. Díky moc.

notregistered

21.6.2017 20:41
notregistered

XXX.XXX.211.20

Nemám kočičí, jen psí
ryba - nápis "made in austria"
a ean je 426, což je německo, razítko tu není
takže podle mě vyrobeno v Rakousku, zabaleno do menších pytlíků v Mnichově, odkud zn. Purizon je

psí kachna made in germany, ean Německo, razítko jen číslo šarže
psí kuře made in Austria, bez razítek, ean stejný

psí jehně made in eu/uk GB, ean Něm.

někde jsem se dočetla, že Applaws bývalo made in uk, ale výroba v Thajsku, teď už je to zas jinak, myslím

v Srbsku vyrábí Farmina, myslím

mám jejich ND kuře a rybu - razítko Srbsko, ean Itálie

pokud EU, ok, beru

ale je to teda už trochu na hlavu..

21.6.2017 21:24
Acamar

XXX.XXX.29.135

Mám také rybí i jehněčí malé balení Purizon kupované teď v červnu na Zoohitu se zkratkou SRB, a koukla jsem i na kančí ND (kupované dříve na spokojeném psu) a taktéž SRB

22.6.2017 06:40
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Díky moc, dámy

25.7.2017 19:44
JanulaM

XXX.XXX.51.248

Já jsem teď koupila Kuře/ryba a taky vyrobeno v Srbsku. I se mi zdá, že se změnilo složení. Je tam míň ryby. Ať počítám jak počítám podle jejich složení se 70% masa nedopočítám. Myslím, že obsahovaly 12% sleďě (sušený+čerstvý) a teď jen 3%. Doufám, že to ta moje mlsná kočka bude stále dobře žřát, neb to jsou jediné granule, které dlouhodobě a s chutí žere.
Ale jestli se opravdu zhoršilo složení, tak mě jako pěkně štvou, cena zůstala samozřejmě stejná.

notregistered

27.7.2017 09:53
notregistered

XXX.XXX.211.158

Moje teorie - výroba u Farminy
granulí pro kočky je málo a s cenou 160 za kilo, nevím nevím kde vzít dobré a levnější
samozřejmě, že se muselo někde šetřit
výroba v GB je teď dražší, některé značky se sem už nedováží, řekli, že se to nevyplatí, museli by zdražit a my drahé nechceme, že
buďme rádi, že je tam kuře a ne kuřecí protein
jak se stalo u jiných granulí

každopádně, pořád raději tohle než hromada zbytků
kupuji jen čistě rybí.

27.7.2017 13:18
JanulaM

XXX.XXX.51.248

Mě rybí moc nežere, nejvíc jí jedou ty kuřecí. Ok beru, že se musí šetřit, ale ať neklamou na obale, kde je uvedeno 70% masa. Doufám, že jí pojedou stejně jako ty původní a už s kvalitou dolů nepůjdou.

27.7.2017 13:34
Acamar

XXX.XXX.29.135

U nás jedou po změně země výroby ty rybí stejně jako dříve. Složení jsem nezkoumala, nenapadlo mne, že změnili i recepturu navíc stejně to původní nemám k dispozici...

notregistered

27.7.2017 18:50
notregistered

XXX.XXX.211.158

No a co
tady je 85% a 15% zeleniny
https://www.orijen.ca/foods/dog-food/dry-dog-food/original/
zde je 50% jehněčího
https://acana.com/our-foods/singles/grass-fed-lamb/?lang=cs

podívám se na protein a hned je jasné, kolik tam je masa

u granulí se dívejte na "jasnost", původ, jak to vypadá celkově
nejen hromada masa
nikdo nemá hromadu masa
applaws ? a co ten nekvalitní tuk ?
nene, tudy cesta nevede

jestli teda jdete po kupě masa, fakt masa a ne vnitřností, tak tohle
https://www.masovegranule.cz/114294-eden-kocka-1-5-kg.html

ale fakt to není jen o tom.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík