Prozradí mi někdo, jak bude kotě vypadat v dospělosti? Popřípadě můžete vkládat fotografie Vašich stejně zbarvených koček
Janae

XXX.XXX.187.22
Ludmilk
napsal(a):
Prozradí mi někdo, jak bude kotě vypadat v dospělosti? Popřípadě můžete vkládat fotografie Vašich stejně zbarvených koček
Měla jsem takové kotě, kocourka, ale bez bílých tlapek. Bylo odstínované, hlavička černá a ocásek šedý. Schválně jsem si nechala doma, protože mě zajímala výsledná barva.
Kocour byl nakonec celočerný, ale opravdu uhlový bez zrzavých odlesků.
Janaaa
napsal(a):
Samík 11 týdnů,4 měsíce, a dnes...
No jo, ale to je colorpoint...ti se rodi svetli (az bili) a postupně se vybarvuji...zadavatelka ma ale jinou barvicku. Je taková do kourova...klasicke kourovce, ale vyleze do cerne srsti svetla podsada...a jak kocka roste, schova se to a je to videt jen po rozhrnuti srsti.
Tak máme druhý :) Jako přes kopírák s tímhle Kdyby zůstala taková barva, holčička doma zůstane určitě:).
Ludmilk
napsal(a):
Tak máme druhý :) Jako přes kopírák s tímhle Kdyby zůstala taková barva, holčička doma zůstane určitě:).
U tohoto mi ale prijde, ze ma jen par chloupků a ty vetsinou s rustem opravdu mizi. Nebo ma taky takhle svetla zada jako to prvni? Já bych asi neodolala a zustalo by doma pro tu zajimavost ho videt vyrustat a vybarvovat se. :) I kdyby se nakonec prebarvilo do černobíla, ty jsou taky krásne. :).
Kdysi jsem měla černobílou kočku, která si někde pořídila koťata. Narodili se tři a právě kočička byla skoro stejně zbarvená, jako vaše koťátka, jen bych řekla, že mněla víc bílé. Druhá kočička byla zas totéž bez bílé a kocourek byl modrý. A to modrou barvou jako mají třeba kartouzské kočky a takový zůstal napořád (nechala jsem si ho, toho nešlo dát). Kočičky šli spolu do vsi, ta bez bílé zčernala takovou matnou černou, ta druhá byla šedomodro bílá. Ale jak to dopadne u vás, to ukáže jen čas .
Ludmilk
napsal(a):
Jsou uplne stejna. Akorát tohle možná je blbe vyfoceny... máma je černá, táta modrej bicolor, tak se nám to trochu pohádalo
Aha, ono to dela ta poloha foceni. Takhle je to hlavni zakryte na te druhe fotce rukou. :)
No, i tak bych cekala klasicke plne barvy...pokud by nemela kocka vlohu pro modrou, mela by tam byt klasicky cerna a cernobila kotata. Tohle je trochu zahada. :).