Prcek29

XXX.XXX.113.136
Dobrý den,
Mam nalezeny kotatko, kterymu je 6 týdnu. Granulky me baštit nechce. Co mu màm dávat, aby mel.vsechno potrebny, pro vývoj. Dekuji.
Prcek29
napsal(a):
Dobrý den,
Mam nalezeny kotatko, kterymu je 6 týdnu. Granulky me baštit nechce. Co mu màm dávat, aby mel.vsechno potrebny, pro vývoj. Dekuji.
Nejlepsi je syrové maso - kure, hovězí, vepřové, atd. Nakrájet na malé kousky, aby to ukousalo. Pokud by nechtělo syrové, zkuste vařené.
Taky jsou různé kapsičky a konzervy pro koťata - různé paštiky ( např. Nuevo, Animonda Carny, Mac' s) či kousky ( Ontario 95g, Animonda Carny oceán 80g, Brit Care, atd.). Jukněte se tady - fotí e tam kapsy a konzervy, jakou mají konzistenci pro lepší výběr : https://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/3287584/kapsicky-konzervy-real-foto#a3345071
Granulky jste nabídli jake? Někdy to musi člověk chvíli zkoušet nez najde nějaké vhodně... u nas basti kočky Brit Care a chutnaji. Seniorkam míchám kvůli zubum senior a kitten a ty kitten jsou fajn malé. ;).
Vyzkoušejte namočené granulky v kotěcím mléce (v horším případě neslazené kondenzované mléko TATRA, ředí se 1:1), nebo ve vodě.
Taky maso se naše koťata učila jíst uvařené, jemně nasekané a namočené v kotěcím mléce. Z počátku prstem trochu na pusinku, aby se muselo kotě olíznout.
Je ještě maličké naučí se to. Mléko dávat stříkačkou bez jehly, pokud nepije samo.
Naše koťata budou mít v neděli 5 týdnů a kromě toho, že ještě pijí od matky už pomalu začínají zkoušet i pevnou stravu. Nejvíc jede syrové maso nakrájené na malé kousíčky-zkouším krůtí srdíčka, vepřové, kuřecí. Taky mleté pštrosí Kotěcí mléko nechtějí vůbec spíš polizují vodu. Z kapsišek Miamor(to se naučily od mamy) ale také Felixy. Jo abych nezapoměla, tak kočka včera přinesla malou myš a jedno kotě ji během vteřiny mělo v hubě. A nechtělo pustit ani za nic
prcek29

XXX.XXX.155.4
Granulky mám Smille a obednala jsem konzervy CARNY tak snad mě to malá bude papat.