Dobrý den, chci se zeptat, máte někdo bílou kočičku neb kocourka? Mám vybraného kocourka co má jedno oko modré a druhé zelené. Jakou povahu mají bílé kočičky? Četla jsem že jsou velmi mazlivé a přátelské. Taky bych se chtěla zeptat na hluchotu. Pán co nám má kocourka dát říká že slyší. Může se hluchota projevit i později?
Ahoj, já mám 3 bílé kočičky. Dva kocourky, ti slyší a kočičku, je bohužel hluchá. Povahou jsou to nejlepší kočky co jsem kdy měla. Jsou umazlené a vyžadují se mazlení. :) Chovám andulky a ty mohu mít klidně puštěné a kočky jim neublíží. První kocourek má jedno oko modré, druhý obě oči modré a kočička má oči oranžové. Kocourci jsou k nezaplacení, jsou úžasní. Kočička také, ale občas nemá náladu. Hold je to kočka... :D
Takže za mě běloušci super!
Simm1502
napsal(a):
Ahoj, já mám 3 bílé kočičky. Dva kocourky, ti slyší a kočičku, je bohužel hluchá. Povahou jsou to nejlepší kočky co jsem kdy měla. Jsou umazlené a vyžadují se mazlení. :) Chovám andulky a ty mohu mít klidně puštěné a kočky jim neublíží. První kocourek má jedno oko modré, druhý obě oči modré a kočička má oči oranžové. Kocourci jsou k nezaplacení, jsou úžasní. Kočička také, ale občas nemá náladu. Hold je to kočka... :D
Takže za mě běloušci super!
..to je roztomilé, jak jste si tak pěkně odpověděla...