Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2017 17:14
Simm1502

XXX.XXX.32.36

Dobrý den, chci se zeptat, máte někdo bílou kočičku neb kocourka? Mám vybraného kocourka co má jedno oko modré a druhé zelené. Jakou povahu mají bílé kočičky? Četla jsem že jsou velmi mazlivé a přátelské. Taky bych se chtěla zeptat na hluchotu. Pán co nám má kocourka dát říká že slyší. Může se hluchota projevit i později?

24.9.2017 17:19
Simm1502

XXX.XXX.32.36

Ahoj, já mám 3 bílé kočičky. Dva kocourky, ti slyší a kočičku, je bohužel hluchá. Povahou jsou to nejlepší kočky co jsem kdy měla. Jsou umazlené a vyžadují se mazlení. :) Chovám andulky a ty mohu mít klidně puštěné a kočky jim neublíží. První kocourek má jedno oko modré, druhý obě oči modré a kočička má oči oranžové. Kocourci jsou k nezaplacení, jsou úžasní. Kočička také, ale občas nemá náladu. Hold je to kočka... :D
Takže za mě běloušci super!

24.9.2017 17:45
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Sám sobě odpovědět dobrá práce no nevím nick SimLan tu už byl a zrovna se dobře nezapsal jenom jako provokatér lze to i dohledat vím kde.

24.9.2017 17:48
Bejina

XXX.XXX.112.69

Laila.aila napsal(a):
Sám sobě odpovědět dobrá práce no nevím nick SimLan tu už byl a zrovna se dobře nezapsal jenom jako provokatér lze to i dohledat vím kde.

Také se na to koukám... že si tazatel i sám rovnou odpověděl...

24.9.2017 20:17
Edánek

XXX.XXX.245.172

Simm1502 napsal(a):
Ahoj, já mám 3 bílé kočičky. Dva kocourky, ti slyší a kočičku, je bohužel hluchá. Povahou jsou to nejlepší kočky co jsem kdy měla. Jsou umazlené a vyžadují se mazlení. :) Chovám andulky a ty mohu mít klidně puštěné a kočky jim neublíží. První kocourek má jedno oko modré, druhý obě oči modré a kočička má oči oranžové. Kocourci jsou k nezaplacení, jsou úžasní. Kočička také, ale občas nemá náladu. Hold je to kočka... :D
Takže za mě běloušci super!

..to je roztomilé, jak jste si tak pěkně odpověděla...

25.9.2017 21:58
Rita R

XXX.XXX.69.197

Edánek napsal(a):
..to je roztomilé, jak jste si tak pěkně odpověděla...

Taky si říkám, co je to za chybu v matrixu.. xD Pobavil mě i poněkud dětinský styl příspěvku, protože mám 1 bílou kočičku, která má oranžové obě oči, ano slyší, a ne, není to mazlivka... :P.

26.9.2017 22:42
Edánek

XXX.XXX.170.48

Rita R napsal(a):
Taky si říkám, co je to za chybu v matrixu.. xD Pobavil mě i poněkud dětinský styl příspěvku, protože mám 1 bílou kočičku, která má oranžové obě oči, ano slyší, a ne, není to mazlivka... :P.

..no jo no

5.10.2017 12:06
michaela_89

XXX.XXX.23.198

Přidejte reakci

Přidat smajlík