čičinky

XXX.XXX.118.175
Doporučte prosím nejkvalitnější granule pro kočku, měl problémy s čůráním-nečůral, kameny neměl, jen zánět.Dostal Royal Canin urinyry s/o, čtu na něj jen kritiku a nevím co místo něj koupit. Děkuji za odpověď.
Žádné. Moje kočka měla struvitové kameny a zánět. Dostala ATB a samozřejmě Rc dietni granule. Vydržela jsem to měsíc. Kočka nežrala, hroznou srst a kradla jidlo i z hrnců na sporáku.
Začala jsem krmit masem, kvalitníma konzervama a bezobilné granule. Koupila jsem fontánku, aby víc pila a když jsem viděla, že nějak často lítá do záchodku, tak jsem dávala Urinal sirup. Kočina je osm let bez problémů a letos oslaví šestnáct let..
čičinky

XXX.XXX.118.175
Díky za odpověd trovet urinary jsem dávala předtím než vznikl zánět.
Budu se opakovat - Jako prevence močových problemu je ale nejlepsi voda, voda a voda -) krmeni mokrym krmivem. Maso / kvalitní konzervy/ kvalitní kapsičky.
Granule jste krmili před dietou jake? U nas třeba chutná Brit Care a Carnilove. K tomu mají denně syrové maso ( nejvíc hovězí, vepřové, drůbež) nebo kvalitní konzervy ( Macs, Animonda Carny, Nuevo, atd.). A za ta léta neznáme žádné moc. problemy. ;).