Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2017 20:33
Eso

XXX.XXX.139.27

Dobrý den, moje kočka už tak 3-4 dny jakoby sípe, přijde mi že blbě dýchá u toho se klepe, je zalezlá, nehraje si má už i takový nevidomý výraz a otevřenou pusinku trošku, není stará jsou jí dva roky. Jí, ale méně než předtím. Je jasné že budu muset k veterináři, protože nejdřív jsem si myslela, že je jen nastydlá, protože druhá kočka nám minulý týden pšíkala, ale už je v pořádku, ale dnes už se mi nelíbí a je pozdě teď ji nikam nevezmu spíš ze zoufalosti se ptám předběžně jestli někdo netuší, co by to mohlo být, než tam zítra pojedu? Děkuji za odpovědi

31.10.2017 07:45
Bejina

XXX.XXX.112.69

Eso napsal(a):
Dobrý den, moje kočka už tak 3-4 dny jakoby sípe, přijde mi že blbě dýchá u toho se klepe, je zalezlá, nehraje si má už i takový nevidomý výraz a otevřenou pusinku trošku, není stará jsou jí dva roky. Jí, ale méně než předtím. Je jasné že budu muset k veterináři, protože nejdřív jsem si myslela, že je jen nastydlá, protože druhá kočka nám minulý týden pšíkala, ale už je v pořádku, ale dnes už se mi nelíbí a je pozdě teď ji nikam nevezmu spíš ze zoufalosti se ptám předběžně jestli někdo netuší, co by to mohlo být, než tam zítra pojedu? Děkuji za odpovědi

Na veterinu co nejdříve, tady vám zřejmě stejně nikdo nic jiného neporadí...

31.10.2017 18:54
peggi16

XXX.XXX.61.147

Mohlo ji srazit auto. Na veterinu jste měli jet hned, není na co čekat.

31.10.2017 21:21
Enter

XXX.XXX.158.148

Eso napsal(a):

Takhle se u našeho kocoura projevila silná laringitida, místo mňoukání sípal a pískal.Jedte na veterinu, dostane antibiotika a bude dobře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2017 10:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Také měl náš jeden kocour laryngitidu. Jak začal chrčet, tak jsem okamžitě volala taxi (ale nemáme to daleko do města), protože jsem měla strach, že něco vdechnul. Dostal ATB a kortokoidy a během noci mu otok splaskl a dýchání už bylo v pořádku.

1.11.2017 13:06
Eso

XXX.XXX.139.27

Tak jsme byli u veterináře a dostala zápal plic, ale nevím jak je to možné, když je to bytová kočka.40 teplota, tak dostala prďadlo do zadečku a prášky, a za pár dní by měla být fit, už mi spapala i taštičku. Děkuji všem za reakce smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík