Dobrý den, asi před měsícem jsem si pořídil koťátko. Bylo v pořádku ale předevčírem spadlo na hlavu z radiátoru. Chovalo se divne, točilo se dokola, nejedlo, nepilo a zkrátka jen lezelo. Vydal jsem se k veterináři a ten mi řekl že jsem přijel v čas. Že má jen malej otřes mozku. Dal mu 2 injekce z toho jednu do svalů..rikal že by měl být v pořádku. Přijel jsem domu a zase jen ležel a nic nedělal. Říkal jsem si že počkám do druhého dne a kdyžtak s ním pojedu znovu na veterinu. Ráno jsem se probudil a koťátko leželo vedle mne mrtvé. Nevíte co se mu mohlo stát?
Uživatel s deaktivovaným účtem

KočičkyJsouNejlepsi
napsal(a):
Dobrý den, asi před měsícem jsem si pořídil koťátko. Bylo v pořádku ale předevčírem spadlo na hlavu z radiátoru. Chovalo se divne, točilo se dokola, nejedlo, nepilo a zkrátka jen lezelo. Vydal jsem se k veterináři a ten mi řekl že jsem přijel v čas. Že má jen malej otřes mozku. Dal mu 2 injekce z toho jednu do svalů..rikal že by měl být v pořádku. Přijel jsem domu a zase jen ležel a nic nedělal. Říkal jsem si že počkám do druhého dne a kdyžtak s ním pojedu znovu na veterinu. Ráno jsem se probudil a koťátko leželo vedle mne mrtvé. Nevíte co se mu mohlo stát?
To není žádná náhlá smrt. Prostě si pádem přivodilo nejen otřes, ale i krvácení do mozku.
KočičkyJsouNejlepsi
napsal(a):
Bohužel evidentně krvácení do mozku... osobně se divím, že si ho nechtěli na veterině nechat na pozorování...to asi nebyla klinika, že?
Já ze zásahy s úrazy jezdím na kliniku, kde je možnost i hospitalizace, atd. a hlavně mají RTG, sono, rozbor krve a další hnedka po ruce. Očkování, menší rány, apod. řeším u svého veta. Cokoli vážnějšího jezdím rovnou na kliniku.
Koťátka je mi líto. Budiž vám to poučením pro příště, že kotě je jako dítě - musíte ho hlídat, hlídat a hlídat, aby si něco neudělalo.
Také mi je moc líto kotěte
Trochu mne mrzí komentáře pod otázkou, přijde mi, že když člověk nemá s řešením různých zdravotních problémů u koček zkušenosti, ani ho nenapadne nevěřit veterináři, prostě neodhadne co a jak se projevuje. Zadavatel se na to nevykašlal a nenechal kotě zemřít bez pomoci, a navíc měl smůlu na špatnou diagnozu. A s hlídáním koťat i dětí to také snad známe všichni, že při veškeré snaze se ne vždy podaří všemu zabránit...