Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2017 07:56
evis

XXX.XXX.74.184

Zdravím všechny, budeme mít nalezence z útulku - dvě koťata, kočka a kocourek. Kdo má zkušenost, kdy a koho dát první kastrovat, aby nedošlo k nežádoucímu nakrytí? Díky za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2017 08:07

evis napsal(a):
Zdravím všechny, budeme mít nalezence z útulku - dvě koťata, kočka a kocourek. Kdo má zkušenost, kdy a koho dát první kastrovat, aby nedošlo k nežádoucímu nakrytí? Díky za rady.

V březnu obě dvě, nebo kočičku a kocoura jakmile začne smrdět.

16.11.2017 11:44
lavacca

XXX.XXX.218.25

evis napsal(a):

První bych kastrovala v 5-6 měsících kočičku, kocourka hnedka jak začne být cítit kocouřinou - většinou kolem 7.-8.měsíce.

16.11.2017 12:36
evis

XXX.XXX.74.184

Děkuji, já jsem právě nevěděla, odkdy může kočka mít koťata. Měli jsme kočičku, která se k nám přitoulala, věk jsem neodhadla ani omylem a pak jsme zjistli, že bude mít koťata. Druhá kočička si to odbyla, než jsme ji pustili po zimě ven, to měla 7měsíců. Kocourek byl miláček úžasný, vůbec nesmrděl a ve 14 měsíci nám ho vet uspal před katrací a už se neprobudil...

16.11.2017 12:50

evis napsal(a):
Děkuji, já jsem právě nevěděla, odkdy může kočka mít koťata. Měli jsme kočičku, která se k nám přitoulala, věk jsem neodhadla ani omylem a pak jsme zjistli, že bude mít koťata. Druhá kočička si to odbyla, než jsme ji pustili po zimě ven, to měla 7měsíců. Kocourek byl miláček úžasný, vůbec nesmrděl a ve 14 měsíci nám ho vet uspal před katrací a už se neprobudil...

16.11.2017 15:59
lavacca

XXX.XXX.218.25

evis napsal(a):

Nám venkovní kočena zabřezla a porodila 1 kočičku už v 5 měsících, nečekali jsme, že už tak brzy může. Její máma říjela až v 10 měsících.

To s kocourkem je mi líto. :( Co se stalo víte?

20.11.2017 09:49
evis

XXX.XXX.74.184

lavacca napsal(a):
Nám venkovní kočena zabřezla a porodila 1 kočičku už v 5 měsících, nečekali jsme, že už tak brzy může. Její máma říjela až v 10 měsících.

To s kocourkem je mi líto. :( Co se stalo víte?

Právě nevíme, kdy to může přijít, raději necháme kočičku vykastrovat dřív.

Nevíme.. celkově to bylo podivné od začátku, nedali jsme na vnitřní pocity, pitomci smajlík nenechali jsme ho pitvat, život mu to nevrátí..

Přidejte reakci

Přidat smajlík