Ztvrdlý struk a rozbitý nos

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2017 10:36
Maartiinka

XXX.XXX.65.254

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit, rodiče mají přes patnáct let starou, domácí, kastrovanou sibiřskou kočku. Již po několikátý týden pozoruji, že má pod jedním strukem bulku, která zdá se mi, se stále zvětšuje. Tvrdili, že jí to rozmasirovávají, ale podle mě to k ničemu nevede. Netušíte, co by to mohlo být? Pro změnu si ještě teď někde nejspíš odřela nos, který tím, jak si ho pořád líže, začal mokvat. Mažou to framykoinem, ale podle mě též bezvýsledně. Máte někdo nějakou radu, nebo ji co nejdřív vzít k veterináři? Nebyli tam ještě z toho důvodu, že cestování opravdu špatně nese, zvrací a pak se jí na měsíc osype pusa.
Předem děkuji za jakoukoli odpověď. :).

26.11.2017 11:19
Edánek

XXX.XXX.229.25

Maartiinka napsal(a):
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit, rodiče mají přes patnáct let starou, domácí, kastrovanou sibiřskou kočku. Již po několikátý týden pozoruji, že má pod jedním strukem bulku, která zdá se mi, se stále zvětšuje. Tvrdili, že jí to rozmasirovávají, ale podle mě to k ničemu nevede. Netušíte, co by to mohlo být? Pro změnu si ještě teď někde nejspíš odřela nos, který tím, jak si ho pořád líže, začal mokvat. Mažou to framykoinem, ale podle mě též bezvýsledně. Máte někdo nějakou radu, nebo ji co nejdřív vzít k veterináři? Nebyli tam ještě z toho důvodu, že cestování opravdu špatně nese, zvrací a pak se jí na měsíc osype pusa.
Předem děkuji za jakoukoli odpověď. :).

...chápu její strach, ale bez veterináře to tady asi nevyřešíte...vzala bych jí k němu co nejdříve...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2017 11:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bulka na mléčné žláze je tumor.

A to co má na nose vypadá jako eosinofilní vyrážka. To není bakteriální infekce, ale alergická reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík