Kočička zlobí a čůrá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2017 17:35
Miau

XXX.XXX.211.58

Dobrý den, kočička je moje zlatíčko, ale přijde mi, že mě za něco trestá. Když jsem s ní sama doma, je to mazlíček. Všude mě sleduje. No a pak domů přijde přítel (kterého má ráda), nebo návštěva a z mazlíčka je rázem ničivý zlobivý čert. Jde trhat tapety, překusuje šňůry u žaluzií a dokonce se začala pocuravat. Nechápu proč najednou tak začala zlobit, nemůže být nějak nastydla a dávat to takto najevo?

13.12.2017 17:11
peggi16

XXX.XXX.61.147

Možná žárlí, možná se jí v době návštěv málo věnujete (z jejího pohledu), a proto zlobí, upoutává na sebe pozornost...zkuste ji trochu víc vychovat, i kočky jdou vychovávat. Musí si zvyknout, že nejste jen její majetek, kočky si totiž rády člověka přivlastňují.

23.12.2017 15:25
berlusconi

XXX.XXX.238.109

Já myslím, že by vám mohl pomoct Feliway. Nebo mrkněte sem - https://www.metropolevet.cz/stres-u-kocek-kocka-moci-mimo-zachod/.

24.12.2017 12:16
Miau

XXX.XXX.211.58

Zdravím, feliway mám, něco málo přes dva týdny (kočičku mám teď druhy den po kastraci tak nic nečekám, akorát ted uz konečně litá jako dřív a uz dvakrát curala mimo), ale ani předtím mi neprisla žádná změna. Nevím musí to dyl pusobit? nechci aby mi byl celý byt cítit po curankach.

24.12.2017 12:18
Miau

XXX.XXX.211.58

Jinak žádný z příznaků, že by měla mít problém s moc. Nema, cura pořádně vydatne, nic ji nebolí.

24.12.2017 15:07
lunin

XXX.XXX.109.199

Co jí zkusit pořídit kamaráda? Když je doma sama, tak se nudí a bude dělat naschvály.

24.12.2017 23:44
Miau

XXX.XXX.211.58

Mamca má kocicku kliďase a kocourka rošťáka na hraní. Oba zmlatila. Pokus o zkamaradeni se tedy nepovedl, plus když jsem je pomazlila, tak se pěkně urazila. Bojím se aby "nového kamaráda" nezačala šikanovat a zarlit. No uvidíme třeba až se úplně zotavi po kastraci tak bude zase andílek?

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2017 16:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kočky se musí seznamovat postupně. Některým to trvá několik dnů, týdnů, jiným měsíc. Některé se po určité době jen tolerují, některé se neskamarádí nikdy. Nedá se to odhadnout... Avšak pokud si dvě (více koček) kočky "sednou", je to "výhra" smajlík

31.12.2017 06:12
fikovnice

XXX.XXX.168.81

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kočky se musí seznamovat postupně. Některým to trvá několik dnů, týdnů, jiným měsíc. Některé se po určité době jen tolerují, některé se neskamarádí nikdy. Nedá se to odhadnout... Avšak pokud si dvě (více koček) kočky "sednou", je to "výhra" smajlík

Přesně tak. Je to v podstatě loterie .
Co se radí u byťáků, je dát dohromady - když už - různá pohlaví. A samozřejmě kastrace. Než kočičák kočenu nakryje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík