Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj kočkomilci, mám na vás velkou prosbu. Potřebuji pomoc s umístěním šestnáctileté bytové kočičky, je krátkosrstá, želvovinové zbarvení, kastrovaná, zdravá, plachá ale jinak bezproblémová. Již asi 15 let žije v bytě jako jediná kočka takže nevím jak by se snesla s ostatními. Docela spěchá. U mého synovce se projevila alergie a teta se kvůli tomu chce kočky zbavit. Už ji dovezli i na veterinu utratit, ale veterinář odmítl utratit zdravé zvíře. Teď ji chce dát ke známé, kde bude jen venku snad s přístupem do nevytápěné místnosti (garáž nebo dílna). Nedokážu si přestavit, jak zvládne takový teplotní šok. Do jara až se oteplí čekat nechtějí.
Snad zítra mi ji nafotí, tak dodám i fotky a dám to i do inzerce. I jen dočaska než se najde trvalý domov hodně pomůže. Za každou pomoc předem moc děkuji.
foto podobné kočičky stažené z internetu:
edit: jindřichohradecko.

saola
napsal(a):
A proč si ji nevezmete domů vy, chingis? Střechu nad hlavou evidentně máte, proč byste starou kočku dávala do nevytápěné místnosti? Na psy si třeba zvykne...koneckonců je snazší hledat pomoc v rámci rodiny (obvykle).
Jo, kdybych měla přebytečnejch 10-15 tisíc.. tak by jí sem stejně takhle narychlo neposlala, neb nemá čip ani vakcínu proti vzteklině. Být v evropě tak už je dávno u mě. No štvou mě neskutečně. I u cizího zvířete by mě to naštvalo, takovýhle přístup, a u kočky co znám patnáct let? Snad se mi podaří něco najít.

Tak bohužel, radši ji utratí než dát "cizím".

napsal(a):
Tak bohužel, radši ji utratí než dát "cizím".
Dnes jsou tak bezcitní lidé Svět se v "zadnici" obrací...

Coo?
...pokud by se rozmysleli, dejte vedet.
Sla by do RD (ovsem kocici dvirka ve vsech dverich, zadnej "pastak"...).
Novy domov by sdilela se psem, kockou a kocourem v Praze.
...no a pokud by se ji nelibilo u nas, tak verim tomu, ze by si v sousedstvi nasla "lepsi majitele"...
Tohle kocky umi.

napsal(a):
Coo?
...pokud by se rozmysleli, dejte vedet.
Sla by do RD (ovsem kocici dvirka ve vsech dverich, zadnej "pastak"...).
Novy domov by sdilela se psem, kockou a kocourem v Praze.
...no a pokud by se ji nelibilo u nas, tak verim tomu, ze by si v sousedstvi nasla "lepsi majitele"...
Tohle kocky umi.
Victoria, díky moc za nabídku, kočička nakonec skončila v té dílně, a dál ji už stěhovat nechtějí. Údajně tam nakonec je možnost přitopit, tak snad se zabydlí. Ještě ji prý noví majitelé neviděli.
napsal(a):
Victoria, díky moc za nabídku, kočička nakonec skončila v té dílně, a dál ji už stěhovat nechtějí. Údajně tam nakonec je možnost přitopit, tak snad se zabydlí. Ještě ji prý noví majitelé neviděli.
Je to škoda... u Victorie by se jistě měla stokrát líp...