Pokud si nejste schopná načíst základní informace o březosti kočky, tak proč ji připustíte ke kocourovi?
Těchto informací je plný internet. Načtěte si vše, co je potřeba udělat a jak kočce zajistit klidný a bezproblémový porod. Je domácí, nebo venkovní. Máte ji odčervenou, nemá blechy, je zdravá...? Co uděláte s koťaty?
Úplně zbytečně množíte kočky, kterých je plný útulek. Chápu, že si chcete udělat radost, ale...Pokud už se stalo, tak ji po koťatech nechte vykastrovat. Už teď hledejte koťatům nový domov a vyžadujte po nových majitelích kastraci, aby jednou neskončili v útulku, nebo ještě hůř.
Až budete potřebovat radu, kterou na internetu nenajdete, nebo nebudete něčemu rozumět tak teprve potom se ptejte. i zde na iFauně je o březosti koček spousta informací.
Uživatel s deaktivovaným účtem

zelenafarma
napsal(a):
To asi březí ještě nebude, když ji kocour nakryje až za měsíc
Nebo naopak na tuti nezabřezla
Moc se omlouvám já je k sobě nepřipouštěla ale kočička je venkovní odčervená bez blech a zdravá..
Jen vím že jsem je viděla a nebyla jsem si jista tak jsem se radši zeptala...
O kotátka bude dobře postaráno a v žádném případě nepůjdou do útulku...
Vždy si najdem vhodné zájemce v okolí bydlíme totiž na menší vesničce...
Na internet jsem se taky dívala ale ty informace byly odlišné tak jsem se projistotu zeptala tady..
A popravdě vůbec nevím jestli bude březí tak se omlouvám ale jistota je jistota...
Machyska
napsal(a):
Pokud si nejste schopná načíst základní informace o březosti kočky, tak proč ji připustíte ke kocourovi?
Těchto informací je plný internet. Načtěte si vše, co je potřeba udělat a jak kočce zajistit klidný a bezproblémový porod. Je domácí, nebo venkovní. Máte ji odčervenou, nemá blechy, je zdravá...? Co uděláte s koťaty?
Úplně zbytečně množíte kočky, kterých je plný útulek. Chápu, že si chcete udělat radost, ale...Pokud už se stalo, tak ji po koťatech nechte vykastrovat. Už teď hledejte koťatům nový domov a vyžadujte po nových majitelích kastraci, aby jednou neskončili v útulku, nebo ještě hůř.
Až budete potřebovat radu, kterou na internetu nenajdete, nebo nebudete něčemu rozumět tak teprve potom se ptejte. i zde na iFauně je o březosti koček spousta informací.
Moc se omlouvám já je k sobě nepřipouštěla ale kočička je venkovní odčervená bez blech a zdravá..
Jen vím že jsem je viděla a nebyla jsem si jista tak jsem se radši zeptala...
O kotátka bude dobře postaráno a v žádném případě nepůjdou do útulku...
Vždy si najdem vhodné zájemce v okolí bydlíme totiž na menší vesničce...
Na internet jsem se taky dívala ale ty informace byly odlišné tak jsem se projistotu zeptala tady..
A popravdě vůbec nevím jestli bude březí tak se omlouvám ale jistota je jistota...
Omlouvat se nemusíte, ale je vždy dobré si základ načíst a pak se ptát na to, čemu konkrétně nerozumíte.
S porodem kočky je to stejné jako u lidí. Nikdo vám to přesně neřekne. Většinou je to plus minus 65 dní, ale může to být v rozmezí 58 - 75 (dle dostupné literatury). Datum porodu ovlivní mnoho věcí např. i počet očekávaných koťat a ty delší termíny bývají spíš u velkých plemen koček. Určitě kočičce min. dva týdny před porodem přichystejte nějakou krabici vystlanou senem, nebo slámou a dejte ji na bezpečné místo. Je možné, že pokud už rodila, tak má nějaké své oblíbené místo, ale možná bude za teplý pelíšek vděčná. Pozor na kocoury, někdy koťata zakousnou, aby byla kočka opět "svolná".