Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2018 17:35
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

Jak dlouho bude kočka březí když 22.3. byla se samcem v, kontaktu" .
Moje kočka je pouliční směs...
Má 4 roky...
DĚKUJI moc za info...

23.2.2018 17:48
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

To asi březí ještě nebude, když ji kocour nakryje až za měsíc

23.2.2018 18:04
Machyska

XXX.XXX.252.23

Pokud si nejste schopná načíst základní informace o březosti kočky, tak proč ji připustíte ke kocourovi?
Těchto informací je plný internet. Načtěte si vše, co je potřeba udělat a jak kočce zajistit klidný a bezproblémový porod. Je domácí, nebo venkovní. Máte ji odčervenou, nemá blechy, je zdravá...? Co uděláte s koťaty?

Úplně zbytečně množíte kočky, kterých je plný útulek. Chápu, že si chcete udělat radost, ale...Pokud už se stalo, tak ji po koťatech nechte vykastrovat. Už teď hledejte koťatům nový domov a vyžadujte po nových majitelích kastraci, aby jednou neskončili v útulku, nebo ještě hůř.

Až budete potřebovat radu, kterou na internetu nenajdete, nebo nebudete něčemu rozumět tak teprve potom se ptejte. i zde na iFauně je o březosti koček spousta informací.

23.2.2018 18:36
Bejina

XXX.XXX.112.69

zelenafarma napsal(a):

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2018 18:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

zelenafarma napsal(a):

Nebo naopak na tuti nezabřezla

23.2.2018 18:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

Krytí 22.1. porod pravděpodobně 26.3.

(22.2. - 26.4.).
(22.3. - 24.5.)
(22.12. - 23.2.)
- pravděpodobné porody.

Už měla někdy koťata ?

25.2.2018 13:24
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

Moc se omlouvám já je k sobě nepřipouštěla ale kočička je venkovní odčervená bez blech a zdravá..
Jen vím že jsem je viděla a nebyla jsem si jista tak jsem se radši zeptala...
O kotátka bude dobře postaráno a v žádném případě nepůjdou do útulku...
Vždy si najdem vhodné zájemce v okolí bydlíme totiž na menší vesničce...
Na internet jsem se taky dívala ale ty informace byly odlišné tak jsem se projistotu zeptala tady..
A popravdě vůbec nevím jestli bude březí tak se omlouvám ale jistota je jistota...

25.2.2018 13:25
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

rapotacka11 napsal(a):

(22.2. - 26.4.).
(22.3. - 24.5.)
(22.12. - 23.2.)
- pravděpodobné porody.

Už měla někdy koťata ?

Děkuji moc

25.2.2018 13:25
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

giginkalilka napsal(a):
Děkuji moc

Ano mněla už 2krát.

25.2.2018 13:28
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

Machyska napsal(a):
Pokud si nejste schopná načíst základní informace o březosti kočky, tak proč ji připustíte ke kocourovi?
Těchto informací je plný internet. Načtěte si vše, co je potřeba udělat a jak kočce zajistit klidný a bezproblémový porod. Je domácí, nebo venkovní. Máte ji odčervenou, nemá blechy, je zdravá...? Co uděláte s koťaty?

Úplně zbytečně množíte kočky, kterých je plný útulek. Chápu, že si chcete udělat radost, ale...Pokud už se stalo, tak ji po koťatech nechte vykastrovat. Už teď hledejte koťatům nový domov a vyžadujte po nových majitelích kastraci, aby jednou neskončili v útulku, nebo ještě hůř.

Až budete potřebovat radu, kterou na internetu nenajdete, nebo nebudete něčemu rozumět tak teprve potom se ptejte. i zde na iFauně je o březosti koček spousta informací.

Moc se omlouvám já je k sobě nepřipouštěla ale kočička je venkovní odčervená bez blech a zdravá..
Jen vím že jsem je viděla a nebyla jsem si jista tak jsem se radši zeptala...
O kotátka bude dobře postaráno a v žádném případě nepůjdou do útulku...
Vždy si najdem vhodné zájemce v okolí bydlíme totiž na menší vesničce...
Na internet jsem se taky dívala ale ty informace byly odlišné tak jsem se projistotu zeptala tady..
A popravdě vůbec nevím jestli bude březí tak se omlouvám ale jistota je jistota...

25.2.2018 16:35
Machyska

XXX.XXX.252.23

Omlouvat se nemusíte, ale je vždy dobré si základ načíst a pak se ptát na to, čemu konkrétně nerozumíte.

S porodem kočky je to stejné jako u lidí. Nikdo vám to přesně neřekne. Většinou je to plus minus 65 dní, ale může to být v rozmezí 58 - 75 (dle dostupné literatury). Datum porodu ovlivní mnoho věcí např. i počet očekávaných koťat a ty delší termíny bývají spíš u velkých plemen koček. Určitě kočičce min. dva týdny před porodem přichystejte nějakou krabici vystlanou senem, nebo slámou a dejte ji na bezpečné místo. Je možné, že pokud už rodila, tak má nějaké své oblíbené místo, ale možná bude za teplý pelíšek vděčná. Pozor na kocoury, někdy koťata zakousnou, aby byla kočka opět "svolná".

28.2.2018 21:51
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

Děkuji moc určitě udělám co bude v mých silách asi ji dam do pivnice bo je to venkovni kočička tak i za to bude ráda a i tedkom je dost zima tak to bude aji nejlepší i pro kotatka

28.2.2018 21:53
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

Bejina napsal(a):

Pardon překlepla jsem se o měsíc 22.2 byla ve styku s kocourem aby se tady z toho někdo nezblázdnil

26.4.2018 15:52
giginkalilka

XXX.XXX.167.99

rapotacka11 napsal(a):

(22.2. - 26.4.).
(22.3. - 24.5.)
(22.12. - 23.2.)
- pravděpodobné porody.

Už měla někdy koťata ?

děkuji moc přesně dnes porodila tedy 26.4. jsem vám fakt moc vděčná

Přidejte reakci