Dobrý večer, bohužel naše kočička byla uvězněna v jednom domě, kam se ze zvědavosti dostala a majitele domu odjeli. Cca po měsíci se dostala ven a od té doby je mnohem více přítulná, strašně kontaktní, pořád v kontaktu a v naší přítomnosti. Vubec nevyzaduje jit ven. Chci se zeptat, jestli po tom zážitku má trauma a jakého rázu a ovlivní to nějak její budoucnost?
Uživatel s deaktivovaným účtem

marchan
napsal(a):
Dobrý večer, bohužel naše kočička byla uvězněna v jednom domě, kam se ze zvědavosti dostala a majitele domu odjeli. Cca po měsíci se dostala ven a od té doby je mnohem více přítulná, strašně kontaktní, pořád v kontaktu a v naší přítomnosti. Vubec nevyzaduje jit ven. Chci se zeptat, jestli po tom zážitku má trauma a jakého rázu a ovlivní to nějak její budoucnost?
...tak jak píšete, tak už ovlivnila...nechce ven, je přítulnější, mazlivější, kontaktnější...co by jste chtěli už víc
Uživatel s deaktivovaným účtem

marchan
napsal(a):
Já vím, to je taky naprosto v pořádku, kéž by jí to právě vydrželo napořád takhle. Mám na mysli, pokud je toto jeden z následků, jestli jí to třeba nepřejde, popřípadě, jestli tento způsob traumatu jestli může mít ještě jiné následky...
...tak to Vám fakt nepovím...
marchan
napsal(a):
Já vím, to je taky naprosto v pořádku, kéž by jí to právě vydrželo napořád takhle. Mám na mysli, pokud je toto jeden z následků, jestli jí to třeba nepřejde, popřípadě, jestli tento způsob traumatu jestli může mít ještě jiné následky...
https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=4m2tHZ4zVN0.
marchan
napsal(a):
Měsíc v cizím domě bez vody a žrádla?
Jste si jistá, že to, co máte doma, není duch vaší kočky, ale živá kočka?
sisi58
napsal(a):
U mojí matky v paneláku, se kočka dostala do prádelny sklepním okýnkem.
Prádelna se už používala jen hodně málo.
Když tam po čase někdo šel, vyrazila ze dveří hubená, šílená kočka.
No, voda tam pokapkávala...
U nás naproti sousedi v domku nebydleli, opravovali si ho.
Měli tam zděný přístřešek a byl opatřený taky jakoby sklepními okny.
Nechávali je otevřená..
Když tam začaly práce, oni přišli, naši tam 2 kočičí kostry.
sisi58
napsal(a):
Naše kočka byla v sousedově chalupě 3 dny bez vody a žrádla. Neslyšela jsem ji ani mňoukat, přitom máme dvůr pár metrů od sebe. Musela nás každý den slyšet. Protože zmizela, když oni přijeli po dlouhé době na víkend a měli dveře přes den otevřené, měla jsem obavu, že k nim vlezla. Oni tady jezdí tak 3x do roka. Naše kočky k nim chodí lovit myši. Naštěstí ještě jeden soused k nim chodí občas větrat a má od jejich domu klíče. Byla to záchrana ikdyž kočka byla pološílená, jak píše někdo nade mnou. Žádné trauma to na ní nezanechalo. Na druhý den už se chovala jako dřív.
sisi58
napsal(a):
Známé se stalo něco podobného. cca dva týdny, možná o chlup déle.
Myslela, že přišla o kočku, a ta byla přitom zavřená někde ve vedlejším činžáku a nemohla ven..? Vrátila se vyhublá, ale živá, k vodě se zřejmě nějak dostala.