Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Stenlyyyy

8.11.2019 12:57
Stenlyyyy

XXX.XXX.156.108

Zdravím. Máme 2 britský kočičky a 1 kocoura mainského. Problém je že od doby co je kocour vykastrovaný tak začal dělat hrozný bordel, hlavně začal kousat kabely, což je největší problém, před kastrací nikdy nic takového nedělal. Nějaký tip jak mu dostatečně vysvětlit že kousat kabely se opravdu nemají, případně důvod proč to dělá ? Ohledně holek (britek), ty se po kastraci naopak hodně uklidnily, ale kocour mi přijde přesný opak.

Nějaké rady ?

8.11.2019 14:22
Jackousek

XXX.XXX.34.223

Dobrý den, zkuste kabely omotat alobalem. Už to pro kocoura nebude zajimave a snad prestane. Po nějake době to zkuste dát pryč a uvidíte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2019 15:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás teda kocour nejraději okusuje igelity a alobal, je jak dem*nt takže u nás by to mělo opačný účinek...ale když jsem si přinesla kotě ragdollky domů, kabely jsme potřeli sezamovým olejem, prý kočkám smrdí...u nás se i obloukem vyhýbají citronové šťávě, ale nevím...popravdě naše kočky nikdy kabely nekousaly, takže jsem to nemusela řešit...ten sezamák byl jen ze začátku, kdyby je to náhodou napadlo, až nebudeme doma , ale vůbec nevím, kdo nám to poradil, nebo kde jsem to se spolubydlící tehdy vyčetla ...

8.11.2019 16:37
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Stenlyyyy napsal(a):
Zdravím. Máme 2 britský kočičky a 1 kocoura mainského. Problém je že od doby co je kocour vykastrovaný tak začal dělat hrozný bordel, hlavně začal kousat kabely, což je největší problém, před kastrací nikdy nic takového nedělal. Nějaký tip jak mu dostatečně vysvětlit že kousat kabely se opravdu nemají, případně důvod proč to dělá ? Ohledně holek (britek), ty se po kastraci naopak hodně uklidnily, ale kocour mi přijde přesný opak.

Nějaké rady ?

Jak je kocour starý a jak dlouho je kastrovaný?

Přidejte reakci

Přidat smajlík